Покупка на Toyota Prius
Re: Покупка на Toyota Prius
Здравейте, вече съм собственик на тойота приус и много я харесвам.Имам обаче проблем с фаровете- не се изключват автоматично. въпросът ми е има ли опция да се настройват в компютъра и как.
А някой да знае от коя година се продават лизингови PRIUS-и в България ?
Малко не ти разбирам въпроса,но ако имаш предвид автомобили купувани в Бг,то те са само 3ки.И като питах един дилър(не софиийския) те са продали само един брой Приус3.В София малко повече,незнам дали има 10 автомобила от официални Бг дилъри.Понеже има и вариант те да купят автомобил от вън и после го пускат през лизингова институция като техен проверен автомобил.stelko написа:А някой да знае от коя година се продават лизингови PRIUS-и в България ?
Да , нови купени на лизинг от БГ . Значи ако почакам 2-3 години ще мога да си потърся точно такава излязла от лизинг .
-
Няма да можеш... продават се толкова малко от тия автомобили у нас, че я се намери някой да върне, я не... тъй че това отпада като вариант. Има един Приус върнат от лизинг, ама те му търсят цена, като на нов
Привет и от мен и поздравления за желанието за покупка на Приус. Какво да ти кажа - по-малко чети тукашните форумни разбирачи, които са виждали Приус само на картинка (лесно можеш да разбереш кои са, досега май никой от тях не е нахлул с гръм и трясък), повече чети американски и руски форуми, защото там се говорят реални неща, а тук общо взето 90% е "аз чух от един познат на мой приятел, на когото му бяха разказали"
За моята покупка се чудих сигурно поне една година, главно поради оскъдната информация на местна почва. Но накрая все пак се реших и я взех. Вече половин година си я карам и засега съм не просто доволен, а предоволен. Което не е гаранция, че ти като си вземеш, ще грейнеш от щастие
)) Навигация имам, но си търся в момента диск с карта за Източна Европа, защото имам диск, на който пише Европа, но Европа-та му свършва до Австрия, насам - нищо. Един-единствен съвет от мен, който мога да ти дам за второ поколение, каквато имам аз - така и така ще даваш повече пари, отколкото за друга кола - нека поне да има всички екстри. На волана да има и копчета за хендсфрий, гласови команди и т.н. - можеш да видиш разликата в тия две оферти - http://www.mobile.bg/11370890116120343 и http://www.mobile.bg/11369407624532430 - съответно и копчетата около дисплея в тоя случай са ти повече.
Прехвърлих набързо мненията на останалите колеги, които са писали - с някои неща съм съгласен, за други не разбирам и не мога да дам мнение, а не мога да се съглася само с това:

p.s. Онзи ден за две минути се разминахме 6 приуса на две кръстовища - направо си беше събор

Прехвърлих набързо мненията на останалите колеги, които са писали - с някои неща съм съгласен, за други не разбирам и не мога да дам мнение, а не мога да се съглася само с това:
Специално аз досега НАД 5/100 извънградско не помня да съм стигал, а си поддържам минимум 110-120. А преди 2-3 седмици в един брутален дъжд се наложи да карам точно като баба с 40-50 км/ч заради лошата видимост и тогава ми даде 3,9. Успех, дано съм ти бил полезен и дано случиш на кола, от която да си доволен - каквато и да е тяIVOtuning написа: Разхода на 2Г иънградско се движи около 5,3-5,7л/100км карайки като "баба"..Трябва да се внимава изключително много с "десния" педал, иначе почва да гори много.

p.s. Онзи ден за две минути се разминахме 6 приуса на две кръстовища - направо си беше събор

- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Pone v sf polojenieto e razlichno, dostatachno e da se povozish na taxi ;)acf_prius написа:Какво да ти кажа - по-малко чети тукашните форумни разбирачи, които са виждали Приус само на картинка (лесно можеш да разбереш кои са, досега май никой от тях не е нахлул с гръм и трясък)
Честито за покупката, дълго да си я караш и безпроблемно. За фаровете - аз поне не знам за такава функция. А кое поколение е колата ти?silvlad написа:Здравейте, вече съм собственик на тойота приус и много я харесвам.Имам обаче проблем с фаровете- не се изключват автоматично. въпросът ми е има ли опция да се настройват в компютъра и как.
Първо да направя уточнение, че не говорех за настоящата тема във форума, а за голям процент от изказванията за Приус във форума по принцип. Колкото за положението в София - не смятам, че от возенето в такси добиваш някакъв опит и кой знае какви впечатления за това как се кара и колко харчиvesko написа:Pone v sf polojenieto e razlichno, dostatachno e da se povozish na taxi ;)

- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Yessacf_prius написа:Апропо - Веско, на теб ли ти беше дал някакъв хибрид разход 10/100 от Шипка надолу по надолнището?

rx400h/200kw
Weekend a мернах само един Приус по магистралите , и камионите го изпреварваха ..
Приуса е рядко безмислена покупка , и нов и стар ..
Приуса е рядко безмислена покупка , и нов и стар ..
ALIENO ARCANUM RP5 / 2018
S 500 , LORINSER / 1996
CLK 55 AMG , CABRIO / 1999
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
COROLLA 1.4 DIESEL / 2007
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
То и мен са ме изпреварвали камиони...Което какво трябва да рече?А за безсмислената покупка е редно да кажеш:"По мое мнение."
Младежи,уважавайте старостта-тя е вашето бъдеще...
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6
Оставяй, няма смисъл, в този конкретен случай нещата са безвъзвратно изгубени ;)Владислав написа:То и мен са ме изпреварвали камиони...Което какво трябва да рече?А за безсмислената покупка е редно да кажеш:"По мое мнение."

Какво значи конкретен случай и моето менение ???
Като гледам броя по улиците на тия "чудеса на техниката", конкретен и силно индивидуален може да се нарече избора на Приус а не моето менение.На моето мнение са 99,99 % от хората които си купуват автомобили ..
Запомнете мили приятели , няма нищо по-меродавно от пазара .
Пазара определя ВИНАГИ най-точно , без изключения .
Пазара казва че Приуса не си заслужава , не го казвам Аз ..
Мнението на един двама пишман собственика е меко казано смешно съпоставено с пазара ..
Дано го осъзнавате де , ако не го осъзнавате и си мислите че сте хванали господ за шлифера докато всички остнали са масово идиоти .. Явно сте по уникални отколко и Вие си мислите , ама само във вашият си вътрешен свят ..
Избора на Приус може да е продиктуван от всичко друго но не и от правилна мисловна дейност .
Този автомобил нито върви , нито е икономичен ,нито е комфортен, нито превъзхожда с каквото и да е всяка останала Тойота ...
Технически проблем по хибридната система или батериите може да Ви достави незабравими душевни и финансови вълнения.
Като гледам броя по улиците на тия "чудеса на техниката", конкретен и силно индивидуален може да се нарече избора на Приус а не моето менение.На моето мнение са 99,99 % от хората които си купуват автомобили ..
Мнението на един двама пишман собственика е меко казано смешно съпоставено с пазара ..
Дано го осъзнавате де , ако не го осъзнавате и си мислите че сте хванали господ за шлифера докато всички остнали са масово идиоти .. Явно сте по уникални отколко и Вие си мислите , ама само във вашият си вътрешен свят ..
Избора на Приус може да е продиктуван от всичко друго но не и от правилна мисловна дейност .
Този автомобил нито върви , нито е икономичен ,нито е комфортен, нито превъзхожда с каквото и да е всяка останала Тойота ...
Технически проблем по хибридната система или батериите може да Ви достави незабравими душевни и финансови вълнения.
ALIENO ARCANUM RP5 / 2018
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
SFINKS написа:Какво значи конкретен случай и моето менение ???
Не мен просто и ти си "масовка",а хората имат индивидуалност.И верно стигал си ръсил глупости само.
То и аз със старата си Селика 1979 Та40 съм изпреварвал Is-f ама тва прави ли я по бърза:)).