SFINKS написа:Колега а какво щеше да стане при твоята ситуация ако от бензиностанцията в същият момент излиза голям камион който не може да се събере в лентата за ускорение на бензиностанцията ??
Или пък автомобил намаля до 30 км/ч за да влезе в бензиностанцията
Да ти кажа ли , ти с твоите 100 км/ч и примерно не много добри спирачки си се директно нанизал в камиона/автомобила
Айде сега кажи ми кое е малоумно, знака за ограничение или ти

Извинявай , но пак няма да се съглася с теб !Ако беше прочел и се беше замислил над ситуацията нямаше да мислиш така , но явно ти малко като полицай го раздаваш “билборда им пречил“ .
1. Знака е поставен на достатъчно голамо разтояние за да може да се намали та дори и да се спре.
2. Полицаите ме засичат веднега след знака .
3. Полицаят е имал време да ме засече да излезне от колата и да ми размаха палката а аз след това съм успял да спра до тях .
Тези три неща уборват твоите недомислено изречение “
Колега а какво щеше да стане при твоята ситуация ако от бензиностанцията в същият момент излиза голям камион който не може да се събере в лентата за ускорение на бензиностанцията ?“
За това изречение какво мога да ти кажа “
Или пък автомобил намаля до 30 км/ч за да влезе в бензиностанцията“
1. Има лента за навлизане в бензиностанцията или може би и тя е тясна

.
2. Лентата за навлизане се пада като трета лента и както казах в предния пост това е първокласен път с достатъчно широки ленти така, че този автомобил НЯМА КАК ДА МИ ПОПРЕЧИ . Може би ще се повторя , но знака за ограничение е на прилично разтояние от бензиностанцията а аз до нея успях да спра без затруднение (заради господата полицаи).
И за ТВОЯТ сензационен финал който засяга моята тъпота . Аз не твърда че съм с много висок интелект , но тука пак ще те уборя . Знака ПИЧ, е неодушивен предмет и няма как да има някъв разум , че да ме сравняваш с него (кой е по-малоумен) “
Айде сега кажи ми кое е малоумно, знака за ограничение или ти “. Смятам , че ти отговорих и на този въпрос.
Един кратък въпрос като заключение . ТИ ВЪОБЩЕ ЧЕТЕШ ЛИ ТЕМИТЕ , ЗАМИСЛЯШ ЛИ СЕ НАД ТЯХ ИЛИ ПРОСТО ВИНАГИ ТРЯБВА ДА СИ В КОНФЛИКТ С НЯКОЙ ? Защото ми е направило впечатление и в други теми ,че ти отново си критик.
ПП : Излъгах имам втори въпрос . А уе ПИЧ ти пич ли си или катаджия ?
PEACE !!!