Чета аз, чета, ама малко зор днес в офиса и нямах време да пиша.Japanese_fever написа:Така по-мога да се съглася. Дано и Аirfan да го прочете, защото по-нагоре ми говореше за някакви бонуси.
За твърдостта на диска няма да говорим, сравняваме спрямо OEM или оригиналния диск на колата.
Попринцип съм склонен да се съглася с твърдението, че има да ги наречем ОЕМ накладки за нормално шофиране и различни класове накладки за по-спортно, да го наречем, шофиране. Като вторите със сигурност при еднакви други условия при първите спирания спират по-зле от ОЕМ. Тези с добавките за душите със спортен дух не мога да ги коментирам, защото нямам личен опит, освен горе споменатото Мицу, но то е друга категория и изобщо не може да става дума за сравнение.
Та ако коментираме разпространените у нас накладки - АТЕ, Феродо, ТРВ, Делфи и прочие, ще се срещнат меки, цапащи, спиращи накладки и твърди, нецапащи, по-слабо спиращи, но за сметка на това износващи диска накладки (например Тръстинг). Преди време си монтирах Брембо Макс на колата в комплект с накладки Ате (на тях имаше щампа Галфер, но това е друга бира), а мой приятел монтира Брембо Макс + Тръстинг. Имахме еднакви коли, с еднакви мотори - резултатът бе, че аз за 20 000 минах средата на накладките, дисковете почти нямаха ръбче, а той за 20 000 беше за смяна на диска... за сметка на това накладките бяха почти нови и определено не спираше по-добре.
Та това са моите виждания за накладките при нормална употреба на автомобил. За трак дни, писти и прочие не мога да кажа...

Да уточня, че на същата кола съм карал и с други комбинации от накладки и дискове, но да не навлизам в подробности за сега.