Здравейте,
Цените са за така наречените "малко" и "голямо" обслужване. Първата година е малкото, втората - голямото и т.н. След като регистрирате автомобила ще можете да виждате предварително колко ще Ви струва и какво включва всяко бъдещо ТО. Цената, която Ви е казал Вашият познат е вярна и включва всичко - материали и труд. Не знам в кой пункт е, но за сравнение, миналата година в Пазарджик първото ТО ми беше ~250 лв., даже по-малко, май 238 лв.
Цена на обслужване
-
- Автомобил: Тойота корола
- Благодарил/а: 69 пъти
- Получена благодарност: 38 пъти
Цена на обслужване
Както са ви отговорили малко и голямо са като се редуват. на 90к км е най - голямото, което включва и смяна на свещи.TheRealDacho написа: ↑18 Фев 2025 16:03 Тепърва ми предстои да поръчам нов автомобил от Тойота, като ме интересува обслужването как варви като цени
Според това в кой град обслужвате има разлика в цената, САМО на труда. Консумативите са еднакви 99.9999%.
Преди година в София беше 85 лева на час труда без ДДС
В Монца беше 70 или 75 без ддс
в Сливен 55 или 60 без ддс
Въздушен/купе и хибриден 1вото обслужване не е задължително а е само на проверка, лично аз винаги сменях всичко без хибридния. Не разчитайте че ако е на проверка ще седнат да го правят, та да спестите 30-50 лева може да си вдигнете разхода ако въздушния е твърде задръстен.
Относно хибридния да имате предвид, че в книжката е описано как да се почиства. Пиша това защото в София ТМ ауто ЛЪЖАТ.
Първо ти набиват едни 40-50 лв без ДДС, за хибридно почистване, което не правят!!!!
Второ - че било задължително
Трето - лъжат че ти отпада гаранция ако не го направиш
Може и да се преустановили тази практика но това ви го казвам от личен опит.
1вото и единсвтено облсужване там ми го нашиха това, следващите години при искане на оферти се случваха гореописаните.
Поради това ходих до Сливен и Благоевград за обслужване.
В една от групите у фейса онзи ден имаше снимка на фактура от монца 750 лева голямо обслужване където е сменил всички филтри + тойота релкас. Та без гаранцията 600 лева кажи речи. Ако махнеш хибридния филтър още 50 лева надолу
-
- Благодарил/а: 31 пъти
- Получена благодарност: 16 пъти
Цена на обслужване
Благодаря за информацията. Доста полезно да го знам предварително. Аз ще трябва да я обслужвам в София тъй като работя в София. Другият вариант е да я обслужвам някъде другаде, но там ще е малко повече схема. Благодаря пак за информацията.FearSoft написа: ↑18 Фев 2025 16:24 Здравейте,
Цените са за така наречените "малко" и "голямо" обслужване. Първата година е малкото, втората - голямото и т.н. След като регистрирате автомобила ще можете да виждате предварително колко ще Ви струва и какво включва всяко бъдещо ТО. Цената, която Ви е казал Вашият познат е вярна и включва всичко - материали и труд. Не знам в кой пункт е, но за сравнение, миналата година в Пазарджик първото ТО ми беше ~250 лв., даже по-малко, май 238 лв.
Благодаря за информацията, поне темата е доста стара тази по-актуална информацияе доста полезна. Надявам се да се погодим и да не се пъжем с пичовете в сервиза.Krachunov написа:Според това в кой град обслужвате има разлика в цената, САМО на труда. Консумативите са еднакви 99.9999%.
Преди година в София беше 85 лева на час труда без ДДС
В Монца беше 70 или 75 без ддс
в Сливен 55 или 60 без ддс
VW Gold mk4, 1.4 16v / Audi A4 B7, 2.0 TDI / Audi A6 C6, 3.0 TDI / VW Passat B6, 2.0 TDI
-
- Автомобил: Тойота корола
- Благодарил/а: 69 пъти
- Получена благодарност: 38 пъти
Цена на обслужване
Сливен работят събота до обяд, други представителства е възможно и те да имат подобно работно време и съчетаване на пътуване с обслужване

Просто следете какво ви дават да подписвате, при приемане на колата.TheRealDacho написа: ↑18 Фев 2025 22:37 Надявам се да се погодим и да не се пъжем с пичовете в сервиза.
Аз знаейки за тази схема изключих в момента на предаване но си бях маркирал капака на хибридния филтър и разбрах, та се връщах. Не че се промени нещо приемчика вдига гири отиде при майстора, майстора нямаше хал хабер че трябвало да прави това (даш камерата записваше в това време

Така че просто следете. А ако все пак го набутат, искайте изрично да видите как го правят