Викам си заето е и си паркирах някъде посредата на паркинга без да се редя на опашка да чакам: после ако стане - стане, ако не - не: няма значение.
Влизам в Кауфланд и след малко по уредбата ми се чува моя номер на колата: Собственика да отиде на информация. Викам си леле

Отивам на информация и колегата на Дачията гневно

мое е Зое-то. А то се оказа, че номерът на Теслата се различава само с една цифра от моя

Като излезнах от Кауфланд видях, че само Дачията зарежда. И вече отидох с колата до него.
И той ми разказа, че намерил собственика на Теслата към Лидъла и гузно бил гледал. Каза, че свършва до 10-тина минути, но да го изчакам и да не ходя сега до Лидъла, а после като включа колата да се зарежда, че някой ще ме изпревари

Послушах го и после си включих да зареждам колата и отидох до Лидъл. Като се върнах гледам до мен Тесла Модел S. И колежката като ме видя се зарадва и каза, че много се зарадвала, че е бяло Зое, а не бялата Тесла. Отговорих, че знам вече за тая Тесла и че скоро е била тук.

След 20-тина минути приключих и дадох да си зарежда.
_______
До сега пъгин хибрид не съм виждал нито на Кауфланд, нито на Еко.
Виждал съм на безплатна AC зареждачка два пъти Рено Captur, но тогава и двата пъти просто минавах без кола оттам. И на същата зареждачка, но много по-отдавна Mitsubishi Outlander.