Тойота среща на море 21-22 Юни с. Крапец

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор
Аватар
HooLigaN

Мнение от HooLigaN » 11 Май 2008 20:12

така е но това място е на 100 км от варна и на 10 от шабла аз дето сам близко до варна трябва да мина около 250 км в едната посока а за тея от софия пловдив сливен и каде отиват в нищото наистина на мен ми е по добре да е около бургас ама в тея градчета има нощен живот щото няма да доидат хората на море да само да си гледаме колите и да няма каде да излязат на една свясна дискотека кручма или там на каквото искат

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 11 Май 2008 20:21

HooLigaN написа:така е но това място е на 100 км от варна и на 10 от шабла аз дето сам близко до варна трябва да мина около 250 км в едната посока а за тея от софия пловдив сливен и каде отиват в нищото наистина на мен ми е по добре да е около бургас ама в тея градчета има нощен живот щото няма да доидат хората на море да само да си гледаме колите и да няма каде да излязат на една свясна дискотека кручма или там на каквото искат
мойта представа да отидеш някъде е =не че ще видиш нещо,,а че ще отидеш някъде...

всеки си има любими дискотеки,кръчми,паркове и прочие в града,,,ама ходи на море, в чужбина и сред природата,,,аз на интернета и париж мога да разгледам,,ама бих се разходил....
според мен ако не изпитваш удоволствие от автотуризъм, и имаш добре развит градски транспорт в града си,,,кола не ти е особено нужна.

Аватар
Nedkow
Благодарил/а: 1 път

Мнение от Nedkow » 11 Май 2008 23:40

HooLigaN написа:хахаха нашия видяли че ти ще си там и за по между другото да доидат и другите а на мен викаш че сам гледал да ми е близко biggrin.gif biggrin.gif :thumbsup:
Колега, ако искаш в Истамбул да я направим за да ми е далеко пак съм съгласен laugh.gif .
Ако няма други предложения аз ще отида в Крапец, така че организирай нещо :thumbsup:

Аватар
HooLigaN

Мнение от HooLigaN » 12 Май 2008 07:59

rudolf написа:
HooLigaN написа:така е но това място е на 100 км от варна и на 10 от шабла аз дето сам близко до варна трябва да мина около 250 км в едната посока а за тея от софия пловдив сливен и каде отиват в нищото наистина на мен ми е по добре да е около бургас ама в тея градчета има нощен живот щото няма да доидат хората на море да само да си гледаме колите и да няма каде да излязат на една свясна дискотека кручма или там на каквото искат
мойта представа да отидеш някъде е =не че ще видиш нещо,,а че ще отидеш някъде...

всеки си има любими дискотеки,кръчми,паркове и прочие в града,,,ама ходи на море, в чужбина и сред природата,,,аз на интернета и париж мога да разгледам,,ама бих се разходил....
според мен ако не изпитваш удоволствие от автотуризъм, и имаш добре развит градски транспорт в града си,,,кола не ти е особено нужна.
ае мой я си отговори на вапроса 99% от тези които идват на море за какво идват да си почиват на спокойствие или да се счупят от дискотеки пиене жени и тем подобни когато на баща ми набори ходят на почивка искат да са на тихо и спокоино място немисля че тези който биха отишли на сбирката ще са на баща ми набори и защо да не се комбинира за тях една среща и добре прекарани няколко дни на морето според мен само така може да стане срещата щом толкова се провалят досегашните

Аватар
HooLigaN

Мнение от HooLigaN » 12 Май 2008 08:04

Nedkow написа:
HooLigaN написа:хахаха нашия видяли че ти ще си там и за по между другото да доидат и другите а на мен викаш че сам гледал да ми е близко biggrin.gif biggrin.gif :thumbsup:
Колега, ако искаш в Истамбул да я направим за да ми е далеко пак съм съгласен laugh.gif .
Ако няма други предложения аз ще отида в Крапец, така че организирай нещо :thumbsup:
Колега теб те разбрахме че финансите не са ти проблем просто тва е савет от мен как може да се организира среща най лесно когато предложиш на хората това което искат виждаш защо се ходи на море да се копунясва а не да се разхождат в гората и да гледат залеза на брега на морето :thumbsup:

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 13 Май 2008 22:31

Nedkow ходил ли си преди там? разправят ми за някакви кораби заседнали в плитчините. има ли такова нещо? unsure.gif rolleyes.gif
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Аватар
Nedkow
Благодарил/а: 1 път

Мнение от Nedkow » 13 Май 2008 23:56

newmiro написа:Nedkow ходил ли си преди там? разправят ми за някакви кораби заседнали в плитчините. има ли такова нещо? unsure.gif rolleyes.gif
Ходил съм, но за заседнали кораби незнам нищо sad.gif

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 14 Май 2008 17:40

хмм, значи май са били по-към границата. аз имам приятели на север, но засега все не ми остава време да отида да видя и само ми разправят. като се постопли още малко, ще ходим с приятели да ги изследваме:) и ще разкажа, има ли изобщо такова нещу.

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Аватар
gringo359
Автомобил: Corolla Sedan MT 2020
Обратна връзка:

Мнение от gringo359 » 14 Май 2008 18:21

Ок,според мен вече стана очевидно,че мястото е интересно и си струва.
Нека в крайна сметка мераклиите да се преброим.
Аз съм твърдо ЗА.
Corolla Liftback 1.3 12V carb. EE90
Corolla Sedan 1.6 MT 2020

jingo

Мнение от jingo » 14 Май 2008 23:16

newmiro написа:студент съм, и имам сесия по това време. мисля че на 21 ми е последният изпит. ако наистина се окаже последният:), веднага след него се мятам на королката и идвам;) отсега ми е рано да кажа със сигурност. :thumbsup:
Дано да си земеш/по принцип в БГ се дават/ успешно изпитите,а септември ще почерпя стикер,а ти бира ! laugh.gif

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 15 Май 2008 00:38

а дано, ама защо чак семптември, за ликвидациите ли ме преброи rolleyes.gif

Аватар
Ravshark

Мнение от Ravshark » 15 Май 2008 00:41

ei tva ne go u4akvah. predi 1 sedmica se wurnah ot krapec za selceto nqmam dumi na jenami ba6ta i ima vila tam kazva sa Jana(kato jena mi) po4ti do Qnica e. Samo kazvate i sme tam. 110km ot varna do Krapec ne se use6tat vob6te noq den sum se vurnal ot tam do sf za 5h i 45 min s 2 po4ivki leko karane i putq na vsqkade e remontiran i e super, taka4e davaite da hodim. ot Slatina(sifiq) do vilata(Krapec) sa to4no 582km prez Turnovo i 603 prez Pleven. A :thumbsup: :thumbsup: z sum za s 2 ruce
www.villajana.com
Караите колите си с разум!?!Но не бавно
MR2 AW11 1.6 4A-GE twin camp

Oscar de la Hoya

Мнение от Oscar de la Hoya » 15 Май 2008 16:40

Има един кораб на Крапец, по-скоро са някакви железа останали от него, до носа към Дуранкулак.Нищо интересно не е!
Ravshark, бащата на твоята любов да не кара една ЖИПКА и да работи кат доктор wink.gif
Ща ставаме две MR-ки в Крапец май,а cool.gif Само пътя до плажа да оправат малко и мястото няма да има равно!
Плачи Земьо, Шоп те гази..

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 15 Май 2008 17:10

а през деня ше ходим на безлюдния плаж на Дуранкулак...ехаааа biggrin.gif

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 15 Май 2008 17:13

мен ми казаха че са 2 кораба, ма те да не са некви малки, аз си представям като по филмите, някви големи кораби, заседнали:) вътре със неоткрити съкровища wacko.gif wacko.gif smile.gif tongue.gif biggrin.gif

Публикувай отговор