0W20 Или 5W30
-
Uncle Dido
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
-
mitoko
- Получена благодарност: 1 път
магна са официален представител за българия и ги има на сайта на амс ойл. което доказва, че е орифинално ако още има съмнения може да провериш по бар кода. ако и това не ти е достатъчно може да направиш и химически анализ.
впечатления освен с химичеки анализ са пълна глупост. това което го изхвърляш даваш на анализ и после отреботеното амс ойлско пак примерно за един и същи интервал на смяна (пробег в километри) ранзни сортана като го пипниеш маже, или като до смених почна да трака по тихо значи е добро да уникамна глупост в 21 век.
ако искаш може и да направиш опит преди смяната на дино колко колко коня вади колата и полсле с амс омсойла да ли има разлика. това обаче пак е доста относително.
впечатления освен с химичеки анализ са пълна глупост. това което го изхвърляш даваш на анализ и после отреботеното амс ойлско пак примерно за един и същи интервал на смяна (пробег в километри) ранзни сортана като го пипниеш маже, или като до смених почна да трака по тихо значи е добро да уникамна глупост в 21 век.
ако искаш може и да направиш опит преди смяната на дино колко колко коня вади колата и полсле с амс омсойла да ли има разлика. това обаче пак е доста относително.
-
nowyaris
- Получена благодарност: 2 пъти
В американския Хонда-тех форум,казват че е абсолютно безпроблемно,дори и след 10 хил.мили-правили са сравнителен химически анализ след 3,4,7.5 и 10 хил мили.Всички които са започнали да го използуват преди години си държат на марката и не искат и да чуят за друго.Мненията са от Аляска до Аризона-Сигнатура серията е най-доброто.Аз вече почти месец съм с 5/30.niki60 написа:я да питам и аз(извинявам се че в тази тема),искам да сложа Амсоил от магна 0W-30 на хондата,наистина ли е толкова добро маслото и истинско ,сега карам с мобил1 0W-30