Новата Camry XV70 HSD /2019 - сега/- ценова листа и оборудване - обща дискусия
-
- Благодарил/а: 118 пъти
- Получена благодарност: 71 пъти
Без да съм се интересувал и питал- със сигурност ще ти направят, ако се пазариш! Всички автомобили, които директно съм купил от тях за мен (2 броя) плюс всички, които съм спазарил за баща ми, тъща, тъст и т.н. (общо още 6 коли) дойдоха с отстъпки между 15 и 20%. Просто се пазари, те имат изгода да ти продадат автомобил, пък и с намаление да е!
Toyota Corolla 1,6 Valvematic 2012 Luna Navi-> ех
Toyota Avensis 1,8 Valvematic 2017 Elegance MT
Lexus IS300h 2020 Luxury Line ->
https://www.spritmonitor.de/de/detailan ... 07509.html
-
- Автомобил: Toyota land cruiser и Camry
- Получена благодарност: 2 пъти
Да.Направиха ми 8% отстъпка в Тойта София(ТМ Ауто).Година и половина всеки път когато обслужвах Ленд Крузър-а в Тойота Сливен(от където го купих с 12% отстъпка 2017г) ги питах за отстъпка на Камри-то,но само ми се усмихваха.
- max-2
- Благодарил/а: 30 пъти
- Получена благодарност: 64 пъти
Честито!
Carina E 4AFE LB 1992
- ToyotaPassion
Бихте ли казали актуалните цени, до които може да се направи сделка? Чух, че високо ниво на Камри може вече да се спазари за около ~65к, което вече за мен със сигурност е много по-добра сделка от подобен Супърб за тези пари...
-
Моята оферта беше следната:от цената по каталог 69999лв. ми направиха отстъпка 8%-остават 64399.Доплащане за червен цвят-1990лв плюс екотакса 100лв.Крайна цена 66489лв.
- iovkito
- Благодарил/а: 14 пъти
- Получена благодарност: 80 пъти
Бялото е 500лв. Кой цвят е безплатен?
Toyota Avensis T25 2.0 D4D 2007
Toyota RAV4 XA40 2.2 D4D 2014
Toyota RAV4 XA40 2.2 D4D 2014
-
Безплатен цвят няма.На мен най-много ми харесва червеното и затова взех такава.Синьото също е много яко(за 1490лв).Цветовете трябва да се видят "на живо" и тогава разбираш че цената си заслужава.
-
- Автомобил: Camry
- Получена благодарност: 4 пъти
Искам да споделя наблюдения за движение на Камри само на ток.Коментираше се, че някои хибриди могат да преминат само няколкостотин метра на ток. Повторих пробата за да съм сигурен в резултата.Всъщност това няма значение а просто е допълнителна информация.
При пътуване преминаването през селата винаги е на ток 1-2-3км. при скорост до 60кмч. Това е при обичайно поддържаните 4-5 деления на заряд на батерията. Вчера както и преди десетина дни минах над 7 км само на батерия със скорост 50-60,а на моменти и 70-80. Батерията беше заредена напълно-8 деления,след спускане от планината.Този пробег го постигна на околовръстното и навлизане в града и само на равно. Съвсем сигурно е,че бенз мотор не се е включвал.И двата пъти беше изключено отоплението.След 7-мия километър , при спряла кола на кръстовище в центъра се включи бенз. и започна зареждане на батерията-деленията бяха спаднали до 3.Виждал съм клип на поляци тестващи Камри около 9км само на ток при спънато движение. Накратко-3-4деления на батерията-2 до 4 км само на ток, 8 деления-над 7км
Мина кроткото разработване и мога да дам по-точни данни за разхода при извънградско.Вчера около 200км не съвсем кротко каране-4.1.
Движението около Пловдив е много спънато,но имаше моменти с 120-130 кмч и немалко изпреварвания.Преди дни пак при около 200км и подобно движение беше 4.6.Напоследък смесено градско и предимно извънгр.и много работа на място за отопление най-често е 4.2-4.4. Едно е сигурно повече от 1 литър дава по-малко разход от Корола 132кс извънградско.За магистрала както и само градско данните са още доста малко и несигурни.Предполагам,че градско ще е наполовина на Королата която даваше 8.0-9.5. Днес неделно каране спокойно -30км център и периферия на центъра-3.7. Многократно при подобно каране е показвало 3.9-4.0. Предпалагам при нормално градско,че ще се вдигни с 0.5л.
Звукът на мотора при макс.ускорение е чист,приглушен и с приятен тембър,равномерно усилващ се от ниски до макс.обороти.Няма добавяне на нискочестотни звуци при различни обороти.Отдавна не бях чувал приятен звук от мотор.Разбира се това е толкова субективно възприемане,колкото и цветовете.Чудесно е ускорението при скорости над 140кмч.
Остава въпросът дали има GPF този мотор. Информацията е противоречива.В ръководства за Европа пише ,че има за всички без Украйна.В българското не се споменава нищо.
Извънземният звук за предупреждаване на пешеходци при движение с много ниска скорост,който е особено силен на заден ход се генерира от говорител разположен между клаксоните.Изключване на буксата води до надпис на таблото за посещение на сервиз.Чува се едвам доловимо вътре при затворени прозорци в момента на спиране.
При пътуване преминаването през селата винаги е на ток 1-2-3км. при скорост до 60кмч. Това е при обичайно поддържаните 4-5 деления на заряд на батерията. Вчера както и преди десетина дни минах над 7 км само на батерия със скорост 50-60,а на моменти и 70-80. Батерията беше заредена напълно-8 деления,след спускане от планината.Този пробег го постигна на околовръстното и навлизане в града и само на равно. Съвсем сигурно е,че бенз мотор не се е включвал.И двата пъти беше изключено отоплението.След 7-мия километър , при спряла кола на кръстовище в центъра се включи бенз. и започна зареждане на батерията-деленията бяха спаднали до 3.Виждал съм клип на поляци тестващи Камри около 9км само на ток при спънато движение. Накратко-3-4деления на батерията-2 до 4 км само на ток, 8 деления-над 7км
Мина кроткото разработване и мога да дам по-точни данни за разхода при извънградско.Вчера около 200км не съвсем кротко каране-4.1.
Движението около Пловдив е много спънато,но имаше моменти с 120-130 кмч и немалко изпреварвания.Преди дни пак при около 200км и подобно движение беше 4.6.Напоследък смесено градско и предимно извънгр.и много работа на място за отопление най-често е 4.2-4.4. Едно е сигурно повече от 1 литър дава по-малко разход от Корола 132кс извънградско.За магистрала както и само градско данните са още доста малко и несигурни.Предполагам,че градско ще е наполовина на Королата която даваше 8.0-9.5. Днес неделно каране спокойно -30км център и периферия на центъра-3.7. Многократно при подобно каране е показвало 3.9-4.0. Предпалагам при нормално градско,че ще се вдигни с 0.5л.
Звукът на мотора при макс.ускорение е чист,приглушен и с приятен тембър,равномерно усилващ се от ниски до макс.обороти.Няма добавяне на нискочестотни звуци при различни обороти.Отдавна не бях чувал приятен звук от мотор.Разбира се това е толкова субективно възприемане,колкото и цветовете.Чудесно е ускорението при скорости над 140кмч.
Остава въпросът дали има GPF този мотор. Информацията е противоречива.В ръководства за Европа пише ,че има за всички без Украйна.В българското не се споменава нищо.
Извънземният звук за предупреждаване на пешеходци при движение с много ниска скорост,който е особено силен на заден ход се генерира от говорител разположен между клаксоните.Изключване на буксата води до надпис на таблото за посещение на сервиз.Чува се едвам доловимо вътре при затворени прозорци в момента на спиране.
-
Когато съм си купувал кола разхода на гориво е последното нещо което гледам.Така беше и с Камри-то.Също така бях доста скептичен към цифрите,които Тойота дава за разхода на колата.Но след като съм изминал вече над 1500 км,разработвайки колата мога да потвърдя че при спокойно каране Камри-то въпреки размерите си(488,5х184см.) е наистина много икономична и съм приятно изненадан от това.Стрелката за температурата на водата стига оптималаната си позиция след 700-1000 метра каране.За разхода до тук мога да потвърдя че градксо е под 4(с това наистина Камрито ме впечатли).При скорост 90км/ч-около 4.1-4.3;На магистрала не карам с еднаква скорост понеже я разработвам,но засякох че при движение от 100 до 120(основно м/110 и 120км/ч) ми дава разход 4.9 до 5.4.Над 120 не съм вдигал още.През балкана от Слънчев браг до Бяла-4,4л/100км.На завоите се държи отлично.Три пъти засякох разхода от зареждане до зареждане на макс-1лв/10км.т.е. около 5л.100км(зареждам от по-скъпия бензин)
-
- Благодарил/а: 118 пъти
- Получена благодарност: 71 пъти
Браво, Колега! Много впечатляващи наблюдения върху колата. Позитивно съм изненадан от разхода ти. При мен си е по-висок- реално се води същия двигател, но от старата генерация, надлъжно разположен и със задно предаване. Явно са оптимизирали доста настройките и въобще цялата хибридна система в Камрито.
Toyota Corolla 1,6 Valvematic 2012 Luna Navi-> ех
Здравейте,
Опитвам се да накарам Samsung A41 да прехвърли екрана върху дисплея на Toyota Camry чрез MirrorLink (USB или WiFi).
Засега без успех. Идей?
Поздрав!
Опитвам се да накарам Samsung A41 да прехвърли екрана върху дисплея на Toyota Camry чрез MirrorLink (USB или WiFi).
Засега без успех. Идей?
Поздрав!
- nicktodorov
- Автомобил: велосипед
- Получена благодарност: 1 път
Колега не си губи времето с технологии от миналото и без поддръжка вече.
Това нещо излиза 2010 и умря някъде 2018 с излизането на Android Auto. Почти не останаха и телефони, които да го поддържат, а тези, които могат, трябва да са със стара версия на Андроида. Samsung окончателно са спрели поддръжката му в телефоните си миналата година.
Отделно читави приложения за него така и не се появиха - примерно Google maps или Waze.
Ползвай си Android Auto и не се занимавай с морално остарели технологии.
Това нещо излиза 2010 и умря някъде 2018 с излизането на Android Auto. Почти не останаха и телефони, които да го поддържат, а тези, които могат, трябва да са със стара версия на Андроида. Samsung окончателно са спрели поддръжката му в телефоните си миналата година.
Отделно читави приложения за него така и не се появиха - примерно Google maps или Waze.
Ползвай си Android Auto и не се занимавай с морално остарели технологии.
-
Прехвърлянето стана с smart view от спускащото се меню на Самсунг. Става със стар модел A8 и с нов модел с андроид11 А72.Трябва да се регистрира телефона.С други марки нямаше успех.
А андроид ауто при камри няма.
А андроид ауто при камри няма.
- nicktodorov
- Автомобил: велосипед
- Получена благодарност: 1 път
Как така няма? Камри е по-висок клас от Корола?
Да не сте пропуснали ъпдейта с който се добавя в ТМ Ауто?
-
Ще се появи андроид ауто и апъл кар във фейслифта със стърчащия таблет.Камрито е на няколко месеца и няма, а и не се говори за ъпдейт.