Смяна на накладки

nowyaris
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от nowyaris » 11 Сеп 2010 09:58

Miro13 написа:Първо да се поправя, че не са точно представители на TRW, но значителна част от продуктите им са на TRW, че имат рекламни автомобили на TRW, че аз се заблудих по тия рекламни автомобили и всички надписи наоколо, но те са големичък сервиз от доста години. Навсякъде за тези накладки ми искаха от 65 до 70лв, там ги взех за 51.60лв - АМА СЪЩИЧКИТЕ , да не пита някой сега ама същите ли бяха... Снощи отидох и си взех пак на TRW външен кормилен накрайник за 24лв и преден шарнир за 44лв, в сравнение с останалите турски варианти цените им се припокриха, а тези все пак са немско производство, корейски намерих с цени и двете неща за по 38лв, та реших да заложа пак на тия немци. Значи за жителите на това китно българско градче Русе, мога да кажа, че това е бившия винарски магазин зад математическата гимназия Баба Тонка, с големи надписи по него на амортисьори Монро. Адресът е бул. Скобелев №36 082 809-000, а за представителствата им по другите градове вижте тук www.tech-co.net. Ей, не разбирам толкова много и не налагам мнения, ама просто казвам, че да чукам на дърво накладките се държат добре, ще вида кво ще стане и с другите части. Проверете и тъкмо ще разберем къде и на кой може да се верва, както казва набора с дворците и горите.ВЕСЕЛО КАРАНЕ НА ВСИЧКИ ДИВАНЕТА!
Те там и сервиз имат май-там ли направи смените?Ако е така дай ми отзиви,ако не е проблем.

Miro13

Мнение от Miro13 » 13 Сеп 2010 12:57

Там има сервиз да. За смяна на накладките ми казаха 17лв, но то аз си ги смених сам, като ползвах насоките на делегатите от форума (разгледай по-напред разговорите), имаше някои хора, които обясниха всичко точно и ясно. Другите неща ще ми ги смени един майстор, при който ходя по принцип, че го познавам и му имам доверие, но незнам колко щеше да ми струва в сервизчето. Специално за него сервиз имам добри отзиви от един колега, който ходи там и си оставя пежото.

Публикувай отговор