Просто много добре казано!!!!А когато една техника е евтина,тя в повечето случай не е и качественна,а ако е качественна,в днешно време са много малко хората които ще я оценят и купят.И ми е много странно когато някои критикува марката с изказвания от рода имам(или мой приятел има) тойота 20....г. върнаха ми я в сервиза,за това онова,скърцо ми вътре тропа ми там или нещо подобно.....Е не се ли возят и вдруги коли, там е сщото че и много,много по-зле,не виждат ли че качественното автомобилостроене е отдавна в историята,история в която Toyota успя да се докаже с качеството си.Японеца не е глупав,те сами казват че в днешно време да правиш качественна стока,това означава да тръгнеш сам срещу себе си.И все си мисля че Tойота продължава пак да е крачка пред другитеScott написа:Какво странно има в това? 80% от хората, че и повече, се интересуват от най-евтиния начин за придвижване от А до В. Тойота в последните 10-ина години се цЕли именно в тези хора. За останалите са 'измислили' Лексъс. Така че не ми казвай, че ако един автомобил се продава повече, той е по-добър. Просто е по-добър ЗА ЦЕНАТА СИ.Bass_Man написа:... продажбите на Камри с изключение на тази година са сходни с продажбите на Голф . А продажбите на Пасат са сходни с продажбите на Ленд Крузер 200...
П.П.Извинявам се за отклонението от темата