Ами смятам, че и там съм прав....BIS написа:Slow!Според мен за всичко си прав без първа точка!В днешно време много хора се чудят как да изкарат 200-250лв.slowtraveler написа:Винаги съм бил против продажбата на гуми втора употреба защото кой би продал такава гума:
1. Някоя пресметлива душица, дето си е продала старата кола с галошки, защото са досвидели гумичките, и не ги е подарил заедно с колата.......
Когато продавах авенсиса сложих маалко по-висока цена - все пак си бе добре поддържана машинка (въпреки многото проблеми по експлоатацията, които бяха отстранени на ниво)...
Колата стоя седмица, и първия човек който дойде да я види му се обясни какво получава срещу парите си: включително втори комплект джанти с поизносени гуми втора ръка (зимни, защото колата я продавах есента) и оригиналните тойота тасове за този втори комплект стоманени джанти.
Условие на сделката - комплектация на колата така, както съм я карал аз (включително медицинския комплект, крикове, пълно автокаско до края на годината, абсолютно нова резервна гума и т.н.)...
Така нито той се набутва да взема втори комплект, нито аз се мъча да реализирам четири гуми с джантите...
При предходните пъти се е случвало да продавам кола без втория комплект гуми просто защото новата кола е била със същия размер гуми, та просто си ги оставям за себе си.
Единствените гуми 'втора ръка' които съм продал бяха чисто нови Мишлен, които никога не бяха монтирани на джанта... Та съвестта ми е чиста.
Предполагам колегите които взеха колата и мишленките са доволни