te porpincip honda sa si zadusheni!!!del_sol_fen написа:japan, a sega veche kato ti zagree dvigatelia moje da pochnesh da vdigash poveche ot 2,000 rpm shototo napravo shte ia zadushish taia honda. :P

6te, 6te!ALTEZZA написа:che taia kola kak izobsto varvi ako ti nikoga ne vdigash nad 2000rpm, ti napravo si ia machish, vzemi go vkarai tozi dvigatel v raboten rejim i toi da vidim malko jivot.
ami nali kato si na mesto ne duha vyatur v radiatora, i se vdiga temperaturata i se vklicuhva perkata da ohlazda, tova neznachi che ti raboti termostata! shtom v dvizenie ne kachva rabotna temperatura, znachi e blokiral otvoren!SESKO написа:Блгодаря за съвета , но термостата работи щото като работи на място я гледах и си отваря големия кръг когато трябва , и вентилатора си включва , но без пуснато парно. В движение обаче , особено ако пусна парното 1/4. Дали термостата като се повиши налягането не испуска? И защо затваря маркуча след радиатора , а не преди него?
abe chovek, kak da zagree vodata i markuchite kogato tya postoyanno se vurti i se ohlazda v radiatora?SESKO написа:Е да де това ми е ясно , след като съм минал 15км. слизам и проверябам излизащия маркуч от радиатора а той е ледено студен. Ако не работеше термостата щеше да е стоплил колкото са стоплили двигателя и радиатора Нали така? Освен това като я пусна поенерция щеше да се понижи и темературата на двигателя , а тя си стои постоянна. освен това на място загрява за 10-15 мин.
Ima6 su6tiq problem kato mene. Tova edno, 4e ti kaza punkara i drugo, 4e az imah su6tite simptomi kato na tvoq dvihgtael!SESKO написа:Блгодаря за съвета , но термостата работи щото като работи на място я гледах и си отваря големия кръг когато трябва , и вентилатора си включва , но без пуснато парно. В движение обаче , особено ако пусна парното 1/4. Дали термостата като се повиши налягането не испуска? И защо затваря маркуча след радиатора , а не преди него?
aaa, ti si nai-dobriyat filosov tuka, vinagi durzish 1-vo mesto!Japanese_fever написа: I posledno ve4e se 4uvstvam dosta po-dobre, za 6toto ima i po-golemi durveni filosofi ot men! biggrin.gif![]()
Japanese_fever написа: Lorda da spori s men za bodybuilding ...ili za klasi4eska muzika!
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 6 госта