Смяна двигател

scorpion
Получена  благодарност: 1 път

Re: Смяна двигател

Мнение от scorpion » 21 Юни 2014 21:42

Колега, моите поздравления!
Реши да смениш двигателя и го направи в кратък срок, решително и бързо. Ако с нещо сме те подвели или не сме били точни в преценките,извинявай!
Безаварийна и приятна езда на машината!

Аватар
Airfan
Автомобил: 2013 Avensis T27 1.8 Vmatic
Обратна връзка:

Мнение от Airfan » 21 Юни 2014 23:02

Радвам се, че всичко свърши добре. В продължение на няколко седмици ми беше вътрешно дискомфортно заради това, че по мой съвет се сдуха двигателя. Не съм очаквал за секунди да сдаде багажа...
Ако някой път имаш път към Пловдив, обади се да пием по няколко за моя сметка - това е най-малкото, което мога да направя за теб.

Поздрави
Изображение Изображение

Аватар

Мнение от Standart » 22 Юни 2014 10:31

Момчета, не се коркайте :) С изключение на това, че дадох непредвидени пари другото не ме бърка. Ако знаех какъв ми е двигателя сам да съм го махнал. Жалко е, че има хора, които закрепват колата за продажба, но ще им излезе на носа, може да ми вярвате :) Въпрос на време просто... Никой не ми е виновен на мен за ситуацията. Гледам на нещата по различен начин и се радвам, че не стана на пътя всичко това. Колкото до черпенето, ще пием по бира като мина наблизо, хапвай пийвай спокойно и ггледай световното колега :)

Аватар
veso_hds
Благодарил/а: 51 пъти
Получена  благодарност: 39 пъти

Мнение от veso_hds » 22 Юни 2014 14:08

Колега,и аз се радвам,че взе правилното решение и всичко приключи успешно.Сега се кефи на колата и не я мисли.За всеки проблем си има решение(дано повече да нямаш).Пари се печелят и се губят.Безаварийни и успех!
Тойота РАВ 4 D4D-2002г.

Аватар
Japanese_fever
Автомобил: 2014 Toyota Zelas

Мнение от Japanese_fever » 23 Юни 2014 06:52

Standart написа:Моят проблем се оправи... Смених двигателя, турбото и маслото и сега всичко е точно.
Поздравления колега. Избра най-правилното решение и го реализира в кратък срок!
Много се радвам. smile.gif
Standart написа: Благодаря на всички които помагаха, благодаря дори и на колегите, които без да искат ме накараха да предприема тази стъпка.
А относно горното - не, не без да искаме, с умисъл ти предложихме да вземемш нов двигател.
КАто видиш Bass-Man и/или veso_hds ги черпи и заради мен! biggrin.gif
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!

Публикувай отговор