Айде ходи си гледай кимиончитата, до довечер като седна пак пред компа поне спри да осираш наред всичко....
Много точно казано.SFINKS написа:Тия можеш да ги разправяш на наивниците
Аз работя с Косер и знам каква е максималната отстъпа![]()
50 лв в твоя джоб![]()
ама не и този път
Добре де,защо се правиш на незнам какво?!?От PowerBox-а който ми продаде си гушна 30лв.(за бокса нямам думи-никога не си слагайте,ако неискате скоро да сменяте дюзи)А ако някой много иска да пробва може да пише.За спортния филтър който ми продаде кво да кажа-така беше напоен с незнам с какво,че ми се наложи да си чистя дебитомера и тръбите до турбината?!?"Нямало проблеми,че бил толкова мазен"-Петре това са твои думи,ама аз от тогава вяра ти нямам.Бокса свалял разхода-да ама само по борд.компютър,реално си го вдига(лично съм го засичал).А и да кажа също,че ако някой има мераци за спортен филтър-ефекта е нулев,освен ако някой неиска да си затлаче кулера по бързо от обикновеното.Та това е моя личен опит от теб(накратко).Me4oKyX написа:Тошко, ти от личен опит ли говориш !??!? Или просто ей така и ти си изливаш комплекси !? laugh.gif
Колега и аз съм със спортен филтър,с бокс от Петър с настройки на 50% и нямам никакви проблеми с колата,дали проблема не е бил от преди това в твоят "телевизор".todor87 написа:Добре де,защо се правиш на незнам какво?!?От PowerBox-а който ми продаде си гушна 30лв.(за бокса нямам думи-никога не си слагайте,ако неискате скоро да сменяте дюзи)А ако някой много иска да пробва може да пише.За спортния филтър който ми продаде кво да кажа-така беше напоен с незнам с какво,че ми се наложи да си чистя дебитомера и тръбите до турбината?!?"Нямало проблеми,че бил толкова мазен"-Петре това са твои думи,ама аз от тогава вяра ти нямам.Бокса свалял разхода-да ама само по борд.компютър,реално си го вдига(лично съм го засичал).А и да кажа също,че ако някой има мераци за спортен филтър-ефекта е нулев,освен ако някой неиска да си затлаче кулера по бързо от обикновеното.Та това е моя личен опит от теб(накратко).Me4oKyX написа:Тошко, ти от личен опит ли говориш !??!? Или просто ей така и ти си изливаш комплекси !? laugh.gif
Къде съм писал,че съм имал проблеми с моя "телезор"!?!?Просто казвам,че този "спортен филтър" нищо не подобрява колата.С него и без него колата си върви еднакво-само че той пропуска повечко прах и гадории.Относно бокса,какво се променяше с колата когато го използвах с настройки на 50%-колата пуши,при работещ климатроник,когато се включват и изключват вентилаторите на радиатора оборотите играят с около 50-70об.,което води до доста неприятно притрисане,ако си забелязал ,че когато колата се движи по инерция на свободна скорост оборотите са към 850~ (поне при мен е така),с бокса държи 750~ .Да не забравя да спомена и че дюзите почват да тракат осезаемо и се чува с просто ухо без специална техника.Пак ти казвам проблем не съм имал.Просто не обичам някой да се прави на "Дева Мария"-безплатен обяд няма...Който си мисли,че не е така за мен е наивник.kaloian311 написа:Колега и аз съм със спортен филтър,с бокс от Петър с настройки на 50% и нямам никакви проблеми с колата,дали проблема не е бил от преди това в твоят "телевизор".todor87 написа:Добре де,защо се правиш на незнам какво?!?От PowerBox-а който ми продаде си гушна 30лв.(за бокса нямам думи-никога не си слагайте,ако неискате скоро да сменяте дюзи)А ако някой много иска да пробва може да пише.За спортния филтър който ми продаде кво да кажа-така беше напоен с незнам с какво,че ми се наложи да си чистя дебитомера и тръбите до турбината?!?"Нямало проблеми,че бил толкова мазен"-Петре това са твои думи,ама аз от тогава вяра ти нямам.Бокса свалял разхода-да ама само по борд.компютър,реално си го вдига(лично съм го засичал).А и да кажа също,че ако някой има мераци за спортен филтър-ефекта е нулев,освен ако някой неиска да си затлаче кулера по бързо от обикновеното.Та това е моя личен опит от теб(накратко).Me4oKyX написа:Тошко, ти от личен опит ли говориш !??!? Или просто ей така и ти си изливаш комплекси !? laugh.gif
Твоята Корола пуши и то не МАЛКО.Моята кола не пуши,ама грам БЕЗ БОКСА.Дюзите ми са повече от наред,колата си върви ама повече от добре.Единствено имах преди едно зачудване на определени обороти и то беше,защото не бях чистил ЕГР-ра.Всички проблеми които бях изредил са когато бокса е поставен.Не ми говори глупости за дефекти и прочие.Единственото нещо което прави тоя Бокс е да лъже ЕКУ-то за налягането на рейла,то и от там идват всички останали проблеми с игра на обороти,предозиране на гориво(пушене),грешни изчисления на борд комп.(показва разход с 1л. по-малко) и др.Това е истината.Me4oKyX написа:Тошко, ти сам току що изброи какво става, когато дюзите не са наред и им зададеш повечко гориво ..... Заповядай да видиш моята Корола дали пуши МНОГО, Авенсис Версото на Калоян също е в града.... Нищо против нямам, да има дефектни боксове, електроника е, но проблемите не са от него..... А от филтъра далеч няма такива мизерий, но щом се решил, аз няма какво да кажа повече... Ти си решил, че проблеми няма Ауриса, а сам ги изброи... Бокса просто вдига налягането, а те явно не могат да устискат... А и никоя друга кола не го прави това... Какво ти говори това нещо !? Че проблема пак е в мен, или в твоя "телевизор" !???!?
Me4oKyX написа:Както кажеш, теб всимко ти е ясно.... Няма смисъл да коментирам... това, че върви не значи, че е безпроблемно всичко също....
Прав си, ти си единствения минат, други тойоти не съм правил никога.... дори не ги знам кви други има... Бъди здрав, но ти не си най-прав, а дори тойота се чупи... Ти не искаш да се оправят нещата, просто и тогава още беше с криви убеждения... Аз можех и исках да го оправим, ти няколко пъти попрекали и ми писна от празни приказки и разправий... А колкото до другите, които са сложили няма да си тровят нервите да пишат на човек, който не иска да чуе... Хората си пазят нервите
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта