Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
-
deqn86
Мнение
от deqn86 » 16 Май 2013 11:38
Всички се борят да минат 1% за да вземат държавна субсидия! Не да променят нещо

deqn86
-
nowyaris
- Получена благодарност: 2 пъти
Мнение
от nowyaris » 18 Май 2013 21:42
Ей,живеете си вие в България,а на нас в Германията ни се разказва играта от бачкане.Не сме се чували цяла година

Живота е като Чевермето - колкото повече те върти,толкова по-пекан ставаш....
nowyaris
-
zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Мнение
от zi_zi_top » 18 Май 2013 22:23
Ами, ела си бе, Дидо! Да живнеш и ти малко.

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
zi_zi_top
-
Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Мнение
от Japanese_fever » 19 Май 2013 08:10
nowyaris написа:Ей,живеете си вие в България,а на нас в Германията ни се разказва играта от бачкане.Не сме се чували цяла година

Значи ГЕРБ те изселиха от БГ, така ли да го разбирам...?

biggrin.gif
Добре че се хвана на работа, че малко да спреш с писането във форума.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Japanese_fever
-
nowyaris
Мнение
от nowyaris » 19 Май 2013 11:32
Japanese_fever написа:nowyaris написа:Ей,живеете си вие в България,а на нас в Германията ни се разказва играта от бачкане.Не сме се чували цяла година

Значи ГЕРБ те изселиха от БГ, така ли да го разбирам...?

biggrin.gif
Добре че се хвана на работа, че малко да спреш с писането във форума.
то като гледам само ти си останал да пишеш напоследък.тоз дето се грижа за него дъртия и той кат тебе-на всяко гърне мерудия.ама той поне си знае че е дърт и изкукуригал
nowyaris
-
nowyaris
Мнение
от nowyaris » 19 Май 2013 11:37
zi_zi_top написа:Ами, ела си бе, Дидо! Да живнеш и ти малко.

не става,дъртия дето го гледам цяла година обикаля света по екскурзии-такива места видях дет не съм ги сънувал.няма как да го оставя-професор по очна хирургия в нюрнберг-не си знае парите.за жалост и мускулите вече.Тук докторите са доста заможни-сега сме в Тонда-между флоренция и пиза.
nowyaris
-
zi_zi_top
Мнение
от zi_zi_top » 25 Май 2013 10:43
Едва минаха изборите и вече регионалният мениджър за Европа и Централна Азия на Световния енергиен съвет и експерт към ООН Слав Славов (един мьекащ селяндур

) в предаването "Събота 150" преди малко обясняваше колко ни е нужен шистовия газ.
Ебаси, колко са предвидими...

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
zi_zi_top
-
Japanese_fever
Мнение
от Japanese_fever » 29 Май 2013 03:40
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Japanese_fever
-
jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
-
Обратна връзка:
Мнение
от jim_beam » 02 Юни 2013 23:55
има още по-криминални фирми като монсанто,пак оттам.купуват всякакви гладници по света и патентоват хранителни продукти,гмо,отрови.
това леке селяндура се пробва да вземе някой лев.

Honda HR-V DTEC 2021
Made In Japan
jim_beam
-
Japanese_fever
Мнение
от Japanese_fever » 03 Юни 2013 01:15
Монсанто са огромни и са част от бизнеса на Ротшилд, прави си сметка.
Раунд-Ъп е токсичен, не го пийте и ползвайте ръкавици като го ползвате, ама иначе наливай смело на доматите, краставиците и картофите... biggrin.gif

Japanese_fever
-
zi_zi_top
Мнение
от zi_zi_top » 17 Юни 2013 23:32
Не мога да се сетя за по-подходящо определение за политиците освен "подлоги", а изборите са само смяна на пълната подлога с изпразнената.
zi_zi_top
-
sdo master
Мнение
от sdo master » 18 Юни 2013 16:13
Да бе, ама само дето се пълнят с нашите пари и се*ат на нашите съдби... те това ако е подлога...!? Лично, имам някакъв мерак да се занимавам с политика, защото мисля че имам какво да дам на тази държава, но не мога да просимпатизирам на никоя партия, а да се обърна срещу собствените си идеали и вярвания - а тенк ю! Иначе в създалата се в момента ситуация, не мисля че поредните избори са изход и решение, а само още една известна сума от нашите джобове с които да си организраме поредния фарс и да прехвърлим топката от червенушките на герберастите!
А като стана дума за 1%-вата бариера... някой да каже нещо за партията на лицето Свет* Витко*, не е ли според вас поредната бутафория, която стои под цицката народна като Ромул и Рем и чака да капне капчицата от ***мнайсет хиляди лева на месец?
sdo master
-
sdo master
Мнение
от sdo master » 18 Юни 2013 16:24
Да бе, ама само дето се пълнят с нашите пари и се*ат на нашите съдби... те това ако е подлога...!? Лично, имам някакъв мерак да се занимавам с политика, защото мисля че имам какво да дам на тази държава, но не мога да просимпатизирам на никоя партия, а да се обърна срещу собствените си идеали и вярвания - а тенк ю! Иначе в създалата се в момента ситуация, не мисля че поредните избори са изход и решение, а само още една известна сума от нашите джобове с които да си организраме поредния фарс и да прехвърлим топката от червенушките на герберастите!
А като стана дума за 1%-вата бариера... някой да каже нещо за партията на лицето Свет* Витко*, не е ли според вас поредната бутафория, която стои под цицката народна като Ромул и Рем и чака да капне капчицата от ***мнайсет хиляди лева на месец?
sdo master
-
Not_active_user_1
Мнение
от Not_active_user_1 » 18 Юни 2013 18:47
Поредните избори може да не са изход и решение, но са достатъчна основа да се разкарат тези измекяри, които са в момента и от там да се тръгне. Хората на улицата вече започват да осъзнават каква власт имат и как могат да променят нещата, които не има харесват. Според мен трябват нови избори, ново отговорно правителство, което да бъде задължено от народа да направи необходимите промени и нова конституция. Това са нещата. С тези сегашните мижитурки, всеки ден е изгубен и колкото повече се протакат изборите, толкова повече се забатачваме и толкова повече ще бъдем отхвърлени от чуждите партньори и инвеститори. Освен това сегашните гледат всяка секунда да направят такива поразии, че да си избият поне част от парите за купените и манипулирани избори. Освен всичко, кукловодите ги натискат. Ситуацията е много напечена и трябва да се действа максимално бързо, за да не стане прекалено късно!
Not_active_user_1
-
zi_zi_top
Мнение
от zi_zi_top » 21 Юни 2013 21:00
Ужасен ужас! Настоящите "управляващи" с наглостта си ни карат да си спомняме с умиление за всички преди тях. Станишев и Орешарски никога не са ми били симпатични, но и не съм ги мразил, НОООО сега вече успяха да предизвикат такава ненавист у мен, че ми се гади като ги гледам и слушам. Доган и Моника разиграват цялата държава и народа чрез двамата путьовци...
Сега ги разбирам румънците защо постъпиха така зле с Чаушеску! :-(((
zi_zi_top