АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ
- Рошко
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 3 пъти
- Обратна връзка:
Ето такива са оригиналните:nenko70 написа:Някой знае ли какъв е модела на алуминиевите джанти, които са сложени на Auris с оборудване SOL ?
Както и възможно ли е да се купят такива и каква е цената им.
Доста търсих из нета информация за тези джанти, но засега не успявам да намеря информация за тях.

но едва ли си заслужава да си ги купуваш, като се има предвид, че цената им е около и над 1000 лева/ бр!!!

Аз знам какви са оригиналните на външен вид.1.6 VVT-i написа:Ето такива са оригиналните:nenko70 написа:Някой знае ли какъв е модела на алуминиевите джанти, които са сложени на Auris с оборудване SOL ?
Доста търсих из нета информация за тези джанти, но засега не успявам да намеря информация за тях.
![]()
но едва ли си заслужава да си ги купуваш, като се има предвид, че цената им е около и над 1000 лева/ бр!!!За такива пари можеш да си купиш каквито ти душа сака афтърмаркет - и са по-красиви, и са по-добри! За по-евтини няма да споменавам дори!

Нали колата ми е с такива.

Въпроса ми беше какъв е модела и дали може да се купят такива поединично (в случай че счупя някоя от тях). Интересува ме цената, защото сценария със счупването не е изключен за нашите пътища.
Да не говоря, че може да ми задигнат някоя джанта(въпреки, че съм с оригинални секретни болтове).
- Рошко
- Обратна връзка:
Първо, аз няма как да те знам с какви си, не си уточнил, че имаш оригинални Тойота джанти, питал си само какви са и съм ти ги показал.nenko70 написа:Аз знам какви са оригиналните на външен вид.1.6 VVT-i написа:Ето такива са оригиналните:nenko70 написа:Някой знае ли какъв е модела на алуминиевите джанти, които са сложени на Auris с оборудване SOL ?
![]()
но едва ли си заслужава да си ги купуваш, като се има предвид, че цената им е около и над 1000 лева/ бр!!!За такива пари можеш да си купиш каквито ти душа сака афтърмаркет - и са по-красиви, и са по-добри! За по-евтини няма да споменавам дори!
Нали колата ми е с такива.
Въпроса ми беше какъв е модела и дали може да се купят такива поединично (в случай че счупя някоя от тях). Интересува ме цената, защото сценария със счупването не е изключен за нашите пътища.
Да не говоря, че може да ми задигнат някоя джанта(въпреки, че съм с оригинални секретни болтове).
Второ, модела едва ли някой ще може да ти го каже. Резервни можеш да си купиш от Тойота - цената вече ти казах около и над 1000 лева / брой. Малко вероятно е да ги счупиш, но ако стане, за тая цел си има каско.
Трето, няма как да си с оригинални болтове, просто щото Ауриса болтове няма.
- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
С гайки са те преметнали laugh.gifnenko70 написа:Благодаря за съвета, че ако я счупя каското ще я покрие.
Съмнявам се обаче да ми платят джанта, ако е открадната.
P.S.
Като няма секретни болтове за Auris, какво ми продадоха ТМ Ауто за 108 лева?
И не само ми ги продадоха, ами съм ги и сложил на колата.

В какъв смисъл са ме преметнали?Ael написа:С гайки са те преметнали laugh.gifnenko70 написа:Благодаря за съвета, че ако я счупя каското ще я покрие.
P.S.
Като няма секретни болтове за Auris, какво ми продадоха ТМ Ауто за 108 лева?
И не само ми ги продадоха, ами съм ги и сложил на колата.
Ако не е проблем ще обясниш ли?
P.S.
Сега погледнах, не са болтове, а гайки.

Грешката е моя, но досега съм имал все коли с болтове.

- Рошко
- Обратна връзка:
Прав си - ако я откраднат, за съжаление няма да ти я платят в нито една застрахователна компания, тъй като излизат с номера "Може и ти сам да си си я свалил, нир откъде да знаем", иначе за щети от дупки плащат и гуми, и джанти. За болтовете Стилян вече ти е обяснилnenko70 написа:Благодаря за съвета, че ако я счупя каското ще я покрие.

Стиляне, 750 кинта бяха неоригиналните джанти в Тиксим. Колегата пита за оригиналните. Аз преди да си купя Дезента имах дързостта да попитам колко са тези джанти (посочвайки ги върху една Корола Версо) и ми казаха, че са над 1000 лв за джанта (говорим за 16-ки)

- Рошко
- Обратна връзка:
Moите Дезент бяха 640 лева пълен комплект с втулките и гайките... Та ти си направи сметката ако недай Боже стане нещо с някоя от джантите ти, кое ти е по- на даалавера... Дали да си купиш 1 джанта от ТМ или 4 нови афтърмаркет от коя да е гумаджийницаnenko70 написа:И аз си направих труда да питам ТМ Ауто.
Казаха ми, че едната( за 16") е към 800лв, което ми се видя чист обир.
Та ако ми откраднат някоя, ще бъда обран 2 пъти. ;)