Всъщност по ординатата на графиката напрежение ли показва или количество кислород?
Как е работата при ламбда сондите, право пропорционално ли е показанието кислород-напрежение или обратно пропорционално?
Всъщност по ординатата на графиката напрежение ли показва или количество кислород?
Torque, който имам е безплатна версия. Не е кракнат. Снимките са скрииншотове от видео, заснето в реално време. Синята синусоида си стои постоянно там, може би като илюстрация за идеалната форма на сигнала
Я, biro, как я накара да дава едновременно и двете сонди? Торка какъв ти е?
А има ли тази кола втора сонда?
Благодаря за подробното инфо!biro написа: ↑30 Авг 2021 18:06 В Torque имам бутон Graphing и като го натисна излиза прозорец с настройки на графиката. Има бутон да избера по Х какви сензори да показва и мога да избера много с чекбоксчета. Избирам О2 s1 и s2 и така ги показва едновремвнно. Торка ми е платен.
Графиката е когато имах грешка Р 0420, след като смених катализатор, който видимо беше изкормен и 2те сонди грешката изчезна, но графиките имаха подобен вид.
Мога да ти направя снимка с графиките в момента ако искаш, но най-рано в края на седмицата като се върна от Несебър.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта