Мнение
от eli70o0 » 01 Окт 2022 22:17
Monster, Borkata, благодаря!
Fancy CVT е.
Мъжа ми малко се ядоса, че не поръчахме по-високо ниво, а ние решихме да я поръчаме за часове, заради поредното вдигане на цените от следващия ден и малко беше все едно картофи отидохме да си купим, но да си призная има всичко нужно и ми е перфектна за градската ми количка както и очаквах, защото и преди нея бях с ярис.
И така вечната любов с модела си ми остана и ъпгрейда е на лице.
За това и поръчах без тестдрайв, без да е налична в шоурума и без да се замисля много.
Вече е и затъмнена с керамично фолио и слънцето не е проблем, но и малко мръсничка за снимки след дъжда преди ден.
Веднага влезе по задачи и не е стигнала до фон за снимки.
Много приятно съм изненадана от багажника. По-литри е с няколко по-голям от предходния ми, но реално е много по-голям. Доста добре оптимизирано пространство.
Същото е и в купето. По--размери почти еднакви, но доста по-просторно и комфортно както отпред, така и отзад.
Виждам, че тук яриси почти не се чакат, да не кажа изобщо и не знам повече нещо дали би било полезно.
Е, чакането беше мъчение, а като се сетя, че не бях на зор за нова кола и се замислях дали да не поръчам кроса с начална дата за доставка началото на 2023 към него момент.
i.vasilev, честито! Това в днешно време си е огромен късмет!
Ще си позволя да споделя нещо тук, което може да е от полза на чакащите.
При покупка с лизинг през ОТП има опция срещу 320лв регистратора да ви се обади, за да си изберете номер от наличните за деня, в който регистрират колата.
Това обикновено забравят да го кажат, но го има като опция.
Някой, ако желае по-специален номер процедурата си е стандартна- лично в КАТ.
-
Прикачени файлове
-

- 1664651699720.jpg (427.92 KiB) Преглеждано 1852 пъти