Мнение
от ivailo_stoqnov » 20 Фев 2011 13:22
тази букса при мен е сива пластмасова, която свързва ламбда сондата. Мога да снимам и дя я покажа. Оставам с впечатление, че е висял кабела и се е допирала някъде на топло. Затова е почнала да се стапя. Но мисля, че не е стигнала до там, че кабелите да се залепят един за друг. Не знам, дали да не търся варианта да я махна и с нещо друго да снадя кабелите. Примерно с устерклема или нещо такова?
Какъв би бил ефекта, при разхода на гориво, който ви казах.
Иначе с един тройник върнах водата от колектора в системата, и сега нямам никакви ядове с оборотите. Пали си с високи обороти, след малко ги намаля,дори имам идеята, че майстора ми е барникал изпарителя, щото на газ оборотите даже ми се струват малко ниски!
Друг въпрос имам относно едно неприятно гаснене, когато е на газ и се движи по инерция с по-висока от 50км скорост. Задължително си угасва, около минута след като я освободя от скорост. Като я запаля на бензин си бръмчи няма грижи. Пак да уточня, че това става когато съм в движение и то с по-висока от 50 километра скорост.
Хубав човек в лошо настроение, това е БЛУС, кофти човек в хубаво настроение, това е ЧАЛГА