Corolla Verso - зимни гуми

Аватар
wscientist

Re: Corolla Verso - зимни гуми

Мнение от wscientist » 19 Сеп 2013 20:46

Rudy написа:Отначало цената ми се видя доста приемлива (особено на фона на моите),обаче дори с 25% пак не си заслужава да купуваш от тях - виж какви са цените на други подобни:
175-65-15.png
Знам за другите марки и модели, но си бях харесал точно този Dunlop и от ТМ Ауто ми дадоха най-добра цена за него. Шарката на протектора ми допада, има добри показатели по евроетикет (доколкото може да му се има доверие).
В Margel ми казаха цена от порядъка на 160лв за 84Т, тогава се отказах да питам за 88Т. В Диана пък изобщо го нямаха, не знаели дали ще получават нови модели Dunlop и се отказах изобщо да питам за поръчка при тях. Няколко пъти говорих с хората от Avtogumi.bg, отговорът всеки път беше "очакваме скоро доставка на зимни гуми, следете сайта", така и не се появи този Dunlop при тях. Единствено на едно място този модел с индекси 88Т е на по-ниска цена - в http://www.naievtinitegumi.bg на 119.60лв (много ми е съмнителен този сайт).
Другият вариант ми беше Nokian WR D3, но за тях във VIANOR ми искаха по 140лв за гума...
Toyota Yaris 1.33 VVT-i, 99hp, 6-степенна, ръчна, 09.2011.

Публикувай отговор