СОФИЯ - Срещи - EKO бул."България" - всяка неделя вечер
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Е хайде ела! biggrin.gif Срещите се провеждат в ресторант "Кукуш", който се намира на улица "Кукуш". Ако не го знаеш къде се намира пиши, ще ти обясня!Riddick написа:imam edno malko vapros4e kade e sre6tata i koi den v kolko 4esa da fana i az da doida nai setne se se kyma i se ne idvam ama sega sam re6il tvardo da doida biggrin.gif

колеги, позволявам си да припомня че тази неделя ч6ти ноември,,ще стартираме на кампанията за набиране на средства за ДДМУИ - Дом за деца и младежи с умствена изостаналост - с. Илаков рът, община Елена, област Велико Търново.
за софия-ще изпозлваме срещата на клуба на Ул. КУКУШ. в кръчмето-КУКУШ
след 18 часа,,,
за софия-ще изпозлваме срещата на клуба на Ул. КУКУШ. в кръчмето-КУКУШ
след 18 часа,,,
- Kiki
Предполагам, че ще идваш от град Сливница! Пресичаш околовръстното и караш направо по булевард "Сливница". Надявам се знаеш на кое му викат "Орион". На светофара на "Орион караш направо и на следващия светофар "Кафето", завиваш на ляво. Това е улица "Кукуш". Караш по нея около 700-800 метра и там , където улицата завива надясно ще видиш еди малък паркинг. Там е ресторант "Кукуш". Там се намираше слаботоковия завод "Ворошилов", който вече не съществува! Надявам се разбра, къде трябва да дойдеш! Ако има нещо, което не ти е ясно пиши! Неделя 18ч.bizkoff написа:Да . Искам да знам къде точно се намира ресторанта, в кой квартал и как горе долу да стигна там. Все пак не съм от София, но мисля че ще ме ориентираш бързо
Благодаря ,разбрах го, то е много лесно. Аз съм студент 3-та година в техническия университет и пътувам често до София. Накратко ако карам обратно(за Сливница) след моста на захарна фабрика завивам на дясно на първия сфетофар. Ще се видим в неделя, тъкмо ще имам възможност да направя едно добро дело
Toyota Avensis 2001god. D4D
Клубът на пешеходците поздравява всички шофьори с песента на Каризма "Минаваш през мен"
Клубът на пешеходците поздравява всички шофьори с песента на Каризма "Минаваш през мен"
- Kiki
bizkoff написа:Благодаря ,разбрах го, то е много лесно. Аз съм студент 3-та година в техническия университет и пътувам често до София. Накратко ако карам обратно(за Сливница) след моста на захарна фабрика завивам на дясно на първия сфетофар. Ще се видим в неделя, тъкмо ще имам възможност да направя едно добро дело