Добавка за дизел
На REDEX-a даже пише,че е подходяща за мотори с комън-рейл системи.Me4oKyX написа:Може да го пише на някои добавки, ама аз не съм виждал такаваMilenXX написа:Прочетете какво пише на добавките-"не се препоръчва за нови мотори", едва ли е случайно. Никой не споменава добавката на Вюрт, мисля, че професионалистите в сервизите ползват това. Вюрт предлагат и много хубав спрей против образувалите се мизерии по изпарителя на климатика, като унищожава бактериите и предотвратява миризмите. Скъпички са мисля около 45 лв.
Аз карам Корола д4д 2.0 от два месеца и зареждам само на ОМВ и до сега не съм имал проблеми, но явно зимата е рисковият сезон. Може ли някой да ми препоръча от къде да си взема добавката (София) защото последните дни се огледах на ОМВ, Шел и в 2,3 магазина ама нямаха никъде нещо такова. Ако някой си е купувал нещо хубаво моля да сподели мястото.
Благодаря предварително
Благодаря предварително

Toyota RAV4 - 2008 - 2.0 VVTI 150 к.с., AT
Добавка Redex вместо Liqui Molly
Отидох в еко бензиностанция и там намерих добавка Liqui Molly но в описанието не пишеше точно как се дозира в резервоара, пишеше само че повторно добавяне може да се направи най-рано след 2000 км.??? Стана ми странно как добавката действа 2000 км. като с 1 резервоар вога да мина 700-750 км. за това си купих Redex за дизел. сипах онзи ден за цял резервоар и напълних до горе за сега съм минал около 100 км. и не виждам нищо съществено. Моля ако някой е ползвал Liqui Molly да ми каже как става с нея защото искам и нея да пробвам
- Прикачени файлове
-
- 1Redex Dobavka.jpg (225.05 KiB) Преглеждано 4630 пъти
За мотор Д4Д 2003г 116 коня добавката която е девета подред в ляво( с трите червени дюзи) съм ползвал еднократно и мисля да я ползвам преди студовете пак .http://automaniasliven.hit.bg/lm.html.
и в дюзитеVersos написа:Ползвайте само американски добавки -STP и други,най добрите са в света и вършат работа.Проблема е че наблъскват утайките и мръсотиите във горивния филтър.
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl
Професионални продукти
Моят съвет е да ползвате само професионални добавки. И понеже съм живял в Америка дълги години а сам бил и автомобилен техник бих ви посъветвал, че добавките които се продават по бензиностанциите са пълна измислица. Там ги копуваха само негрите. Аз бих ви преложил нещо хубаво и което наистина върши работа. Съгласете се че всеки може да си напише на етикета каквото си поиска, но дали дейсвително това нещо върши работа? За това тази фирма с която аз съм работил не само, че го пише но и резолтатите са налице. Поради тази причина тя не си предлага продуктите по супер маркети и тем подобни а смо по автосервизите. Тя стои 100% зад продуктите си. BG Products, Inc. www.bgprod.com
www.bovalmoto.com
www.bovalmoto.com