e tochno za tova stava duma! zatvoren krug na monopolista! e zatova mi e pisnalo ot EU, pochti nikakva realna konkurenzia, i mi govoryat za svoboden pazar...jimmmy написа:Punky absolutno sum suglasen s tebe no polozhenieto e takova che v Bg Nova Kola principno i oste povece Toyota karat primerno top 10% ot naselenieto s izkluchenieto na niakoy pich koyto si e prodal apartamenta na baba si i ima kinti po tozi inachin biggrin.gif Taka che predvid malkia kato cialo pazar i che tezi pichove imat kinti a i komplexi ca reshili da gi cadiat! Vapreki che otnachalo e zadulzhitelno da hodis tam za da ti teche garanciata ne vizdam zsto sled tva triabva? Masloto na TM v sofia e Texaco pone taka mi kaza momiceto kato si kupuvah razni konsumativi ot tamkoeto za men e ravno na Prista Oil shtoto dokolkoto znam te imat joint venture s tiah v Ruse ime sumniava da go vnasiat po skoro go nurkat tam! Ta tva maslo nezavisimo sinteticno ili ne- pone da beshe Castrol! No kakto i da e za 50-60 leva chovek mozhe da si slozhi hubavo maslo ifiltur ako zhelae i bez tm auto koyto ima da dava da si gi dava te zatova ca tam
Za USA cenata e tolkova niska zastoto tova im e nachiun da si poraviat oborot v servizite mezdu vremeto kogat niamat rabota zastoto znaesh kolko se chupiat toyotite:)))) Yavno v Bulgaristan s 1-2 dealeri v sofia siimat dostatucno rabota

nyama znahnie dali si top 10% ot naselenieto v BG, ako ti se nalozi da polzvash toyota BG, popadash pod udarite na sushtiyat tozi inflacionno-izstiskvatelen krug...
eto tove e nepriyatnoto, a samo fakta che shte hodish tam ot 3 do 5 godini, za da ti teche garanziyata... samsi pravi smetka...