Отедна година карам колата за която винаги съм мечтал Авенсис версо Д4Д/2003г/
Много и се кефя!Купих я лятото /2007г/и карах само на климатик есента обаче като карам на отворен прозорец чувам като потеглям и при натискане на съединителя едно свистене/съскае или нещо като хсхсхсхс/.Отивам е ТМ Русе/оторизираните представители/-казват :Аксиален лагер-ОК!Сменям го ноември 2007г и така и така са я отворили и феродовият сменям.Всичо е ОК карам си зимата на парно и си се кефя!
Дойде пролета на 2008г и отварям прозореца щот не е за климатик и.....ОНОВА ХСХСХСХСХС............ ПАК !!!!
Отивам пак в Тойота и казвам нали вашите части са с гаранция?Да така е ! Ама проблема не е в тях?!?! Я да чуем пак какво се чува :Ааа,това ли?Демферния диск е,ама карай си така като го сваляхме нямаше шумове в демфера нали го преглеждаме нема страшно като се разтрака ще го сменим ама струваше някъде над 2000лв.
ИЗТРЪПНАХ !!!!!!
Викам им колко мога да карам така?А те :Зависи ама нали ти е нов аксиала и феродовия може и 100 000 км да изкара!!!!!!!!!
НЕКАКСИ МИ ОЛЕКНА!!!!!
Ама ми се стопиха мераците да ходя при тях -МИСЛИХ ЧЕ СА ПО КОМПЕТЕНТНИ !
Колата ми е на 170 000 реални километра/защото е купена нова от ТМ Русе и все при тях е обслужвана/
Не знам дали в сайта от който сте пазарували продават само маховици и да ли ще станат за мойто Версо?
По ме интересува на колко километра са ви били колите когато сте сменили маховика?
Ясно че като е тръгнало по лошо ще става няма да е по добре,ама нещо тази година няма пари за даване по Тойотка!
Малко се поулях с писането/мн.дълго стана/
п.с.Ако колеги могат да проверят в Ибей колко струва само маховика за моята кола благодаря!/ Никога не съм пазарувал по Интернет ,а и езика ми /Еn/е на ниво предучилищно.