Помощ за дом за сираци 2007/2008
Представям си ако продаваше....ся аз от софтуера почвам да заделям по 1/2 бит на продажба....Обича ме, не ме обича...Me4oKyX написа:Странен коментар, при положение, че аз не продавам фарове....... НЕщо нямаше огромен смисъл това твое изказванеjamie написа:Ми заделяй 1% от всеки фар например в една касичка
Последно продаваш или не?! Че нещо ми звучиш кат полубременна?!Me4oKyX написа:Продавам XENON HID KIT - цялата инсталация със всичко нужно, за да имате истински ксенон светлини.

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Мога да съм касичката тази година и тоз дето ще я чупи да ходи да пазари - само остава да решим на кой дом ще помагаме - аз съм съгласен да е отново миналогодишния.
Единствено ще помоля cj да даде координатите на дома на някой, който обича да говори по телефони - аз не съм от тях и да уточни какво и горе долу колко им трябва, дали са имали проблеми с доставката на нещата досега - ако искат някакъв друг начин за получаване и тнт.
Да определим някакъв срок за набирането на средствата и да действаме!
Единствено ще помоля cj да даде координатите на дома на някой, който обича да говори по телефони - аз не съм от тях и да уточни какво и горе долу колко им трябва, дали са имали проблеми с доставката на нещата досега - ако искат някакъв друг начин за получаване и тнт.
Да определим някакъв срок за набирането на средствата и да действаме!
координатите са следните:
ДДМУИ - Дом за деца и младежи с умствена изостаналост
с. Илаков рът, община Елена, област Велико Търново
телефон 06151/4245
директор: Стефанова
ст. сестра: Добрева
Аз лично съм разговарял с директорката. Обикновено е там рано сутрин. Не е проблем за мен да им звънна и да ги разпитам, но предлагам първо да наберем сумата, а след това съобразно нея ще обсъдим с дома какво точно да се купи.
ДДМУИ - Дом за деца и младежи с умствена изостаналост
с. Илаков рът, община Елена, област Велико Търново
телефон 06151/4245
директор: Стефанова
ст. сестра: Добрева
Аз лично съм разговарял с директорката. Обикновено е там рано сутрин. Не е проблем за мен да им звънна и да ги разпитам, но предлагам първо да наберем сумата, а след това съобразно нея ще обсъдим с дома какво точно да се купи.
1984 Тойота Корола 4AGE 20v
2007 Субару Импреза STi

2007 Субару Импреза STi
-
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Кво стана сега ?! Ще има ли сметка да даваме парите или за дечицата или ??
P.S. От фар, до ксенон разликата е голяма, ама както и да е.... Аз нещо не мога да разбера кво ви бърка тая работа от къде аз ще дам пари за децатаа..... Ако реша ще ги открадна и пак ще ги даря, това май си е лично мое решение..... Много тъпи коментари цепите в тема, която трябва да е МНОГО позитивна.....

P.S. От фар, до ксенон разликата е голяма, ама както и да е.... Аз нещо не мога да разбера кво ви бърка тая работа от къде аз ще дам пари за децатаа..... Ако реша ще ги открадна и пак ще ги даря, това май си е лично мое решение..... Много тъпи коментари цепите в тема, която трябва да е МНОГО позитивна.....