Здравейте имам един въпрос за амортисьори

Аватар
Me4oKyX
Получена  благодарност: 1 път
Обратна връзка:

Re: Здравейте имам един въпрос за амортисьори

Мнение от Me4oKyX » 01 Авг 2012 12:52

Шматаране, аз ги давам, колкото ми ги дават КОСЕР. Така че стига сра.... може да има по-голяма отстъпка, аз такава имам! Разбери го бре празна главо - дори да имах 50лв в тези пари, мен 50лв не ме бъркат... Ще оцелея някак си, дори да не съм супер успял сПЕДИтор като теб .... Ти виждам колко огромен бизнесмен си, щом по цял ДЕН само сереш напред назад.... tooth.gif tooth.gif

Айде ходи си гледай кимиончитата, до довечер като седна пак пред компа поне спри да осираш наред всичко....

Аватар
SFINKS

Мнение от SFINKS » 01 Авг 2012 12:58

Тия можеш да ги разправяш на наивниците
Аз работя с Косер и знам каква е максималната отстъпа wink.gif
50 лв в твоя джоб wink.gif
ама не и този път
ALIENO ARCANUM RP5 / 2018
S 500 , LORINSER / 1996
CLK 55 AMG , CABRIO / 1999
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
COROLLA 1.4 DIESEL / 2007

mirott
Благодарил/а: 15 пъти
Получена  благодарност: 19 пъти

Мнение от mirott » 01 Авг 2012 14:09

Ами дай ги ти с максималната отсъпка бре! Що не щеш? Щот не си " Дева Мария" ли? Е за това става въпрос-щот си дрисльо! И не знаеш какво е думата "помощ", а само "пари"!

todor87

Мнение от todor87 » 03 Авг 2012 15:56

SFINKS написа:Тия можеш да ги разправяш на наивниците
Аз работя с Косер и знам каква е максималната отстъпа wink.gif
50 лв в твоя джоб wink.gif
ама не и този път
Много точно казано. punk.gif Евала на наивниците...като гледам се намират такива :whistle:
Auris 2.0 d-4d SOL 1AD-FTV 2009 - бивша
Skoda Superb Combi 2.0 TSI DSG 2016 - настояща
Nissan Pulsar 1.6 DIG-T 2016 - настояща

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 03 Авг 2012 23:48

Тошко, ти от личен опит ли говориш !??!? Или просто ей така и ти си изливаш комплекси !? laugh.gif

todor87

Мнение от todor87 » 04 Авг 2012 10:49

Me4oKyX написа:Тошко, ти от личен опит ли говориш !??!? Или просто ей така и ти си изливаш комплекси !? laugh.gif
Добре де,защо се правиш на незнам какво?!?От PowerBox-а който ми продаде си гушна 30лв.(за бокса нямам думи-никога не си слагайте,ако неискате скоро да сменяте дюзи)А ако някой много иска да пробва може да пише.За спортния филтър който ми продаде кво да кажа-така беше напоен с незнам с какво,че ми се наложи да си чистя дебитомера и тръбите до турбината?!?"Нямало проблеми,че бил толкова мазен"-Петре това са твои думи,ама аз от тогава вяра ти нямам.Бокса свалял разхода-да ама само по борд.компютър,реално си го вдига(лично съм го засичал).А и да кажа също,че ако някой има мераци за спортен филтър-ефекта е нулев,освен ако някой неиска да си затлаче кулера по бързо от обикновеното.Та това е моя личен опит от теб(накратко). :thumbsup:

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 04 Авг 2012 13:47

Ако дадеш малко по-точно инфо ще е добре, щото се сещам само за един Аурис, който не стана.... АМа там проблема с дюзите НЕ ти дойде от бокса.... Ама ти и тогава не искаше да чуеш.... Спортния филтър трябва да има масло, за да чисти като хората. Това все пак не е проблем, а определено не беше напоен.... Това пак си е твое решение, че трябва да ги чистиш..... Реално, след теб дойде един с подобен "читав" Авенсис, който се получи същото, но него директно си му казах, да си ходи.... А бокса да - от него си имам % - за бокс и ксенон не съм казвал, че ги давам на верисия - тук говорим за части, които взимам от друг, а не купувам лично, за които съм инвестирал пари. А за разхода приятел - пак проблема НЕ ти е от бокса, но след като вие знаете всичко - карайте си така.... Ти беше първия, който дойде с проблем и въпреки това не иска да се оправи, но сложих бокса и всичко.... Втори не е имало. ИЗвинявам се за което, може и аз да съм крив, ама колата си имаше проблем, още си го има, пък ти ако искаш вярвай.... Просто няма начин от толкова Тойоти, само твоята да има проблем и да е грешката в бокса... И предимно проблемите идват от горивата, дето нямат грижи иначе.... И от хубавото обслужване в Тойота, които знаят какво правят... И двете коли - твоята и Авенсиса дето го отказах тотално са оттам и двете не стават просто...

П.П. Доколкото имам спомен, ти казах да прегледаме колата поне два пъти, но ти каза не... Сега излизаш като недоволен клиент, едва ли не съм те запалил с парите - що не каза нещо!? Аз съм там, където ти дойде, защо не дойде да видим колата !??? Искам го така, после мрън мрън и нищо не правим и нищо не станало.... Дюзите си бяха тръгнали още като дойде, ама Тойота ти казаха, че са наред, после аз съм виновен !??? Нещо няма логика ... като искаш нещо, все още съм си на същото място, все още няма да откажа, да погледнем като хората колата и да се оправи...

Аватар
kaloian311

Мнение от kaloian311 » 04 Авг 2012 14:04

todor87 написа:
Me4oKyX написа:Тошко, ти от личен опит ли говориш !??!? Или просто ей така и ти си изливаш комплекси !? laugh.gif
Добре де,защо се правиш на незнам какво?!?От PowerBox-а който ми продаде си гушна 30лв.(за бокса нямам думи-никога не си слагайте,ако неискате скоро да сменяте дюзи)А ако някой много иска да пробва може да пише.За спортния филтър който ми продаде кво да кажа-така беше напоен с незнам с какво,че ми се наложи да си чистя дебитомера и тръбите до турбината?!?"Нямало проблеми,че бил толкова мазен"-Петре това са твои думи,ама аз от тогава вяра ти нямам.Бокса свалял разхода-да ама само по борд.компютър,реално си го вдига(лично съм го засичал).А и да кажа също,че ако някой има мераци за спортен филтър-ефекта е нулев,освен ако някой неиска да си затлаче кулера по бързо от обикновеното.Та това е моя личен опит от теб(накратко). :thumbsup:
Колега и аз съм със спортен филтър,с бокс от Петър с настройки на 50% и нямам никакви проблеми с колата,дали проблема не е бил от преди това в твоят "телевизор".
Изображение

todor87

Мнение от todor87 » 04 Авг 2012 14:27

kaloian311 написа:
todor87 написа:
Колега и аз съм със спортен филтър,с бокс от Петър с настройки на 50% и нямам никакви проблеми с колата,дали проблема не е бил от преди това в твоят "телевизор".
Къде съм писал,че съм имал проблеми с моя "телезор"!?!?Просто казвам,че този "спортен филтър" нищо не подобрява колата.С него и без него колата си върви еднакво-само че той пропуска повечко прах и гадории.Относно бокса,какво се променяше с колата когато го използвах с настройки на 50%-колата пуши,при работещ климатроник,когато се включват и изключват вентилаторите на радиатора оборотите играят с около 50-70об.,което води до доста неприятно притрисане,ако си забелязал ,че когато колата се движи по инерция на свободна скорост оборотите са към 850~ (поне при мен е така),с бокса държи 750~ .Да не забравя да спомена и че дюзите почват да тракат осезаемо и се чува с просто ухо без специална техника.Пак ти казвам проблем не съм имал.Просто не обичам някой да се прави на "Дева Мария"-безплатен обяд няма...Който си мисли,че не е така за мен е наивник.

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 04 Авг 2012 14:37

Тошко, ти сам току що изброи какво става, когато дюзите не са наред и им зададеш повечко гориво ..... Заповядай да видиш моята Корола дали пуши МНОГО, Авенсис Версото на Калоян също е в града.... Нищо против нямам, да има дефектни боксове, електроника е, но проблемите не са от него..... А от филтъра далеч няма такива мизерий, но щом се решил, аз няма какво да кажа повече... Ти си решил, че проблеми няма Ауриса, а сам ги изброи... Бокса просто вдига налягането, а те явно не могат да устискат... А и никоя друга кола не го прави това... Какво ти говори това нещо !? Че проблема пак е в мен, или в твоя "телевизор" !???!? happy.gif

todor87

Мнение от todor87 » 04 Авг 2012 14:52

Me4oKyX написа:Тошко, ти сам току що изброи какво става, когато дюзите не са наред и им зададеш повечко гориво ..... Заповядай да видиш моята Корола дали пуши МНОГО, Авенсис Версото на Калоян също е в града.... Нищо против нямам, да има дефектни боксове, електроника е, но проблемите не са от него..... А от филтъра далеч няма такива мизерий, но щом се решил, аз няма какво да кажа повече... Ти си решил, че проблеми няма Ауриса, а сам ги изброи... Бокса просто вдига налягането, а те явно не могат да устискат... А и никоя друга кола не го прави това... Какво ти говори това нещо !? Че проблема пак е в мен, или в твоя "телевизор" !???!? happy.gif
Твоята Корола пуши и то не МАЛКО.Моята кола не пуши,ама грам БЕЗ БОКСА.Дюзите ми са повече от наред,колата си върви ама повече от добре.Единствено имах преди едно зачудване на определени обороти и то беше,защото не бях чистил ЕГР-ра.Всички проблеми които бях изредил са когато бокса е поставен.Не ми говори глупости за дефекти и прочие.Единственото нещо което прави тоя Бокс е да лъже ЕКУ-то за налягането на рейла,то и от там идват всички останали проблеми с игра на обороти,предозиране на гориво(пушене),грешни изчисления на борд комп.(показва разход с 1л. по-малко) и др.Това е истината. :thumbsup:За филтъра ти казах по-горе какво се наложи да правя.Аз при теб никога не съм идвал заради някакъв проблем "дюзите ми били заминали"-ти тотално изтрещя.Май се бъркаш с някой.Когато дойдох за бокса колата ми беше на около 40 000км. с перфектни дюзи(както е и в момента).Аз колата си я поддържам и пари за читав дизел и добавки не съм жалил(нищо че не слагам XADO).В момента съм на 80 000км.Даже ако държиш може да идем някъде да ни прегледат и диагностицират колите та да видим на кой е по-читава? :thumbsup: Та да ти кажа проблема май е в твоя телевизор.
Абе все забравям да попитам кои са тия "хиляди" коли с боксове които нямат проблеми.Засега от доста време освен мен,теб и колегата Калоян друг не се е обаждал? rolleyes.gif

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 04 Авг 2012 19:44

Както кажеш, теб всимко ти е ясно.... Няма смисъл да коментирам... това, че върви не значи, че е безпроблемно всичко също....

Прав си, ти си единствения минат, други тойоти не съм правил никога.... дори не ги знам кви други има... Бъди здрав, но ти не си най-прав, а дори тойота се чупи... Ти не искаш да се оправят нещата, просто и тогава още беше с криви убеждения... Аз можех и исках да го оправим, ти няколко пъти попрекали и ми писна от празни приказки и разправий... А колкото до другите, които са сложили няма да си тровят нервите да пишат на човек, който не иска да чуе... Хората си пазят нервите :thumbsup:

todor87

Мнение от todor87 » 04 Авг 2012 19:51

Me4oKyX написа:Както кажеш, теб всимко ти е ясно.... Няма смисъл да коментирам... това, че върви не значи, че е безпроблемно всичко също....

Прав си, ти си единствения минат, други тойоти не съм правил никога.... дори не ги знам кви други има... Бъди здрав, но ти не си най-прав, а дори тойота се чупи... Ти не искаш да се оправят нещата, просто и тогава още беше с криви убеждения... Аз можех и исках да го оправим, ти няколко пъти попрекали и ми писна от празни приказки и разправий... А колкото до другите, които са сложили няма да си тровят нервите да пишат на човек, който не иска да чуе... Хората си пазят нервите :thumbsup:
tooth.gif Теб не те слуша нещо главата брато...Наистина...Ти си егати "анимационния герой".Ама ти правя евала,че поне сам си вярваш... biggrin.gif

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 04 Авг 2012 20:39

Аз не си вярвам, а просто знам... като не знам питам, чета и тогав научавам..... А ти си вярвай в каквото искаш, не ми пречиш. Те хората си идват, решаваме проблема и си тръгват доволни... Но те знаят какво искат и не са компетентни до безкрай, а питат и слушат... А на всички доволни аз лично съм им казал да не коментират и да не се занимават тук да обесняват едно и също, като същевременно няма кой да чува... Със здраве брат, пък анимационните герои си караме бързите тойоткии и ни горат по-малко от вашите...... Нека ни е зле :thumbsup:

todor87

Мнение от todor87 » 04 Авг 2012 20:53

Мале,мале,за смях ставаш майна.Вземи се осазнай вече.И стига с това "хората".За колите ти писах нещо по-горе,ама или не четеш или се правиш на луд.

Публикувай отговор