Eй, много къса памет имаш. Ама то и в Русе каква зима? Имаше 'зимни' видинки, викаха им 'кОпанки'. Аз карах с такива Москветоnowyaris написа:Аз карам жигула от 1983 г.,ноември.То тогава нямаше зимни гуми.Нямаше и летни.Имаше"видинки"...

Опасно е да спориш с глупак, защото хората може да не забележат разликата!sashoskiora написа:Този луд явно си ти.zi_zi_top написа:Сигурно имаш предвид някой клинично луд, който си купува гуми за 1000 лв. и кара с дискове и накладки от моргатаsashoskiora написа: Значи стара и скъпа гума висок клас е по добра от нова нисък клас. laugh.gif laugh.gif laugh.gif
А с кои колела спира колата?...
Колата спира с 4 колела, иначе на задните нямаше да се хабят да им слагат спирачки, а щяха да сложат много яки спирачки само отпред. laugh.gif
Един с правилната логикаMNK написа:На малко по-различно мнение съм. При покупка на зимни гуми винаги следя класациите, но обръщав внимание на други критерии. Забелязал съм, че зимата - от ноември до март карам 80% на сухо, 10% на мокро /незамръзнало/ и едва по 5% на сняг и лед. Затова при избора вземам зимни гуми, но основно по-добри на сухо. Това обикновенно са Мишелин.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта