Връзка с МехаННика
-
- Автомобил: Toyota Corolla 2007 2.0 d-4d
Връзка с МехаННика
+1 мнения с цел връзка с МехаННика и проверка дали ще може да се монтира Cruise control на Тойота Корола 2007г 

Връзка с МехаННика
Здравейте, регистрирам се и аз с първи коментар с цел връзка с МехаННика. Сори за спама, но ми е нужен, тъй като обиколих доста майстори но резултат никакъв
- WoLF
- Благодарил/а: 684 пъти
- Получена благодарност: 267 пъти
Връзка с МехаННика
Като първи коментар можеше да пуснеш въпрос за проблема или да получиш насоки за подходящ сервиз...

-
- Автомобил: toyota corolla 1.4 i
Връзка с МехаННика
Здравейте, нов съм във форума, собственик на toyota corolla 1.4 - 2003г. Проблемите са, твърд съединител, отделя ниско долу, кормилната рейка тропа.Приемам насоки за сервиз или координати с МехаННика.
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Връзка с МехаННика
При две мнения от твоя страна във форума, ще можеш да му пишеш на лично съобщениеslowtraveler написа: ↑14 Юли 2017 08:11 мехаННика написа:
Колега, няма никаква тайна. Нямам и мой сервиз, такъв в който да стоя от сутрин до вечер. Телефона ми и сега не спира да звъни, в смисъл дори и без да съм го постнал тук. Наистина знам и мога някои неща и не ми е проблем да направя някоя и друга кола, но все пак не мога да съм на разположение на форума денонощно. Ако беше прочел внимателно нагоре щеше да разбереш, че всички досега са свързвали с мен на лични съобщения.

За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
Връзка с МехаННика
Привет на всички:) Аз също се присъединих с цел връзка с мехаННика. Исках да попитам дали само с Тойота се занимава човека, защото имам една Инсигния от 2014 с проблемен маховик и се отказвам от некадърниците в София Ауто!!! 

-
Връзка с МехаННика
И аз се присъединявам с цел, връзка с механНика. Мисля, че имам проблем с автомата на тойотата.
Връзка с МехаННика
Доколкото разбирам тази тема е направена за да се съберат 2 мнения във форума за да има възможност човек да се свърже посредством лично съобщение с Механикът който явно е единствения човек който може да помогне на толкова много хора с проблемни Тойоти. Ех ако можех да върна времето назад не бих инвестирал в такув автомобил но уви! Не се оплаквам от автомобила а то сериозните му дефекти и по точно разхода на масло при 1,8 ввт-и. Оказва се, че е много сериозен проблем и умопомрачителен от гледна точка на финансите. Търся мнение също така за добър сервиз , с гаранция за евентуален ремонт. Благодаря предварително!
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Връзка с МехаННика
Не, тази тема е създадена за да разберат разсеяните колеги, които не са си направили труда да прочетат Правилата и част от темите във форума, кога могат да изпращат ЛС и как желае мехаННика да бъде връзката с него...
Относно 'многото хора' - при сравнително масова марка и имайки предвид амортизираният ни автопарк - не виждам с какво Тойота се отличава от която и да е масова марка.. Включително и като сервизиране..
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- pomeoo
- Автомобил: Avensis
- Обратна връзка:
Връзка с МехаННика
Здравейте,
Това ми е първия коментар. Подкрепям идеята за ограничението/та, които са въведени като предпазна мярка.
Въпроса ми е, освен МехаННика има ли друг доверен форумен сервиз или майстор при който може да си обслужваме автомобилите, визирам гр. София, като изключвам сервизите на марката представител за София - ТМ Ауто.
Това ми е първия коментар. Подкрепям идеята за ограничението/та, които са въведени като предпазна мярка.
Въпроса ми е, освен МехаННика има ли друг доверен форумен сервиз или майстор при който може да си обслужваме автомобилите, визирам гр. София, като изключвам сервизите на марката представител за София - ТМ Ауто.
Връзка с МехаННика
Здравейте ,
може ли да ми препоръчате добър сервиз в София за окачване Рав4 2003 г.
Благодаря .
може ли да ми препоръчате добър сервиз в София за окачване Рав4 2003 г.
Благодаря .
Връзка с МехаННика
Здравейте, имам Авенсис 2012, 1.6, появи ми се странен шум в зоната на алтернатора - като стържене. Моля за помощ / идеи за сервиз.