мощност и максимален въртящ момент ???
- martod
Колега ! Темата е за мощност и въртящ момент.......Не е за тонажи.....И понеже се зададе въпрос, кое е по важно за бързината , пак ти казвам-въртящият момент......Един прост пример : вземи една бензинова кола, от която искаш марка, със мощност от 75 к.с. и тегло тон и половина, и я опъни с Мазда 626-ТД-компрекс-75 к.с., и сам ще се убедиш, кое е по-вървежно......rudolf написа:
аз до тук останах с впечатление че междуградски автобус е най бързото нещо на пътя,,,с чудовищен въртящ момент на никакви обороти...

СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....
- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
Те и сеат имат wrc-та печки ,но това не доказва нищо. Главоблъсканица НЯМА. Всеки от тук който смята че дизела е по бързия двигател може да заповяда, готов съм за проверка стига да е до 1600сс. Така няма да има празни приказки...Nedkow написа:Колегите от Ford ви заформиха голяма главоблъсканица laugh.gif
А нали знаете, че Ауди с TDI печелиха 2 или 3 пъти Ле манс

- martod
Вместо "W" съм чукнал "V". ....Голяма грешка от моя странаBass_Man написа:Пич как го написа това БМВmartod написа: BMV-бяха разработили .......![]()
![]()

СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....
Май си говориш малко наизуст. Имам непипана 1.8 атмосверна бензинарка, с която искам да видя аналогична като кубици дизелерка с турбо, дет ще ми скъса шортите. Чакам оферти за кеш, брой и на ръка. Всичко друго смятам за яки мозъчни пръдни/диарии!martod написа:Няма, защото преди 5 години, заради Ферари издействаха забрана от FIA.......BMV-бяха разработили "печка", която им късаше шортите.....diver написа:
Да ти не си ли? Кат се замисля, май във Ф1 други няма....

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Дивер, по-коректно ще е да сравняваш две коли с еднаква мощност, а не с еднакви кубатури.diver написа:Май си говориш малко наизуст. Имам непипана 1.8 атмосверна бензинарка, с която искам да видя аналогична като кубици дизелерка с турбо, дет ще ми скъса шортите. Чакам оферти за кеш, брой и на ръка. Всичко друго смятам за яки мозъчни пръдни/диарии!martod написа:Няма, защото преди 5 години, заради Ферари издействаха забрана от FIA.......BMV-бяха разработили "печка", която им късаше шортите.....diver написа:
Да ти не си ли? Кат се замисля, май във Ф1 други няма....

Почкаха се условията...Kiki написа:Дивер, по-коректно ще е да сравняваш две коли с еднаква мощност, а не с еднакви кубатури.diver написа:Май си говориш малко наизуст. Имам непипана 1.8 атмосверна бензинарка, с която искам да видя аналогична като кубици дизелерка с турбо, дет ще ми скъса шортите. Чакам оферти за кеш, брой и на ръка. Всичко друго смятам за яки мозъчни пръдни/диарии!martod написа:Няма, защото преди 5 години, заради Ферари издействаха забрана от FIA.......BMV-бяха разработили "печка", която им късаше шортите.....

- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Глей ся пич има букви , които може да се грешат ама тази не е от тях !martod написа:Вместо "W" съм чукнал "V". ....Голяма грешка от моя странаBass_Man написа: Пич как го написа това БМВ![]()
![]()
, за което те моля да ме извиниш.... Много е подвеждащо така,и изобщо не се разбира, за коя марка става въпрос ........На тебе сигурно, никога не ти се е случвало, да объркаш някоя буква..... laugh.gif
Точно по този безгрижен начин стават световните войни !

Diver-че , бате , само да почнат да ги правят дизелите под два тона и ще смачкат с твойта атмосферка biggrin.gif .
А искаш ли да се състезавате с прикачено по едно полуремарке ?

Или с редосеялка ?

WRC печки още нямат Seat, но във WTCC опушват комарите по пистите.Ael написа: Те и сеат имат wrc-та печки ,но това не доказва нищо. Главоблъсканица НЯМА. Всеки от тук който смята че дизела е по бързия двигател може да заповяда, готов съм за проверка стига да е до 1600сс. Така няма да има празни приказки...
Батко, недей така да говориш! Сега ще изкочи от някъде Келеша с некво 1.9TDI и няма нужда да казвам за какви снимки ще става въпрос! Ако говориш за сток турбо дизел с аналогична кубатура, тогава си слагам парите на атмосверката!diver написа:Май си говориш малко наизуст. Имам непипана 1.8 атмосверна бензинарка, с която искам да видя аналогична като кубици дизелерка с турбо, дет ще ми скъса шортите. Чакам оферти за кеш, брой и на ръка. Всичко друго смятам за яки мозъчни пръдни/диарии!
GT-Four ST205
Slayer написа:Батко, недей така да говориш! Сега ще изкочи от някъде Келеша с некво 1.9TDI и няма нужда да казвам за какви снимки ще става въпрос! Ако говориш за сток турбо дизел с аналогична кубатура, тогава си слагам парите на атмосверката!
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Убеди ме...