сега продават някакво дуал микуни ама продавачите са неизвестни а и цената също.
ТУК
ти с подобно чудо ли си се снабдил?
Аз съм се сетил - ама на 1-во място да ти кажа - стандартната електроника НЯМА да се справи читаво с ИТБ. За съжаление. Може да се помисли за доработка на ТВИС сигнала именно - за да обогати сместа - ама гаранция няма какво ще стане.ghost rider написа:karburatorite mogat da se nameriat za okolo 100-150lv.az vzeh edni del-ortovci naskoro. re6il sam da gi izkormia ot vsiakade da zapusha vsi4ki nenuzni otvori (za da ne smu4e vuzduh)i da zaka4a vsi4ki nuzni ne6ta po tiah za da si ostane kolatata sas neinata inzekcia.inzektorite mislia da si ostanat na originalnite mesta.stra6no mnogo ne6ta po tozi proekt ne sa mi iasni,taka 4e 6te se radvam niakoi ako moze da mi dade niakakavi saveti.po mahovika v momenta se raboti! a i JAMIE misliq 4e e dobre da se seti za mene tezi dni!!!
И аз мисля че не са цифра, както и че може да се настроят сравнително лесно, както и че (вече) монтажа им е решен лесно.даже Mikuni и вебер карбуратори сънувам ама са цифраааа!!
Ще се получи сериозно обедняване на по-високи обороти - ако си регулираш сместа както трябва за нормалните колектори - просто над 5000 оборота ще си забиваш нос.ghost rider написа:MAGGKRABAR,tarsi karburatiri ot alfa romeo!po morgite vse o6te se namirat.dokato si vzema megasqirta, vse pak 6te probvam da ia podkaram sas neinata si inzekcia parvona4alno!interesno mi e kvo 6te se polu4i!
Тази идея - да, макар и според мен да има проблеми.ghost rider написа:de se se6tam kak originalnite injektori 6te rabotiat na 0.3 bara (sega karam na okolo 3 bara). na mene cialata ideia mi beshe samo da pusna vuzduha prez 4etiri gurla bez da pipam po4ti ni6to drugo.
e kak da ne znaesh?! ne ehich slozno! purvo, ti taka i taka vinagi karash na "safe mode" poneze karash bes vakumen MAP sensor! problema shte doide ot TPS sensora, shtot kak tochno she go turish tam na tiya karburatori, che i nastroish neznam?! no moga da ti kaza che dvigatelya BEZ TPS nema da raboti! bez map moze, ama bez tps... zabravi!ghost rider написа:ve4e ne znam i az!
Spored men, ako ne slu6a6 punkara 6te sgre6i6!ghost rider написа:PUNKARE,valove i megasquirt 6te ima,no 4ak po dogodina,6toto sam re6il da karam pove4eto planinski dogodina,a tova zna4i-SAVE MODE!!!
Vzemi zaem ot nqkoj banka! NAli sega sa po4bnali da otpuskat pove4e.ghost rider написа:PUNKARE,valove i megasquirt 6te ima,no 4ak po dogodina,6toto sam re6il da karam pove4eto planinski dogodina,a tova zna4i-SAVE MODE!!!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта