Зумерът на включени фарове си работи , също така и че ключът е на контакт при отворена врата !!! Всичко е Шест , вече не ме дразни алармата за непоставен колан !!!
Благодаря още веднъж.

Не четеш, колега. Подчертал съм изрично, че трябва да подкараш колата без колан и тогава чак да прилагаш инструкцията!martin_ganev написа: Защо не мога да изключ н моя авенсис 2004г. зумера за поставен колан?Уж всичко правя както трябва но неми показва на дисплейчето на килиметража никаква опция за изключване на звука.
Значи: давам на контакт, натискам комчето за нулиране на трипа и ко пускам и връщам контакт, после пак давам контакт задържам компчето 10секунди и закопчавам колана и пускам комчето нп нищо не се променя?
Някакви идеи
Това не е вярно, не подлъгвайте колегите!YoKK написа:Не четеш, колега. Подчертал съм изрично, че трябва да подкараш колата без колан и тогава чак да прилагаш инструкцията!
Напротив, лично е изпробвано за Corolla E15. Докато колата не потегли и пак да спре, не дава меню off/on.
Напротив! Като бивш собственик на Auris първо поколение 1.6 vvt-i 124 к.с., който сам по своята същност е Corolla E15 в различна черупка, ти гарантирам, че никога не съм подкарвал колата без колан, за да ми даде On/Off менюто!
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot], Google [Bot] и 6 госта