ТРЕТИ НАЦИОНАЛЕН CELICA Събор 8-ми Октомври 2011 г.
- Georgimitrovich
- CybeR_SurfeR
- mirinda866
- CybeR_SurfeR
- mirinda866
ne e tolkova slojno.pravi se reklama,ugovarq se sas tezi na mejdene.slaga se edin vhod ot koito se pla6ta naema na leti6teto drugata 4as se dava za nagradi primerno se pravqt nqkakvi igri.govori se s nqkoi hotel za nqkakva po normalna cena i taka:)))ako ima nqkoi navit za organizacia az sam gotova!!!

- Georgimitrovich
- mirinda866
Атака раздвижете я малко тая тема бе biggrin.gif Та ако някой си спомня миналата година как заспах прав с облегната глава на изхода на ресторанта с прясно написан акт понеже се налагаше да ходим за да дозареждаме с провизии от града няма да каже че не ставаме за купон biggrin.gif biggrin.gif
мисля че станахме от масата малко преди да дойде време да сервират закуската
. Веселбата и през деня и вечерта ни дойде добре и всички останахме доволни така мисля да стане и тази година разликата от национален тойота събор е тази че ще има наистина много автомобили тогава шествието отпада понеже ще направим адски задръствания в града biggrin.gif сутрешното кафе на калояновата крепост може и да се осъществи но знаем ли колко коли ще дойдат. ресторанта може да побере до 100 човека мисля а ако сме повече кого ще изгоним като всичките сме печени
. Да кажем че има хора които искат и национален селика събор за мен ще е много голямо удоволствие да го направим и ще направя каквото е необходимо който има желание да удари едно рамо е добре дошъл biggrin.gif може да пише на скайпа ми в подписа.
Пистата и хотела са свободни за 2ри октомври не съм приел още офертата на хотела за това не съм и написал точна дата но за сега това е датата. мисля тази година да вечеряме в ресторанта и после да слезем на долния етаж където е нещо като импровизирана дискотека и може да си набичим музика и да дрънчим с чашите до зори.
ако имате идей за тойота събор пишете ще измислим нещо

Пистата и хотела са свободни за 2ри октомври не съм приел още офертата на хотела за това не съм и написал точна дата но за сега това е датата. мисля тази година да вечеряме в ресторанта и после да слезем на долния етаж където е нещо като импровизирана дискотека и може да си набичим музика и да дрънчим с чашите до зори.
ако имате идей за тойота събор пишете ще измислим нещо

- Georgimitrovich
- CybeR_SurfeR
Последния път беше студено, защото се окри вятър ... тази година времето ще е по-добре /надявам се/
... очаквам тази година да бъде още по-добре (както е тръгнало в растяща прогресия) ...
За тези които се двоумят само ще добавя, че това просто е покана за едно приятно изкарване ... лично аз нямам за цел да убеждавам (камоли да задължавам) някой за предстоящото събитие ... от последните 2 пъти си вадя заключението, че си прекарваме ПЕРФЕКТНО ... (както ние си знаем
)
Като заключение само ще добавя ... ДА ИДВА НАЙ-НАКРАЯ 2-РИ И ДА СЕ РАЗЦЕПВАМЕ ОТ КЕФ
П.С. Blip!

За тези които се двоумят само ще добавя, че това просто е покана за едно приятно изкарване ... лично аз нямам за цел да убеждавам (камоли да задължавам) някой за предстоящото събитие ... от последните 2 пъти си вадя заключението, че си прекарваме ПЕРФЕКТНО ... (както ние си знаем

Като заключение само ще добавя ... ДА ИДВА НАЙ-НАКРАЯ 2-РИ И ДА СЕ РАЗЦЕПВАМЕ ОТ КЕФ

П.С. Blip!