Ще купувам МР2 мк2
Съгласен съм, резултатите не са нищо особено. Рена, пежа, хонди и др колкото искаш, но на мен кола с предно на улицата не ми се кара, да не говорим за писта. Всеки си решава сам - аз искам да нямам проблеми с двигател и трансмисия, както и да не наливам пари в тези неща, защото са най-скъпи. Имам поглед и върху няколко коли, които се карат на БГ шампионатите и парите които се дават за едно Саксо или 206 са направо ненормални.
Toyota Turbo
ако визираш на иво пежото,-там незнам какви са целите и такива коли са по скоро изключение. иначе незнам силно модифицирани сакса и пежа в любителския,,, резината наскоро сложи дросели и мегасчуирт,а масларски -незнам дали е с 16в глава-сиромашки автомобили са според менalex72bg написа: едно Саксо или 206 са направо ненормални.
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
- Japanese_fever
- Japanese_fever
имам впечатление от р888 и от кумхо v700. кумхото се износва много бързо,мисля че по бързо и от пълен слик за писта. р888 по трудно загрява,но нямах оплаквания,но и не го карах много заради високия профил.Japanese_fever написа:Ами карайте с полу-сликове, какво толкова?
по държание -не могат да се сравнят с точен състезателен слик. тежат с 2 кила повече,нямат нископрофилни размери каквито имат при спортните сликове, няма индустрия която да бълва неизносени 2ра употреба от тях.(както е при състезателните сликове).
- Japanese_fever
p888? За Toyo ли става въпрос?
Лорда и MX5 мисля, че са карали с Кумхо V710 и могат да ти кажат впечатления от първа ръка.
Тук много се тачат Dunlop Direzza Star Spec Z1 и са много добри като качество-цена. Аз имам такива 205/50/15 за лятото.
Те предлагат ли се в БГ или Европа?
Много са добри, не само за писта, но и за ежедневно каране, също така са прекрасни на мокро.
Друга много добра гума семи-слик е Bridgestone Potenza RE11, но тя по-бързо се изтръква от Дънлоп-пите и е по-скъпа.
Също така Hankook Ventus RS-3 много се карат тук лятото по тайм атак и писти.
Лорда и MX5 мисля, че са карали с Кумхо V710 и могат да ти кажат впечатления от първа ръка.
Тук много се тачат Dunlop Direzza Star Spec Z1 и са много добри като качество-цена. Аз имам такива 205/50/15 за лятото.
Те предлагат ли се в БГ или Европа?
Много са добри, не само за писта, но и за ежедневно каране, също така са прекрасни на мокро.
Друга много добра гума семи-слик е Bridgestone Potenza RE11, но тя по-бързо се изтръква от Дънлоп-пите и е по-скъпа.
Също така Hankook Ventus RS-3 много се карат тук лятото по тайм атак и писти.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Japanese_fever написа:Тук много се тачат Dunlop Direzza Star Spec Z1 и са много добри като качество-цена. Аз имам такива 205/50/15 за лятото.
.
незнам, на мен са ми високи,аз карам с 21инчови (53-54см.) диаметър,защото няма 2ра употреба 20 инчови. затова съм с 13 за да имам избор на ниски и да има богат запас 2ра употреба, който са 40-70 лева...
13-ката е идеалния вариант, не знам дали ще мога да я сложа само - мисля да пробвам от тези разглобяемите джанти, но и там трудна работа.
Ако трябва накрая ще си взема нови 15", по-добре по-скъпо но да са подходящите размери. На един нов слик твърда смес му дават около 600км живот, ако изкара толкова по-добре нов.
Ако трябва накрая ще си взема нови 15", по-добре по-скъпо но да са подходящите размери. На един нов слик твърда смес му дават около 600км живот, ако изкара толкова по-добре нов.
Toyota Turbo
aleks: колко мм са ти дисковете?? отпред отзад?
аз с много хиритрини/запилване на апарата/фланец/и подходящи джанти съм отпред с 272мм вентилирани с 4 бутални апарати. имам и разглобяеми.ако минеш през софия,може да мерим.
ми нов слик сигурно е от към 180-200 евро на парче.,моя бюджет не го позволява,а и вече 3ти път се преориантирам в размера,тъй че нямаше как досега да съм дал 2200+ евра за тях. иначе от многото размери които имам,пак нямам това което искам:)
крис:аз съм с корола ае86
аз с много хиритрини/запилване на апарата/фланец/и подходящи джанти съм отпред с 272мм вентилирани с 4 бутални апарати. имам и разглобяеми.ако минеш през софия,може да мерим.
ми нов слик сигурно е от към 180-200 евро на парче.,моя бюджет не го позволява,а и вече 3ти път се преориантирам в размера,тъй че нямаше как досега да съм дал 2200+ евра за тях. иначе от многото размери които имам,пак нямам това което искам:)
крис:аз съм с корола ае86