Лорда кат кацне, ша го мислим. "На око" максимум до месец време ще е...fr33z0v написа:Koga shte e sledvashtoto sabirane i kade?:))
Сбирка 15-ти (събота) ?
-
Бамбо, ама това не беше спор - само излагане на гледни точки. естествено че до никъде не стигнахме с Асен - малко беше времето laugh.gif идеята беше дали атмосферна тойота АЕ86 със слаб мотор ще е конкурентна на турбинирана и по-мощна - на писта като Калояново. но има само един начин да го разберем
а филтъра ми е добро копие на двоен HKS - всъщност са два филтъра с една тръба. не е някакъв оригинален но става. и аз от интернет го купих. днес даже му сложих термичен щит от неръждавейка и го завъртях да сочи право надолу - не знам какъв ефект ще има, ама всички така правят за студен въздух.

а филтъра ми е добро копие на двоен HKS - всъщност са два филтъра с една тръба. не е някакъв оригинален но става. и аз от интернет го купих. днес даже му сложих термичен щит от неръждавейка и го завъртях да сочи право надолу - не знам какъв ефект ще има, ама всички така правят за студен въздух.
status: за БАН
edin efekt shte ima sus sigurnost: shte konsumira povechko benzin!maggkrabar написа:Бамбо, ама това не беше спор - само излагане на гледни точки. естествено че до никъде не стигнахме с Асен - малко беше времето laugh.gif идеята беше дали атмосферна тойота АЕ86 със слаб мотор ще е конкурентна на турбинирана и по-мощна - на писта като Калояново. но има само един начин да го разберем![]()

- Xeku
- Получена благодарност: 1 път
Защо не казваш за още едно чудо, което стана с теб и колата ти: докато си пиеше бирата, МR2-ката ти увеличи мощността си с 20-тина коняOscar de la Hoya написа:Иначе днес научих две интересни неща за моята кола:
1 първо, bambo наистина и аз съм имал субуфур с усилвател отзад под гъза ми ебас аз се чудех как го вади тоя звук само с шест колони![]()
2 второ че спирачките ми били вентилирани, аз си мислех, че вентилирани значи да са с пробити дискове, ма то не било съвсем така значи
а звука на хачирокуто на краси мнооо ме кефи просто супер много ме кефи, само да намеря време ще си сложа и аз такава екстра!!!!!
аре лека нощ засега

-
abe sega rabotia varhu neshto i moje da se okaje che Lorda niama da e edinstvenia det shte kaca u BG tova liato, no oshte ne znam sas sigurnostjamie написа:
Лорда кат кацне, ша го мислим. "На око" максимум до месец време ще е...

btw, Punky u BG li si e v mometa? i do koga?
a s El Camino kak stoiat neshtata?
->
- juri_galev