ТМ Ауто търси контакт

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
drZoidberg

Мнение от drZoidberg » 07 Юни 2008 03:51

Georgimitrovich написа:mislq 4e se registrira6e kato organizaciq s ne stopanska cel ili ne6to takova, ne sum nikak zapoznat s terminologiqta, puk i be6e predi vreme kogato pitah iurist po vaprosa.
Но като цяло за идеята какво ти е мнението? Да? Не? Някакво друго предложение?

jingo

Мнение от jingo » 07 Юни 2008 10:07

drZoidberg написа:Идеята на колегата е похвална,въпроса/ и да се свържем директно с първоизточника за да получим от тях разрешение и официален статут на клуб на Тойота. А и да не говорим, че по- този начин ще се мотивират дилърите на марката да повишат качеството на услугите си, защото вече всички оплаквания за нередности ще се отнасят директно до Тойота.

Просто помислете по въпроса, защото смятам, че след обмисляне идеята е наистина добра и ще е от полза за всички почитатели на Тойота. И ако ми позволите да перефразирам Нийл Армстронг "Това ще бъде малка стъпка за отделни хора и гигантски скок за всички фенове на Тойота в България." :thumbsup:

Моля напишете какво мислите по въпроса, защото ако повечето не желаят да се прави нещо по идеята, да не се занимавам напразно, както и другите, които проявяват интерес.

wink.gif laugh.gif
Кое не Ви хареса в идеята на колегата ? Когато детето си мълчи ,никой не му обръща внимание,когато реве ,всички се стараят да му угодят ! Или ще сме обединени под нещо или пак ще сме си същите Балканци,спящи ,мърмореещи и нищо неправещи за себе си !!!!!!!!!! mad.gif

Аватар
Georgimitrovich

Мнение от Georgimitrovich » 07 Юни 2008 11:38

Mnenieto mi e prosto vsi4ki drugi marki ot forumi otdavna preminaha kum klubove a nie sme si edin forum i kato takiva na na se gleda kato na nqkvi de4urligi deto si 4atqt tam nqkude si v internet. Razbirase 4e sum za registraciqta. Az za tova i ne iskah stikeri. Ako po4na da si lepq lepenka na vseki sait v koito vlizam mani mani. Sigurno 6te ima hora koito 6te se vuzprotivqt koeto 6te zna4i 4e na tqh 6te im pre4i da ima red i nqkva organizaciq. Aide prou4i vaprosa i moje puk i da stanem nai-nakraq klub i da se suberem pove4e ot 30 4oveka 4ateri.
1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 07 Юни 2008 11:42

не е съвсем така. то си е Фен клуб.
пък и от тойота какво са казали. "отворени сме за дискусия". те не предлагат нищо. казват кажете кво искате и ще видим. един вид прехвърлят топката. дори няма официално изявленире, тоест някой казал на шефа си, а той го отсвирил и щял евентуално да си помисли. в момента няма никакво предложение от тях, така че не знам за какво се активизирате много. единственото което засега го виждам е да има някъв членски и внос и името от Фен клуб да стане само клуб. кеф а?
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Аватар
Georgimitrovich

Мнение от Georgimitrovich » 07 Юни 2008 11:49

az nqmam ni6to protiv 4lenskiq vnos, to i v bibliotekata pak si pla6tam clenskiq vnos ama hodq ot dujt na vqtur. Puk neka subranite pari da se dadut za saita, za stikeri i tn. Kakto ve4e nqkoi kaza tozi forum se podurja ot nqkolko 4oveka koito ni6to ne sa videli osven 4e se zanimavat i pari nabivat. Nie gotovancite pone po nqkva sinfoli4na suma moje da suberem godi6no.
1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 07 Юни 2008 11:54

не говоря за това. то се вижда че можем да съберем пари. просто никой не е дигнал въпроса. ние можем да си събираме пари за сайта и стикери и без тмауто, нали?;) въпроса е те къде искат да се наврат в цялата схема. няма я ясната им позиция!
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

jingo

Мнение от jingo » 07 Юни 2008 15:17

ДО ТМ АУТО - МОЛЯ ,ДАЙТЕ СИ ПОЗИЦИЯТА,ТА ДА РЕШИМ КАКВО ДА ПРАВИМ ! А също така могат да се включат и всички други дилъри,та поне да е както си му е реда !

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 07 Юни 2008 22:33

Аз лично не очаквам да се случи някакво чудо!Чудо, такова, каквото на всеки от нас му се иска. Това, обаче, не би трябвало да бъде пречка да поемем подадената ръка и да видим какво ще се случи. Аз съм за! Нищо не пречи да излъчим заслужили за този форум люде да се срещнат с другата страна и да видим какво се предлага.
Последно промяна от Kiki на 07 Юни 2008 22:55, променено общо 1 път.

agent dust

Мнение от agent dust » 07 Юни 2008 22:52

аз предлагам да ни отстъпят за 10-20 минути достатъчна площ от паркинга си. останалото оставете на АЕ-тата laugh.gif
status: за БАН

Аватар
Kiki

Мнение от Kiki » 07 Юни 2008 23:00

newmiro написа:не говоря за това. то се вижда че можем да съберем пари. просто никой не е дигнал въпроса. ние можем да си събираме пари за сайта и стикери и без тмауто, нали?;) въпроса е те къде искат да се наврат в цялата схема. няма я ясната им позиция!
Точно за това трябва да се направи една среща, за да стане ясно, дали това не е поредната комерсионална стъпка на някой! :thumbsup:

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 07 Юни 2008 23:09

Kiki написа:
newmiro написа:не говоря за това. то се вижда че можем да съберем пари. просто никой не е дигнал въпроса. ние можем да си събираме пари за сайта и стикери и без тмауто, нали?;) въпроса е те къде искат да се наврат в цялата схема. няма я ясната им позиция!
Точно за това трябва да се направи една среща, за да стане ясно, дали това не е поредната комерсионална стъпка на някой! :thumbsup:

благо е направил крачка,,и ако модераторите преценят- да отговорят,,

мисля че повече коментари в темата са леко излишни

Аватар
Nedkow
Благодарил/а: 1 път

Мнение от Nedkow » 08 Юни 2008 00:46

Няма смисъл да се обвързваме с един дилър тепърва ще се зараждат нови и можем да служим за коректив на клиентите им до появата на "Официалния" или "Единственият smile.gif
За ТМ съм категоричен, че с тях не може да се работи те се опитват да си изчистят името чрез нас в условията на конкуренция, тъй като в този форум няма нищо добро написано за тях wink.gif

П. С. Преди по малко от две години се опитах да осъществя контакт с ТМ Ауто за да си закупя Супра втора употреба по E-Mail. Изчаквайки около две седмици никой не си направи труда да ми отговори с "да" или "не". Предположих, че компютрите са им чужди и реших да се свържа по телефона след няколко препрадки ме свързаха с някакав младеж, на който обясних, че искам да си закупя Супра. Той се консултира с колегите на около и ми отговори, че немогат да ми помогнат, при което аз предложих да ми доставят чрез някой западен дилар, той отново се провикна като в бакалия "имали кремвирши" из офиса и ми отговори , че немогат да ми помогнат mad.gif

Аватар
Nedkow

Мнение от Nedkow » 08 Юни 2008 00:48

Само за инфо двама приятели си купиха Тойоти от Германия и им излязоха доста по ефтино :thumbsup:
А и знаете, че и изработките за там са по-добри :thumbsup:

Аватар
Kiki

Мнение от Kiki » 08 Юни 2008 01:00

Nedkow написа:Няма смисъл да се обвързваме с един дилър тепърва ще се зараждат нови и можем да служим за коректив на клиентите им до появата на "Официалния" или "Единственият smile.gif
За ТМ съм категоричен, че с тях не може да се работи те се опитват да си изчистят името чрез нас в условията на конкуренция, тъй като в този форум няма нищо добро написано за тях wink.gif

П. С. Преди по малко от две години се опитах да осъществя контакт с ТМ Ауто за да си закупя Супра втора употреба по E-Mail. Изчаквайки около две седмици никой не си направи труда да ми отговори с "да" или "не". Предположих, че компютрите са им чужди и реших да се свържа по телефона след няколко препрадки ме свързаха с някакав младеж, на който обясних, че искам да си закупя Супра. Той се консултира с колегите на около и ми отговори, че немогат да ми помогнат, при което аз предложих да ми доставят чрез някой западен дилар, той отново се провикна като в бакалия "имали кремвирши" из офиса и ми отговори , че немогат да ми помогнат mad.gif
Никой не предлага да се обвързваме с някой дилър! Нищо не пречи да видим какво се предлага!

Аватар
Nedkow

Мнение от Nedkow » 08 Юни 2008 01:11

Kiki написа:
Nedkow написа:Няма смисъл да се обвързваме с един дилър тепърва ще се зараждат нови и можем да служим за коректив на клиентите им до появата на "Официалния" или "Единственият smile.gif

Никой не предлага да се обвързваме с някой дилър! Нищо не пречи да видим какво се предлага!
Neka vidim :thumbsup:

Публикувай отговор