Кола и то Toyota без късмет.....
Ма да им направя копия или оригиналите да му дам?jamie написа:Не, тях ще ги дадеш на един в Нисан форума че туй му е работата (данъчен е).poli написа:МИТО-1614лв.,ДДС-3130лв.
Входящ номер на митническа декларация Варна,или манифест,или квитанцийте изкаш ли?Виж че не боли

Незнам,но май оплескахме темата ние с теб.
КЕФ ЦЕНА НЯМА
1.Тoyota Glanza V Turbo-290ps-RHD
2.Toyota Previa-156ps-LHD
3.Toyota Corolla AE86-165ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD
-
Еееее, може ли такова нещо беееее, такова отношение към такава кола, малоумници ,как може да вадат двигателя отдолу, ми то по-лесно да го извадат през предното ляво стъкло деба, по малко щети ще има.
Пич, кога излезна тая кола, ти кога я виде и спазари, кефиш ме
Аз не съм виждал MR2 на пазара от много време, а за турбо даже не знаех че има.Но наистина, моя съвет, като лаик, не съм техничар много, но според мене капарирай я и пробвай да запалиш да видиш в какво състояние е ДВГ или па направо го отваряй, да не си купиш САМО купе на MR2 Turbo, нали ме разбираш.Иначе, в друг случай бих съветвал да се взима веднага и после да се мисли, НО в този случай, младежите са свалили двигателя и не са могли да го подкарат нали така, въпросът е защо?Ако знаеш нещо повече за историята на колата разкажи, стана ми интересно.
Иначе за тея пари наистина е поовече от много добра сделка!Дръж ни в течение кво става
А за акзица, би ли споделил с нас този безценен опит, защото аз дълго време се чудих, по технотест ходих, напред назад, митничари, аз се занимавах с митници преди, и нямаше шибан начин да се скрие освен с фалшиви документи! Ако има друг начин кажи го, ще е много полезен, па ние ще си траем
Пич, кога излезна тая кола, ти кога я виде и спазари, кефиш ме

Аз не съм виждал MR2 на пазара от много време, а за турбо даже не знаех че има.Но наистина, моя съвет, като лаик, не съм техничар много, но според мене капарирай я и пробвай да запалиш да видиш в какво състояние е ДВГ или па направо го отваряй, да не си купиш САМО купе на MR2 Turbo, нали ме разбираш.Иначе, в друг случай бих съветвал да се взима веднага и после да се мисли, НО в този случай, младежите са свалили двигателя и не са могли да го подкарат нали така, въпросът е защо?Ако знаеш нещо повече за историята на колата разкажи, стана ми интересно.
Иначе за тея пари наистина е поовече от много добра сделка!Дръж ни в течение кво става
А за акзица, би ли споделил с нас този безценен опит, защото аз дълго време се чудих, по технотест ходих, напред назад, митничари, аз се занимавах с митници преди, и нямаше шибан начин да се скрие освен с фалшиви документи! Ако има друг начин кажи го, ще е много полезен, па ние ще си траем

Плачи Земьо, Шоп те гази..
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Значи не е проблем да го кажа,а и то е проста работа,но не и във форума.
Когато има срещичка ще гледам да дойда с една от двете Старлет или МР2 и ще поговорим.
Има малко тънкости,но и дума не става за фалшифициране на документи.
Значи не е проблем да го кажа,а и то е проста работа,но не и във форума.
Когато има срещичка ще гледам да дойда с една от двете Старлет или МР2 и ще поговорим.
Има малко тънкости,но и дума не става за фалшифициране на документи.
КЕФ ЦЕНА НЯМА
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD
-

ОК, дано да я вземеш и всичко да е наред, много ми е мерак да сравним как върви с мойта
Па като се видиме по-нататък,живот и здраве, ще раздуеш,а аз ще черпа, аз пробвах и двигател и купе отделно пак не ставаше абе шибана работа който работи повече и може да си позволи да си купи хубава кола и държавата го реже за луксозно потребелние, сметай, комунизъм в действие,щото какво излиза, по хубаво да НЯМАШ хубава кола, нали така и следователно нема нужда да се стараеш да си я купиш.Щото в USA за 36 хиляди си зимаш 500 коня чудовище примерно, а тука само акциз толкова се плаща , абе аре заеби че се ядосах, но ако е истина това което казваш по нататък, живот и здраве след няколко години като се нарадвам на тази кола и ми останат повече пари, мога да ти стана клиент
Тоя сайт и магазин де maxdrive твой ли е?
Плачи Земьо, Шоп те гази..
Да и двата сайта и скоро живот и здраве по голям магазин пък и тунинг центърOscar de la Hoya написа:![]()
ОК, дано да я вземеш и всичко да е наред, много ми е мерак да сравним как върви с мойта
Па като се видиме по-нататък,живот и здраве, ще раздуеш,а аз ще черпа, аз пробвах и двигател и купе отделно пак не ставаше абе шибана работа който работи повече и може да си позволи да си купи хубава кола и държавата го реже за луксозно потребелние, сметай, комунизъм в действие,щото какво излиза, по хубаво да НЯМАШ хубава кола, нали така и следователно нема нужда да се стараеш да си я купиш.Щото в USA за 36 хиляди си зимаш 500 коня чудовище примерно, а тука само акциз толкова се плаща , абе аре заеби че се ядосах, но ако е истина това което казваш по нататък, живот и здраве след няколко години като се нарадвам на тази кола и ми останат повече пари, мога да ти стана клиент
Тоя сайт и магазин де maxdrive твой ли е?

КЕФ ЦЕНА НЯМА
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD
-
tezi MR2 naistina sa super kolichki, az ot vreme na vreme proveriavam mestnia pazar ako e izliazla takava za snosni pari, no mnogo si darjat cenata, a i pochti vsichki sa naturalki. inache za vaprosnata MR2 v tova sastoianie mi se struvat mnogo pari(ne bih dal poveche ot $500), no v BG cenite sa drugi. po vaprosa s vadeneto na dvigatelia, az nikoga ne sam vadil ot MR2, no ako ne se laja nai lesnia nachin e da se izvadi ot dolu zaedno s transmisiata. a zashto sa riazali kabeli predstava si niamam.
->