Май искат да ме минат в сервиза!
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Колега, не искам да те обидя, извинявай ако е прозвучало така, но темата ти беше "Май искат да ме минат" - отговорих най-чистосърдечно дали се опитват или направо са те .... Цената е БЕЗУМНА, чакането НЕ минава 7 дни, гаранцията е 100%-това, че ще получиш това, което искаш.... Тази тъй наречена англо бай-ганьовщина е разумно действие на човек, който малко или много гледа за какво дава парите си.... Ясно, че и твоите пари не са паднали от небето, дори да са, не виждам логика да ти съдерат кожата по този начин и ти да ги защитаваш.... Да, аз също дадох 700лв за феродов диск в Тойота, но една добра дума за тях няма да чуеш от мен по техен адрес.... Може да се опариш веднъж, но при положение, че ти взимат 2100лв, за нещо, което след 4 дни ти го докарвам на 700лв, ако питаш мен, по-добре плати повторното отваряне.... И кола под наем да вземеш за тия 4 дни, пак ще ти е по-евтино.... А и реално не става въпрос само за парите, а затова, че такива ТЪРГАШИ ни ебават яко, но ние тъпи овчици си мълчим и се навеждаме още ..... Със здраве да караш Авенсиса, и пак, ИЗВИНЯВАЙ ако съм те обидил по някакъв начин, но просто отговорих по темата ти .... 

-
- Получена благодарност: 38 пъти
Абе вие сте ебати форума ,преди ремонта всички казват- мии даа, що годе са нормални цените ,след ремонта –олеле как са те натоварили.Някой се научил да пазарува в e-bay,друг от Испания нормира труда .На втора страница човекът е написал какво е сменено,нека ivotuning да нормира по испански всичко а също и цена на нормочас в Испания и да видим. И аз вероятно мога сам да си оперирам коляното ако прочета достатъчно форуми и ме посъветват видни „специалисти’ но малко ме е страх-имам само едно ляво коляно.Колегата е търсил бързина и качество и май е доволен това е важното.
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
laugh.gif laugh.gif laugh.gifмехаННика написа:Абе вие сте ебати форума ,преди ремонта всички казват- мии даа, що годе са нормални цените ,след ремонта –олеле как са те натоварили.Някой се научил да пазарува в e-bay,друг от Испания нормира труда .На втора страница човекът е написал какво е сменено,нека ivotuning да нормира по испански всичко а също и цена на нормочас в Испания и да видим. И аз вероятно мога сам да си оперирам коляното ако прочета достатъчно форуми и ме посъветват видни „специалисти’ но малко ме е страх-имам само едно ляво коляно.Колегата е търсил бързина и качество и май е доволен това е важното.

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Ael„ онзи ден странно попаднах на форума на Лексус и както чета , гледам Ael и си викам хмм, този ник ми е познат от някъде... аха от Тойота форума biggrin.gif , и все си мисля,че караше Корола,а сега гледам си се ъпгрейднал с Lexus IS
Сърдечни поздравления. Четох,четох в Лексус форума и е очевадно липсата на оплаквания от Лексусите
, даже се оплаквате от IS,че скоростите щракали при превключване , което е един от най-големите проблеми при Лексусите laugh.gif , друг пък забелязах,че беше бесен как му е изгоряла едната крушка на номера
,друг се оплаква,че ръчната му хваща не на 3-ти или 2-ри ,а на 6-ти зъб laugh.gif , счупена пластмаска, която държи пръта за капака, какво да кажа освен Респект за тия коли. Лексус си е Лексус. 

TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
Ам ,карах Аурис ама това като че ли ми е по по-душата. И все пак как няма да ревем - караме 10 годишни ис-ки по които всичко е още заводско и като почнат да горят крушки се дразниш как може да са толкова съвършенни laugh.gifLEXUS написа:Ael....
Майтапа на страна ,колата е просто страхотна. Вижда се че са вложили много старание и мерак във сглобката и всикчо е изчислено и премерено с Японска прецизност.