Рядко пада температурата под нулата. Понеже разполагам с времето си както намеря за добре,
когато има сняг не карам. Чакам да се разтопи.

Определено. И то монтирани отзад.slowtraveler написа: ↑24 Авг 2022 20:40 Два датчика за 820лв - мдааа... Май по-добре да не коментирам...
Извинявам се... само звук се чува, не се показва нищо допълнително на екрана (освен картина от камерата)VDK написа: ↑24 Авг 2022 18:03На екрана виждаш някакви маркери, разстояние различно от задната камера или се чува само звуков сигнал?black_devil написа: ↑24 Авг 2022 16:49 Относно последния ти въпрос - не съм сигурна, но предполагам, че се интегрират с мултимедията.
Китайските имат отделно мониторче и по-високите класове показват дори разстояние.
Не знам, колко ли пък да са скъпи тия датчици... Преди 2-3 години слагах такива последно (4 бр. датчици + дисплей с отмерване на разстоянието, посоката и звуков сигнал) и цената му беше 20 лв.! Време за монтаж (внимателен) - около 2 часа. Цената на такава система с 8 датчика беше към 35 лв. Работи перфектно, както и другите, които съм слагал преди около 6 години. И помага много, както с паркирането, така и с разглезванетоslowtraveler написа: ↑25 Авг 2022 00:08 автопроизводителите продължават да се ползват ултразвуковите датчици, въпреки, че са по-скъпи за производство и монтаж
Ами по-скъпи са в сравнение с микровълновият... Монтажът също е по-труден...
Да, такава е екстрата.slowtraveler написа: ↑24 Авг 2022 21:33 Дали не е само зоната на стъпване върху стъклото - такова съм имал, но не съм виждал голяма полза
Потребители разглеждащи този форум: imthedevil и 5 госта