СОФИЯ - Срещи - EKO бул."България" - всяка неделя вечер

В този форум ще се обсъждат срещите - национални, регионални и квартални :)
Публикувай отговор
Аватар
kia
Обратна връзка:

Мнение от kia » 01 Дек 2008 20:04

diver написа:Че кво му е на ЕКО-то?! Важното е бира да има biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
дам, но нали уж нещо по "център"?!..Това Еко доколкото разбрах е в Люлин.... wacko.gif

...ние от др. край на софия ще сме само духом там :whistle: :whistle: :whistle:

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 01 Дек 2008 20:06

къв Люлин бе, нали е на бул.България, у центрото biggrin.gif

Аватар
kia
Обратна връзка:

Мнение от kia » 01 Дек 2008 20:10

desSs написа:къв Люлин бе, нали е на бул.България, у центрото biggrin.gif
Ами в неделя на срещата така разбрах.....мн ще се радвам да не съм разбрала laugh.gif biggrin.gif :blob5:

Аватар
nuke

Мнение от nuke » 01 Дек 2008 20:11

Аз също съм против бензиностанции. Предпочитам като си пия бирата да е в някакво заведение, в което ако ми е кеф да си поръчам и двойка кебапчета с гарнитура, едно чесново хлебче, едно карначе, малка свинска вратна пържола (препечена), две люти чушки, три филийки хляб и за десерт едно печено (с бира) пиленце.
Туй у бензинустанцийти гу нема.

Та сериозно. Предпочитам да сме в някакво заведение, в което пускат нормална музика и има място за спиране. В неделя вечер място за спиране има дори и в центъра. Не претендирам да бъде там (нищо, че идвам от Дружба). Не ми е проблем и да бъде в Люлин. Но просто искам да бъде в заведение, в което пускат неутрална музика (поп, денс, латино) за да можем да седнем да пийнем и да хапнем по нещо (на който каквото му е кеф), да си поговорим и да си видим колите.

Туй то моюту скомну мненйе.

punk.gif :cheers: :brave: :blob4:

bizkoff: Още не си пратил линкове за навигацията. Айди, че сън ни ма фаща. offtopic.gif
Последно промяна от nuke на 01 Дек 2008 20:16, променено общо 1 път.

Аватар
kia
Обратна връзка:

Мнение от kia » 01 Дек 2008 20:15

nuke написа:Аз също съм против бензиностанции. Предпочитам като си пия бирата да е в някакво заведение, в което ако ми е кеф да си поръчам и двойка кебапчета с гарнитура, едно чесново хлебче, едно карначе, малка свинска вратна пържола (препечена), две люти чушки, три филийки хляб и за десерт едно печено (с бира) пиленце.

.... punk.gif :cheers: :brave: :blob4:
ако не те познавах, нямаше да повярвам, че можеш да го изядеш туй laugh.gif ppp.gif

diver

Мнение от diver » 01 Дек 2008 20:19

Ей мнооо информирана тая Десс бре, да няма пак земетресения по софийско ?! tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

mitoko
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от mitoko » 01 Дек 2008 20:22

kia написа:
nuke написа:Аз също съм против бензиностанции. Предпочитам като си пия бирата да е в някакво заведение, в което ако ми е кеф да си поръчам и двойка кебапчета с гарнитура, едно чесново хлебче, едно карначе, малка свинска вратна пържола (препечена), две люти чушки, три филийки хляб и за десерт едно печено (с бира) пиленце.

ако не те познавах, нямаше да повярвам, че можеш да го изядеш туй laugh.gif ppp.gif
у вас не те ли хранят wacko.gif

Аватар
nuke

Мнение от nuke » 01 Дек 2008 20:38

рядко :help: :censored:

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 01 Дек 2008 20:44

diver написа:
Ей мнооо информирана тая Десс бре, да няма пак земетресения по софийско ?! tongue.gif tongue.gif tongue.gif
бе ако тряа съм честна, случайно стана...юли месец спах в един хотел отсреща, и гледам - хъх Еко, викам си тва тряа да е явката на наш`те laugh.gif ако не се бяхте преместили на Кукуш, моеше да дойда да се изфръцкам с ярето biggrin.gif

diver

Мнение от diver » 01 Дек 2008 21:27

desSs написа:
diver написа:
бе ако тряа съм честна, случайно стана...юли месец спах в един хотел отсреща, и гледам - хъх Еко, викам си тва тряа да е явката на наш`те laugh.gif ако не се бяхте преместили на Кукуш, моеше да дойда да се изфръцкам с ярето biggrin.gif
Аре аре, случайно, тия на баба ... tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Изображение

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 01 Дек 2008 21:36

Колеги, бензиностанцийте са за обслужване на автомобили, а не за обслужване на автомобилисти! biggrin.gif Не ми се струва удачно място за нашите срещи. В София има поне 5 000 кръчми!

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 01 Дек 2008 21:58

diver написа:Аре аре, случайно, тия на баба ... tongue.gif tongue.gif tongue.gif
абе ти що така за нищо не ми вярваш, аз с тия честни сини очи... laugh.gif biggrin.gif tongue.gif

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 01 Дек 2008 22:00

kia написа:

Може да изяде едно от туй, ама с кеф! wink.gif

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 01 Дек 2008 23:04

nuke написа: ако ми е кеф да си поръчам и двойка кебапчета с гарнитура, едно чесново хлебче, едно карначе, малка свинска вратна пържола (препечена), две люти чушки, три филийки хляб и за десерт едно печено (с бира) пиленце.
Изображение

Изображение

diver

Мнение от diver » 01 Дек 2008 23:12

desSs написа:
diver написа:Аре аре, случайно, тия на баба ... tongue.gif tongue.gif tongue.gif
абе ти що така за нищо не ми вярваш, аз с тия честни сини очи... laugh.gif biggrin.gif tongue.gif
Вярвам бре Десс що да не вярвам biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Изображение

Публикувай отговор