Няма Карина с климатроник или каквото и да е регулиране на температурата. Разполага само с прост климатик (което за мен си е един плюс откъм безпроблемност по обслужването)mafiota написа:Има карина с климатроник, но климатроника е по-елементарен, няма електронен дисплей. Мисля че на по-старите генерации на Селика е нещо подобно.Furinax_BG написа:За да не отварям нова тема за Карина ще попитам тук. Какво означават символите Si отзад на багажника? Колата, която
гледам е с 4А-FE двигател. Другото което ме интересува е има ли Карина с климатроник? Благодаря ви предварително!!!
Калдината и другите сродни за азиатския и щатския пазар може и да имат такова нещо.
Si е относително доста ниско ниво на обзавеждане, обикновенно е и с платнения салон и ми е направило впечатление че е май и предимно с LB двигатели.
Моята е GLS (отстрани на купето между предния калник и шофьорската врата пише ES като е-то е като епсилон някой да знае що за щуротия е това?) и има пълен ел.пакет (като за Карина) ел. шибидах, климатик подгрев на огледалата, ABS и плюшен салон. Това са по-важните неща но ми липсва подгрева на седалките и регулировката височината на фаровете (което за комби като моето е фатално)