Значи допускаш втори кръг на подгрев, че и да е на отделен бушон, но не допускаш, че може да е антена, където се среща масово вече от над 20 години по автомобилите. Странно...
Corolla E21 / Auris E21 - Поколение XII - /2019-2024/ - двигатели/задвижване и дизайн
- BOz
- Благодарил/а: 6 пъти
- Получена благодарност: 199 пъти
Новите Corolla / Auris Поколение XII - /2019- / - двигатели/задвижване и дизайн
Разход на хибрид-> 
Разход на дизелов автоматик ->

Разход на дизелов автоматик ->

- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
С антената май се изяснихме 

Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
-
- Автомобил: Corolla 1.8HSD Executive+ MY22
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
Може би е коментрирано и преди, но да питам може ли да се запаметят повече от 6 FM радиостанции на медията?
-
- Автомобил: Меган 2,Корола 1.8 хибрид
- Получена благодарност: 2 пъти
И мен вчера неприятно ме изненадаха реотаните на задното стъкло.Признавам си,че ги включвам за първи път и наистина горната част не се затопля.Аз по принцип и на другата кола рядко ги включвам щото още докато беше нова при един студ като ги включих ми гръмна стъклото.Даже помислих,че някой стреля по мен.
Относно Андроид ауто се замислих дали да не бучна един излишен телефон за постоянно в usb,вместо да давам още 100долара за безжично устройство,което ще ми хаби и батерията.
Относно Андроид ауто се замислих дали да не бучна един излишен телефон за постоянно в usb,вместо да давам още 100долара за безжично устройство,което ще ми хаби и батерията.
-
- Автомобил: Тойота корола
- Благодарил/а: 69 пъти
- Получена благодарност: 38 пъти
не, доста тъпо... но след андроид аутото така или иначе не слушам радио
не е лоша идея но като се замисля, че андроида го ползвам активно за музика която си добавям в спотифай а пък навигация или си запазвам дестинацията през телефон или нещо подобно. Че с писането по екрана не ми е най - удобното нещоtravelboy1965 написа: ↑09 Ное 2022 18:51 Относно Андроид ауто се замислих дали да не бучна един излишен телефон за постоянно в usb,вместо да давам още 100долара за безжично устройство,което ще ми хаби и батерията.
Сега ще те заклеймят на мрънкач. Как е възможно нещо да не ти допада ? Вместо само да хвалиш всичко за което се сетиш по колата...travelboy1965 написа: ↑09 Ное 2022 18:51 И мен вчера неприятно ме изненадаха реотаните на задното стъкло.Признавам си,че ги включвам за първи път и наистина горната част не се затопля.Аз по принцип и на другата кола рядко ги включвам щото още докато беше нова при един студ като ги включих ми гръмна стъклото.Даже помислих,че някой стреля по мен.
По въпроса с инструкциите такива не ми дадоха... Казаха да си ги търся и сваля от интернет (сега ще кажете, че пак се оплаквам и мрънкам). Рогатият добитък вече няма да го коментирам.
Само последно да уточня, че никъде не съм написал "Тойота се чупи", това ми бе "навряно" изкуствено в клавиатурата.
Съжалявам, че се присъединих към този форум, грешка беше.
-
- Автомобил: Меган 2,Корола 1.8 хибрид
- Получена благодарност: 2 пъти
Ама аз съм си мрънкач.Жена ми вика стига си мрънкал-ниска била колата,трудно се паркирала.Ами карай си старата кола какво се мъчиш.
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Както се разбра - не са реотани... Ако не виждаше реотани там щеше ли да бъдеш неприятно изненадан, че горната част не затопля?!!!! Т.е. сте се почувствали излъгани, че инженерите са решили там да монтират батерия а не реотан и са ви подвели?!! Или ви трябва в тази част размразяване, а те са го спестили? Наистина не мога да го разбера... В интерес на истината и мен ме бе учудила липсата на отопление в този район, но като седнах на седалката в нормално положение забелязах, че въобще не ми пречи или ограничава видимостта. Огледът отблизо (от чист технически интерес) веднага ме убеди, че е антена, а ръководството потвърди... С това 'голямата драма' приключиtravelboy1965 написа: ↑09 Ное 2022 18:51 И мен вчера неприятно ме изненадаха реотаните на задното стъкло.

Относно телефон - може, ама предполагам 'ще заспива', или ще умира батерията ако колата не се ползва известно време... Може би 4G рутер ще е по-доброто решение, ама пак ще доближи 100$

Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
- metoyo
- Автомобил: COROLLA TS 1.8 HYBRID 2020
Ми да, правиш си регистрацията в ТОЙОТА и си сваляш файла с ръководството на телефона и си четеш, докато си а..ш , примерно.
- venciru
- Автомобил: Corolla 1.6 CVT 2020
- Благодарил/а: 45 пъти
- Получена благодарност: 13 пъти
travelboy1965 написа: ↑09 Ное 2022 18:51 Относно Андроид ауто се замислих дали да не бучна един излишен телефон за постоянно в usb
По назад в тази или в темата за мултимедиите съм писал за този вариант. Аз лично съм така от една година и съм

Горното е изцяло мое лично мнение, с което не ангажирам никое друго лице. И казаното от мен в никакъв случай да не се счита за категорична препоръка и/или провокация към други лица.
Corolla 1.6 CVT 2020 132hp бивша; DS7Crossback 2.0 2020 180 hp
-
Проблема е, че със страия телефон, всичко беше бавно.... 2-3 мин до де зареди музиката. Ако цъкаш по навигацията лагва.... всичкои мудно се случва. НОвия телефонняма тоя проблем с андроид аутото. Ама да дам толкова пари за телефон който само да седи в колата....
- venciru
- Автомобил: Corolla 1.6 CVT 2020
- Благодарил/а: 45 пъти
- Получена благодарност: 13 пъти
Моят "старият" телефон в колата е Xiaomi беше на година и няколко месеца. Просто го изпуснах и му се спука леко дисплея. Ако не знаеш - може и да не забележиш, ама аз не обичам така. Няма никакви лагове. Имам три навигации - Waze, Sygic и естествено Мапс-а. Никъде никакви проблеми. Ползвам основно Waze по разбираеми причини. Другите две оффлайн при пътуване извън ЕС. Имам инсталиран и CarTube с който се гледа и You tube даже и в движение (не че го правя често - само при подходящи спътници). И с него никакви проблеми.....
Но всеки си е башка луд естествено
Но всеки си е башка луд естествено

Горното е изцяло мое лично мнение, с което не ангажирам никое друго лице. И казаното от мен в никакъв случай да не се счита за категорична препоръка и/или провокация към други лица.
-
То проблем е силно казано. Проблема беше в това, че като изключа телефона от кабела му трябваше минута да се осафер....тоест не мога да го грабна да щракна снимка и да го върна обратно, без това да отнеме 5 минути.
Друг "проблем" който установих в последствие, беше това че уеиза когато се опитвах да маркирам проблем на пътя (спряла кола), всичко ставаше бавно... и просто не го правех. Със сегашния нямам този проблем, респонса е мигновен.
Не знам какво е ксиомито но стария ми беше Samsung A8 ? май....сега с S22+ разликата е огромна....
Друг "проблем" който установих в последствие, беше това че уеиза когато се опитвах да маркирам проблем на пътя (спряла кола), всичко ставаше бавно... и просто не го правех. Със сегашния нямам този проблем, респонса е мигновен.
Не знам какво е ксиомито но стария ми беше Samsung A8 ? май....сега с S22+ разликата е огромна....
-
- Автомобил: Toyota Corolla 1.6 e210
- Благодарил/а: 9 пъти
- Получена благодарност: 4 пъти
Андройда е различен просто на всеки телефон, аз на ярис неможах да подкарам Хонор 50 с Андоид 12, но за сметка на това Хонор 50 лайт мисля с Андройд 11 тръгна мигновенно просто андройда и да е една и съща версия на всеки телефон по различен начин работи явно специално за АА
Toyota Corolla 1.6 e210
-
Нещо което ми прави впечатление вече няколко пъти. От някокло месеца съм със S22+ и има един много дразнещ бъг.
Случва се точно, когато включа кабела към колата и някой ми звънне...(включването на телефона към колата е почти веднага след запалване на двигателя)
И в този момент се чуди през андроида ли да ми пусне разговора през блутута ли през телефона ли и забива. Системата на колата ми показва че се звъни, но не ми дава да направя нищо нито да затворя, нито да вдигна. Телефона в 99% от случаите се рестартира.

Случва се точно, когато включа кабела към колата и някой ми звънне...(включването на телефона към колата е почти веднага след запалване на двигателя)
И в този момент се чуди през андроида ли да ми пусне разговора през блутута ли през телефона ли и забива. Системата на колата ми показва че се звъни, но не ми дава да направя нищо нито да затворя, нито да вдигна. Телефона в 99% от случаите се рестартира.