Мнение
от DaRookie » 23 Яну 2010 16:57
Не виждам съществена разлика между лифтбек и хечбек, има всичко на всичко 3 купета за авенсис и мисля че все пак има хора които владеят метода на взаимното изключване, все едно е и мисля че всички са разбрали какво имам в предвид. Малко е жалко за цялата тая дискусия. Колкото и да не ми харесват самите автомобили, в немския опел форум до половин час ще се е намерил някой които да ти обясни как да сложиш полувалове от корса на омега или нещо подобно и никой няма да те пита защо и дали действително си със всичкия си. Досега никой даже и не спомена въобще да е разглабял кутия на тойота(каквато и да е). Ако някой ви пита колко е часа, сигурно половин час ще му обяснявате що няма часовник, къде е тръгнал без часовник, че времето е релативно, сигурно някой ще се усъмни че той щом няма часовник няма и бърза работа, че чак и да пита за времето. Много или малко трябва да се мисли конструктивно...
Toyotka Avensis, моторчето е 1AZ-FSE 150 коня, едно магаре 200 нютонметра и директно впръскване. Въртиме и валчето и превключваме колекторите.