Може би се изразих грешно- аналогична като показатели. Иначе да- с различно предаване са. И се усещат в това отношение различно.
Corolla E21 / Auris E21 - Поколение XII - /2019-2024/ - двигатели/задвижване и дизайн
-
- Благодарил/а: 177 пъти
- Получена благодарност: 116 пъти
Новите Corolla / Auris Поколение XII - /2019- / - двигатели/задвижване и дизайн
Toyota Corolla 1,6 Valvematic 2012 Luna Navi-> ех
Toyota Avensis 1,8 Valvematic 2017 Elegance MT
Lexus IS300h 2020 Luxury Line -> https://www.spritmonitor.de/de/detailan ... 07509.html
Toyota Avensis 1,8 Valvematic 2017 Elegance MT
Lexus IS300h 2020 Luxury Line -> https://www.spritmonitor.de/de/detailan ... 07509.html
- Filbor
- Автомобил: Renault Zoe Intens 2021, R135
- Благодарил/а: 15 пъти
- Получена благодарност: 43 пъти
08.2014 - 11.2021
11.2021 - <Днес>
-
- Автомобил: Toyota Corolla 1.6 e210
- Благодарил/а: 9 пъти
- Получена благодарност: 4 пъти
Здравейте,
Имам питане относна шерването на телефона на монитора в колата. Аз успях да го направя без кабел с Mirror drive или както се каваше на самата кола програмката , но при потегляне изгасва. Четох и в интернет гледах, но..... Не успявам и да пусна интернет от телефона на колата. Целта ми е да си подкарам ГугълМапса и да го ползвам на навигацията, въпреки че са почъи сигурен че ако стане няма да може да се слуша музика, но все пак. Ще съм благодарен, ако някой знае точно как става и да го представи в няколко лесно стъпки и да бъде от полза за всички.
Благодаря

Имам питане относна шерването на телефона на монитора в колата. Аз успях да го направя без кабел с Mirror drive или както се каваше на самата кола програмката , но при потегляне изгасва. Четох и в интернет гледах, но..... Не успявам и да пусна интернет от телефона на колата. Целта ми е да си подкарам ГугълМапса и да го ползвам на навигацията, въпреки че са почъи сигурен че ако стане няма да може да се слуша музика, но все пак. Ще съм благодарен, ако някой знае точно как става и да го представи в няколко лесно стъпки и да бъде от полза за всички.
Благодаря

Toyota Corolla 1.6 e210
-
Имам и още един въпрос за собствениците на последната Корола имате ли aux, защото при мен има само usb изход, не че до сега на друга кола която съм карал съм го ползвал толкова.
- Прикачени файлове
-
- IMG_20200118_154626.png (1.65 MiB) Преглеждано 3124 пъти
Toyota Corolla 1.6 e210
- nicktodorov
- Автомобил: велосипед
- Получена благодарност: 1 път
За шерването на екрана в движение забрави. Направено е от съображения за сигурност с презумпцията, че вместо мапса може и ютуб в движение да искаш...
Aux през 2020-а година за какво ти е?
Реално и двата ти въпроса са за морално остарели вече технологии с много по-добри заместители.
Вместо aux защо не си шерваш музиката през Bluetooth?
Вместо Mirrorlink и Miracast (които вече не знам изобщо имат ли официална поддръжка), изчакай 2-3 месеца да ни пуснат ъпдейта с Android Auto и CarPlay.
И двете неща, за които ти говоря, пред тези които ти искаш да ползваш, са като съвременен лаптоп пред пишеща машина...
Aux през 2020-а година за какво ти е?
Реално и двата ти въпроса са за морално остарели вече технологии с много по-добри заместители.
Вместо aux защо не си шерваш музиката през Bluetooth?
Вместо Mirrorlink и Miracast (които вече не знам изобщо имат ли официална поддръжка), изчакай 2-3 месеца да ни пуснат ъпдейта с Android Auto и CarPlay.
И двете неща, за които ти говоря, пред тези които ти искаш да ползваш, са като съвременен лаптоп пред пишеща машина...
-
Добре, благодаря ти за отговора, аз доста чеъох че си проучвал всичко, но мислех че евентуални има някакъв вариант който съм пропуснал. А то и с Android Auto, също не съм сигурен дали ако върви мапса ще може да си слушаш музика, ноо ъова ще стане ясно след като го пуснат.
Хубав уикенд
Хубав уикенд

Toyota Corolla 1.6 e210
- nicktodorov
- Автомобил: велосипед
- Получена благодарност: 1 път
- stereo_man
- Автомобил: Corolla E210
- Благодарил/а: 8 пъти
При мен AUX-а е точно до usb-то
Corolla E12;
Corolla E210
Corolla E210
И при мен я има тази “екстра” .

-
Значи са ме прецакли или вече я няма
Toyota Corolla 1.6 e210
Скоро ще има андроид ауто за тойоти.
-
Привет и аз скоро влизам в клуба . След един кратък тест , ме хвана короЛа вирус и я си поръчах - ниво TREK - двигател 1.8 Hybrid /няма налични и ще дойде след някой месец/ .
Прочетох, че ръководството е налично на електронен носител - може ли някой да го сподели ?
PS: Единствено не успях да тествам фаровете , които явно не са BI-LED като на ниво Luxury , според конфигурацията са Parabola LED - предполагам това са стандартните фарове които монтират в ниво COMFORT i EXECUTIVE - Някой може ли да сподели мнение дали е доволен от тях.
Прочетох, че ръководството е налично на електронен носител - може ли някой да го сподели ?
PS: Единствено не успях да тествам фаровете , които явно не са BI-LED като на ниво Luxury , според конфигурацията са Parabola LED - предполагам това са стандартните фарове които монтират в ниво COMFORT i EXECUTIVE - Някой може ли да сподели мнение дали е доволен от тях.
-
Toyota Corolla 1.6 e210
-
Здравейте,
Значи попитах за моя aux изход дилъра, отговориха ми че от декември отпада монтирането на такъв изход. Попитах също и за AndroidAuto казаха ми май месец, а дано
Значи попитах за моя aux изход дилъра, отговориха ми че от декември отпада монтирането на такъв изход. Попитах също и за AndroidAuto казаха ми май месец, а дано

Без да съм ги виждал предполагам че това е лед с рефлектор (triple LED parabola unit type headlamp според блог на Тойота) и е едния вариант от 3-те с ЛЕД, Другите два са BI-LED и MULTI-LED с адаптивни дълги светлини.kokalbokal написа: ↑05 Фев 2020 20:38 според конфигурацията са Parabola LED - предполагам това са стандартните фарове които монтират в ниво COMFORT