Сензор за налягане на DPF филтър
- mapamop
- Автомобил: Avensis WG T25,1ZZFE,2005
- Благодарил/а: 159 пъти
- Получена благодарност: 575 пъти
Пак да повторя - табличките са за друг модел, вероятно и друг мотор. Не ги вземай за 100% чиста монета. Намери си сервизното ръководство за твоя модел автомобил и двигател. Да не излезе че в опита си да ти помогна, съм ти убил двигателя.
Ако не намериш конкретно за Авенсис, си свали за еквивалентната Корола - двигателите не са уникални, но вероятно ще има разлики в електрическата част.
Ако не намериш конкретно за Авенсис, си свали за еквивалентната Корола - двигателите не са уникални, но вероятно ще има разлики в електрическата част.
Opel Astra F 1.7D(1993) -> Toyota Avensis T25 (2005), E: 1ZZFE, F: ZZT251L / Corolla Verso (07.2007), E: 1ZZFE, F: ZNR11L
--
Не отговарям в теми, в които не съм задал въпрос.
Не отговарям на лични съобщения.
--
Не отговарям в теми, в които не съм задал въпрос.
Не отговарям на лични съобщения.
Аз се притеснявах от отрицателните стойности, видях, че са допустими, това ми стига.
Майсторите твърдят, че това било нормално, не посмях да им противореча, защото ми е известно как реагират когато лаик се съмнява в знанията им.
Майсторите твърдят, че това било нормално, не посмях да им противореча, защото ми е известно как реагират когато лаик се съмнява в знанията им.