Проблем при палене сутрин

Bodhid

Re: Проблем при палене сутрин

Мнение от Bodhid » 08 Яну 2015 19:32

Вчера оставих колата в ТМ Ауто за да я видят тая сутрин. Описах им как припалва и гасне /все едно не и стига гориво/. Предположиха, че е клапана за високо налягане /SCV май се казваше/. Както бях писал е сменян миналата година поради проблем с паленето. И после нямало проблем. Обадиха ми се привечер да си взема колата утре - трудно я запалили сутринта, но иначе клапана отварял и затварял, дюзите имали отклонения /преди да я купя я карах при тях и нямаха !!! минал съм 2000 км./. Турбото дало грешка /в понеделник ми светнаха Check Engine+TRC+VSC/ и така нататък. Да сложа добавки и да карам така и пак да им я закарам. ама диагностиката е 1,5 ч. х 72 лв. = 108 лв. Е, аз ако я карам през месец, то какво стана sleep.gif .
Моля, дайте ми координати на някой читав сервиз в Ст. Загора да видя поне това палене worthy.gif
Toyota Avensis II Wagon T25 2.2 D4D 150hp 2005

batejohni

Re: Проблем при палене сутрин

Мнение от batejohni » 24 Яну 2015 10:36

здравеите и от мен,аз карам авенсис 2007 2.0 д4д 126 коня,имам проблем с паленето когато е студена колата,сега два дни палеше от парвия път ,сутринта пак същата баница от третия път ,свещите са ок.релето ,дюзите ,и няма никакви грешки и на диагностика показва 4е всичко е ок ???и се чудя вече кво да правя

Публикувай отговор