Но като цяло за идеята какво ти е мнението? Да? Не? Някакво друго предложение?Georgimitrovich написа:mislq 4e se registrira6e kato organizaciq s ne stopanska cel ili ne6to takova, ne sum nikak zapoznat s terminologiqta, puk i be6e predi vreme kogato pitah iurist po vaprosa.
ТМ Ауто търси контакт
- drZoidberg
Мнение от drZoidberg » 07 Юни 2008 03:51
drZoidberg
Мнение от jingo » 07 Юни 2008 10:07
Кое не Ви хареса в идеята на колегата ? Когато детето си мълчи ,никой не му обръща внимание,когато реве ,всички се стараят да му угодят ! Или ще сме обединени под нещо или пак ще сме си същите Балканци,спящи ,мърмореещи и нищо неправещи за себе си !!!!!!!!!!drZoidberg написа:Идеята на колегата е похвална,въпроса/ и да се свържем директно с първоизточника за да получим от тях разрешение и официален статут на клуб на Тойота. А и да не говорим, че по- този начин ще се мотивират дилърите на марката да повишат качеството на услугите си, защото вече всички оплаквания за нередности ще се отнасят директно до Тойота.
Просто помислете по въпроса, защото смятам, че след обмисляне идеята е наистина добра и ще е от полза за всички почитатели на Тойота. И ако ми позволите да перефразирам Нийл Армстронг "Това ще бъде малка стъпка за отделни хора и гигантски скок за всички фенове на Тойота в България."![]()
Моля напишете какво мислите по въпроса, защото ако повечето не желаят да се прави нещо по идеята, да не се занимавам напразно, както и другите, които проявяват интерес.
laugh.gif

jingo
- Georgimitrovich
Мнение от Georgimitrovich » 07 Юни 2008 11:38
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
Georgimitrovich
Мнение от newmiro » 07 Юни 2008 11:42
пък и от тойота какво са казали. "отворени сме за дискусия". те не предлагат нищо. казват кажете кво искате и ще видим. един вид прехвърлят топката. дори няма официално изявленире, тоест някой казал на шефа си, а той го отсвирил и щял евентуално да си помисли. в момента няма никакво предложение от тях, така че не знам за какво се активизирате много. единственото което засега го виждам е да има някъв членски и внос и името от Фен клуб да стане само клуб. кеф а?
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

newmiro
- Georgimitrovich
Мнение от Georgimitrovich » 07 Юни 2008 11:49
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
Georgimitrovich
Мнение от newmiro » 07 Юни 2008 11:54
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

newmiro
jingo
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Мнение от Kiki » 07 Юни 2008 22:33
Kiki
-
Мнение от agent dust » 07 Юни 2008 22:52
agent dust
- Kiki
Мнение от Kiki » 07 Юни 2008 23:00
Точно за това трябва да се направи една среща, за да стане ясно, дали това не е поредната комерсионална стъпка на някой!newmiro написа:не говоря за това. то се вижда че можем да съберем пари. просто никой не е дигнал въпроса. ние можем да си събираме пари за сайта и стикери и без тмауто, нали?;) въпроса е те къде искат да се наврат в цялата схема. няма я ясната им позиция!

Kiki
Мнение от rudolf » 07 Юни 2008 23:09
Kiki написа:Точно за това трябва да се направи една среща, за да стане ясно, дали това не е поредната комерсионална стъпка на някой!newmiro написа:не говоря за това. то се вижда че можем да съберем пари. просто никой не е дигнал въпроса. ние можем да си събираме пари за сайта и стикери и без тмауто, нали?;) въпроса е те къде искат да се наврат в цялата схема. няма я ясната им позиция!
благо е направил крачка,,и ако модераторите преценят- да отговорят,,
мисля че повече коментари в темата са леко излишни
rudolf
Мнение от Nedkow » 08 Юни 2008 00:46

За ТМ съм категоричен, че с тях не може да се работи те се опитват да си изчистят името чрез нас в условията на конкуренция, тъй като в този форум няма нищо добро написано за тях

П. С. Преди по малко от две години се опитах да осъществя контакт с ТМ Ауто за да си закупя Супра втора употреба по E-Mail. Изчаквайки около две седмици никой не си направи труда да ми отговори с "да" или "не". Предположих, че компютрите са им чужди и реших да се свържа по телефона след няколко препрадки ме свързаха с някакав младеж, на който обясних, че искам да си закупя Супра. Той се консултира с колегите на около и ми отговори, че немогат да ми помогнат, при което аз предложих да ми доставят чрез някой западен дилар, той отново се провикна като в бакалия "имали кремвирши" из офиса и ми отговори , че немогат да ми помогнат

Nedkow
Nedkow
- Kiki
Мнение от Kiki » 08 Юни 2008 01:00
Никой не предлага да се обвързваме с някой дилър! Нищо не пречи да видим какво се предлага!Nedkow написа:Няма смисъл да се обвързваме с един дилър тепърва ще се зараждат нови и можем да служим за коректив на клиентите им до появата на "Официалния" или "Единственият![]()
За ТМ съм категоричен, че с тях не може да се работи те се опитват да си изчистят името чрез нас в условията на конкуренция, тъй като в този форум няма нищо добро написано за тях![]()
П. С. Преди по малко от две години се опитах да осъществя контакт с ТМ Ауто за да си закупя Супра втора употреба по E-Mail. Изчаквайки около две седмици никой не си направи труда да ми отговори с "да" или "не". Предположих, че компютрите са им чужди и реших да се свържа по телефона след няколко препрадки ме свързаха с някакав младеж, на който обясних, че искам да си закупя Супра. Той се консултира с колегите на около и ми отговори, че немогат да ми помогнат, при което аз предложих да ми доставят чрез някой западен дилар, той отново се провикна като в бакалия "имали кремвирши" из офиса и ми отговори , че немогат да ми помогнат
Kiki
Мнение от Nedkow » 08 Юни 2008 01:11
Neka vidimKiki написа:Никой не предлага да се обвързваме с някой дилър! Нищо не пречи да видим какво се предлага!Nedkow написа:Няма смисъл да се обвързваме с един дилър тепърва ще се зараждат нови и можем да служим за коректив на клиентите им до появата на "Официалния" или "Единственият![]()
За ТМ съм категоричен, че с тях не може да се работи те се опитват да си изчистят името чрез нас в условията на конкуренция, тъй като в този форум няма нищо добро написано за тях![]()

Nedkow
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru