Дали обаче ще има голям интерес, след като вече е минала "една вълна" преди време? А и колко да ми искат за една 10-15 см лепенка? Аз съм си харесал тази.Kiki написа:Така няма ли да им са много солени стикерите.Akima написа:На страница първа и втора са шаблоните - сваляте и бягате в първата рекламна агенция.
По-добри ще е, ако някой се наеме да отпечата стотина или двеста и след това до ги разпострани във форума, така както се направи едно време.
Стикери за Toyota Fan Club Bulgaria - # ИЗЧЕРПАНИ #
- ffsolutions
Re: Стикери за Toyota Fan Club Bulgaria
2005 Toyota Avensis T25 Estate - 2.0, 1CD-FTV powerplant
"Щастието ни зависи от нас самите."
- Аристотел
- Аристотел
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Точно този беше отпечатан преди 6 години.ffsolutions написа:Дали обаче ще има голям интерес, след като вече е минала "една вълна" преди време? А и колко да ми искат за една 10-15 см лепенка? Аз съм си харесал тази.Kiki написа:Така няма ли да им са много солени стикерите.Akima написа:На страница първа и втора са шаблоните - сваляте и бягате в първата рекламна агенция.
По-добри ще е, ако някой се наеме да отпечата стотина или двеста и след това до ги разпострани във форума, така както се направи едно време.
Тогава за единични бройки искаха доста пари, но не си спомням колко.
150 бр бяхя по левче.
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
в такъв случай остава единствения вариант да изкарам въпросния стикер във някоя печатница или рекламна агенция във Варна и да си го залепя на моята тойотка 

- ffsolutions
Днес хвана чудно време в София и измих колата, че чак ми бе жал да я гледам горката. След това залепих подаръка, който жената ми връчи преди 2-3 седмици.
Смятам, че стана прекрасно!

Смятам, че стана прекрасно!

- Аристотел
- Аристотел
Колега станало е чудесно. Много добре стои. Само ми кажи колко излезе един такъв стикер? 

- ffsolutions
Колега, жената сподели, че стикерът е бил 4.50, поръчан от Варна. От там насетне вече има доставка, която ще варира според населеното място.
Аз мога да кажа, че се залепи много лесно и без проблеми. Само измих добре колата преди това, оставих я да се поизтече хубаво, забърсах с микрофибърна кърпа (за стъкло) и от там с хартия, за да е идеално сухо. След това я залепих, и готово.
Аз мога да кажа, че се залепи много лесно и без проблеми. Само измих добре колата преди това, оставих я да се поизтече хубаво, забърсах с микрофибърна кърпа (за стъкло) и от там с хартия, за да е идеално сухо. След това я залепих, и готово.

- Аристотел
- Аристотел
Колега, от кого сте поръчали стикера, интересувам се защото аз също съм от Варна.ffsolutions написа:Колега, жената сподели, че стикерът е бил 4.50, поръчан от Варна. От там насетне вече има доставка, която ще варира според населеното място.
- ffsolutions
Колега, виж си личните съобщения, за да не правим реклама.ASHOTA написа:Колега, от кого сте поръчали стикера, интересувам се защото аз също съм от Варна.ffsolutions написа:Колега, жената сподели, че стикерът е бил 4.50, поръчан от Варна. От там насетне вече има доставка, която ще варира според населеното място.
- Аристотел
- Аристотел
От къде взе дизайна на точно тази лепенка, не мога да пиша ЛС защото съм нов потребител :/
Здравейте!
Искам да поръчам стикер с логото на Тойта, без особени претенции. Да поясня - имам драскотина от вътрешната страна на вратата, на кожата и искам да я скрия. Ако някой знае от къде мога да си поръчам нещо подобно, моля за помощ
Искам да поръчам стикер с логото на Тойта, без особени претенции. Да поясня - имам драскотина от вътрешната страна на вратата, на кожата и искам да я скрия. Ако някой знае от къде мога да си поръчам нещо подобно, моля за помощ
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 95 пъти
- Получена благодарност: 175 пъти
Как от къде?ASHOTA написа:От къде взе дизайна на точно тази лепенка, не мога да пиша ЛС защото съм нов потребител :/
http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?f=1&t=28369
От най-тайното място - първа страница на тази тема!
ЧЕТЕТЕ и ТЪРСЕТЕ преди да пишете.
- iovkito
- Благодарил/а: 17 пъти
- Получена благодарност: 95 пъти
Колеги , дайте да си направим стикери , които да се лепят под номерата. Писна ми да гледам на моя реклама на официалния дилър (мързи ме да го отлепя). Доста по-изчистено стои , а и другите форуми отдавна вече имат такива.
Toyota Avensis T25 2.0 D4D 2007
Toyota RAV4 XA40 2.2 D4D 2014
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 95 пъти
- Получена благодарност: 175 пъти
Дай размери на планката и тези дни ще ви "нарисувам".
Може и да е заоблен.
Може и да е заоблен.
- iovkito
- Благодарил/а: 17 пъти
- Получена благодарност: 95 пъти
46см х 2 см
Toyota Avensis T25 2.0 D4D 2007
Скоро ли ще е, да изчакам направо да си ги изкарам двата после на един път