Здравейте. Ще съм ви много благодарен ако ми дадете примери за лизингови компании към които мога да се обърна за евентуален лизинг..
Благодаря предварително...
Лизинг на Toyota
-
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
1. Сегашният ми автомобил е закупен с автокредин от алианц банк. Лихва 7%(фиксирана) нито една лизингова компания в момента не ми дава (е вклучая и самата алианз банк). Дори автомобила е на мое име и освен че големият талон стои в дилара нищо не съм заложил за обезпечение. Е отпускането на кредита беше януари 2007г.iivanov написа:Извинявам се че съм нов и се намешвам, но доста добре познавам финансовите институции
1. Някой препоръча банкова институция. Твърдо не - лизинговите компании в голямата си част предлагат твърда лихвена надбавка над основния ЛП, докато не мисля че има банка с такива условия, да не говорим че са далеч по толерантни от банките относно събиране на вземанията си, да не говорим че обезпечението към лизингова компания е единствено автомобила, докато банките ще свалят и гащите от задниците Ви
2. Не съм запознат с условията на абсолютно всички банки, но аз лично си закупувам аурис на лизинг през интерлийз и съм доволен от условията, кешова цена на автомобила 32 000, цифрата която ще платя при 5 годишно разсрочване е около 39 000 лева. Разходих се из банките и се поинтересувах от кредит в размер 10 000 лева, почти навсякъде връщаш м/у 17 и 19 при 5 год. погасителен план. Не ми се мисли на 30 какво ще искат.
3. Остатъчната стойност може да се разсрочи при настъпването и, в случай че искате да придобиете собственост. В случай че искате да закупите нов автомобил, първо се поинтересувайте от пазарната цена в момента на Вашия в зависимост от вида и състоянието му(в случай че е изтекъл срока на лизинговия договор и желаете да закупите нов автомобил) и сами вземете своето решение - да заплатите ост. стойност или просто да върнете автомобила и да се насочите към следващата си покупка. Голямата остатъчна стойност погледната през призмата на сриването на пазара на употребявани автомобили може да е огромно предимство след 5 год
2. Преди 1-2 седмици като разглеждах лизингови оферти от уникредит лизинг получих по-добра оферта от колкото от интерлийз. 8.3% лихва и 1.5% такса обслужване, но върху отпусната сума, а не върху цялата както ми предложиха интерлийз. На интерлийз лихвата беще някъде към 8.7%.
Питайте чичко Гугъл по въпроса или направо - http://www.moitepari.bg/
Avensis 1.6<Avensis 2.0 D4D<Corolla Verso Forte D4D + Yaris 1.4 D4D на жената