дам, но нали уж нещо по "център"?!..Това Еко доколкото разбрах е в Люлин....diver написа:Че кво му е на ЕКО-то?! Важното е бира да има biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

...ние от др. край на софия ще сме само духом там

ако не те познавах, нямаше да повярвам, че можеш да го изядеш туй laugh.gifnuke написа:Аз също съм против бензиностанции. Предпочитам като си пия бирата да е в някакво заведение, в което ако ми е кеф да си поръчам и двойка кебапчета с гарнитура, едно чесново хлебче, едно карначе, малка свинска вратна пържола (препечена), две люти чушки, три филийки хляб и за десерт едно печено (с бира) пиленце.
Туй у бензинустанцийти гу нема.
....![]()
![]()
![]()
у вас не те ли хранятkia написа:ако не те познавах, нямаше да повярвам, че можеш да го изядеш туй laugh.gifnuke написа:Аз също съм против бензиностанции. Предпочитам като си пия бирата да е в някакво заведение, в което ако ми е кеф да си поръчам и двойка кебапчета с гарнитура, едно чесново хлебче, едно карначе, малка свинска вратна пържола (препечена), две люти чушки, три филийки хляб и за десерт едно печено (с бира) пиленце.
....![]()
![]()
![]()
бе ако тряа съм честна, случайно стана...юли месец спах в един хотел отсреща, и гледам - хъх Еко, викам си тва тряа да е явката на наш`те laugh.gif ако не се бяхте преместили на Кукуш, моеше да дойда да се изфръцкам с ярето biggrin.gifdiver написа:Ей мнооо информирана тая Десс бре, да няма пак земетресения по софийско ?!desSs написа:къв Люлин бе, нали е на бул.България, у центрото biggrin.gif![]()
![]()
Аре аре, случайно, тия на баба ...desSs написа:бе ако тряа съм честна, случайно стана...юли месец спах в един хотел отсреща, и гледам - хъх Еко, викам си тва тряа да е явката на наш`те laugh.gif ако не се бяхте преместили на Кукуш, моеше да дойда да се изфръцкам с ярето biggrin.gifdiver написа:Ей мнооо информирана тая Десс бре, да няма пак земетресения по софийско ?!desSs написа:къв Люлин бе, нали е на бул.България, у центрото biggrin.gif![]()
![]()
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Може да изяде едно от туй, ама с кеф!kia написа:ако не те познавах, нямаше да повярвам, че можеш да го изядеш туй laugh.gifnuke написа:Аз също съм против бензиностанции. Предпочитам като си пия бирата да е в някакво заведение, в което ако ми е кеф да си поръчам и двойка кебапчета с гарнитура, едно чесново хлебче, едно карначе, малка свинска вратна пържола (препечена), две люти чушки, три филийки хляб и за десерт едно печено (с бира) пиленце.
....![]()
![]()
![]()
Вярвам бре Десс що да не вярвам biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifdesSs написа:абе ти що така за нищо не ми вярваш, аз с тия честни сини очи... laugh.gif biggrin.gifdiver написа:Аре аре, случайно, тия на баба ...![]()
![]()
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта