Нещо с компове ли джитка или разнообразните неща са пред симулатора с биричката?!? laugh.gif laugh.gif laugh.gifsmb написа:
като го гледам с какви разнообразни неща се е захванал е много вероятно да не го чуеш нито него нито суприте
Lorda = скрит субаруджия
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Re: Lorda = скрит субаруджия
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
briggin.gifbad_dog написа:Аре, Лорде, минавай към тъмната страна...LordDigital написа:Още един витаеш из облаците на заблудатаV35GTR написа:Lorde, tova za mene ne sa novini! Znam sushto che iskash best of both worlds: AWD + I6TT(ili V6TT) = GTR!! biggrin.gif laugh.gif![]()

- Japanese_fever
- Japanese_fever
-
- Обратна връзка:
hehe mi kvo shte chovurka choveka kato vsichko si raboti perfektno? Nali triabva da si ima zanimavka!MX5 написа:Какво го баламосвате Лорда, ако ше сменя кораба майка, по-добре някоя истинска кола да си вземе, вместо друг кораб-майка (тоз път даже и с аграрна насоченост).
По-добре нещо истинско: Corvette, Viper, 911, Lotus, т.н.
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)
- Japanese_fever
Heheheeh, Japanese_fever neznaeh 4e ti si roden v Iaponsko. Az se 4udeh ti pak kakvo si se zahlasnal tolkova mnogo po tia Hondi, a to kakva bila rabotataJapanese_fever написа:Abe 6to go butat ne tova Z06 ne moga da razbera?!?![]()
Lorda ne e roden u USA, ta da se vpe4atlqva ot takiva koli...

"If in doubt, flat out!" - Colin McRae, R.I.P. 1968-2007
Racing is Life...Anything that happens before or after is just waiting
Racing is Life...Anything that happens before or after is just waiting
- Japanese_fever
Мммм-не, не съм сектант на тема Хонда, за разлика от феновете на INSSANE!
Няма да обсъдаме сега Шеви, между другото те правят може би най-добрите двигатели в САЩ. А това, че Z06 е още с OHV и ресьори отзад са подробности. Те пък Форд като имат DOHC, та супер двигатели правят... laugh.gif
Виж Германската централа на Форд правят хубави неща. Ето видяхме Мондео в BTCC, иначе тук са гола вода.

Няма да обсъдаме сега Шеви, между другото те правят може би най-добрите двигатели в САЩ. А това, че Z06 е още с OHV и ресьори отзад са подробности. Те пък Форд като имат DOHC, та супер двигатели правят... laugh.gif
Виж Германската централа на Форд правят хубави неща. Ето видяхме Мондео в BTCC, иначе тук са гола вода.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
Ti vse oshte produljavash da ni/me ochudvash. Vikam si oniq den, temata za "RWD Gallardo" e vurha na sladoleda sled temata za "vsceplenie" no, Uvi, pak nadmina ochakvaniata ni/mi!!!Japanese_fever написа:Мммм-не, не съм сектант на тема Хонда, за разлика от феновете на INSSANE!![]()
Misla che e vreme da si upgradevash AOL browsera!!
Kakvi resiori, kakvi 5 leva??

Imash li vuobshte nqkva ideq kolko engineerin chasa ima za Z06 corvette? Imas li kakvato i da e ideqa za tazi platforma??

Nqma da retabilno oti stenite na bloka na 7L dvigatel sa mnog tunki... shte se troshi pochti kolkoto Duprata! laugh.gif biggrin.gifMX5 написа:Е как? Ще слага twin turbo на Corvette Z06 напримерugabuga написа:hehe mi kvo shte chovurka choveka kato vsichko si raboti perfektno? Nali triabva da si ima zanimavka!![]()