ЗАСТРАХОВКИ - ПРОБЛЕМИ
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Абе не 'повечето' колеги....
Армеец са си ТИМ.....
Което винаги би трябвало да заостри вниманието (както и с някои ИНС компании)...
Не се знае кога мафиотската структура ще изгори...
Армеец са си ТИМ.....
Което винаги би трябвало да заостри вниманието (както и с някои ИНС компании)...
Не се знае кога мафиотската структура ще изгори...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
идеята ми за тази тема беше да преценим кой от застрахователите е най коректен към застрахования и следователно да не се застраховаме към тези който не са коректни
Според мен е ще е най добре всеки като се се зблъска със застрахователите който те мотаят да си подава жалбичката до комисията която ги сезира и тах ако всички постъпят така нещата доста ще се променят ГАРАНЦИЯ
Според мен е ще е най добре всеки като се се зблъска със застрахователите който те мотаят да си подава жалбичката до комисията която ги сезира и тах ако всички постъпят така нещата доста ще се променят ГАРАНЦИЯ
TOYOTA-picnik
- Raya
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 2 пъти
И аз умувах в/у дази дилема: коя компания е по-добра. Накрая реших да се внедря в тази сфера и да разбера всички подробности.
Скоро почвам обучение в ДЗИ и като навляза в "кухнята" им, ще ви помагам със съвети
. А ако видя че има и хляб в застраховките, тогава може да обиколя и другите компании, и форума ще има собствен съветник по застраховането. Като за колеги, консултациите ще са безплатни. biggrin.gif
Скоро почвам обучение в ДЗИ и като навляза в "кухнята" им, ще ви помагам със съвети

....--Celica 1.8_00г--Avensis 1.6_00г--Avensis 1.8_05г--....
- Raya
Колеги софиянци, имам въпрос към тези, които са ползвали сервизите на Бул Инс.
Дават избор от 4-те им сервиза да се направи колата. Знам, че и всичките са калпави, но сега се налага да избера тази опция. Ако някой е правил колата си в някои от техни сервизи, да сподели кой да избера.
И още един въпрос към тези, които добре са запознати със Закона за движението по пътищата. Мога ли да карам без стоп ( стопа го няма, но някои кружки останаха и си работят) без да отнеса глоба?
Благодаря за отговорите.
Дават избор от 4-те им сервиза да се направи колата. Знам, че и всичките са калпави, но сега се налага да избера тази опция. Ако някой е правил колата си в някои от техни сервизи, да сподели кой да избера.
И още един въпрос към тези, които добре са запознати със Закона за движението по пътищата. Мога ли да карам без стоп ( стопа го няма, но някои кружки останаха и си работят) без да отнеса глоба?
Благодаря за отговорите.
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Не можеш. Всеки катаджия може да те глоби за технически неизправен автомобил и другото, което е по-страшно, може да ти спрат колата от движение и след като оправиш проблема трябва да минеш на технически преглед за да си вземеш толона.Raya написа:Колеги софиянци, имам въпрос към тези, които са ползвали сервизите на Бул Инс.
Благодаря за отговорите.
На Луи Аиер в Емил Марков ако го има ощеRaya написа:Колеги софиянци, имам въпрос към тези, които са ползвали сервизите на Бул Инс.
Благодаря за отговорите.
- Raya
Изникна нов въпрос, породен от отговор
някой да е ползвал услугите на рент-а-кар и да даде ориентир на евтини коли под наем ?Kiki написа: може да ти спрат колата от движение и след като оправиш проблема трябва да минеш на технически преглед за да си вземеш толона.
Някои от сервизите предлагат услугата "оборотна кола".Raya написа:Изникна нов въпрос, породен от отговор
някой да е ползвал услугите на рент-а-кар и да даде ориентир на евтини коли под наем ?Kiki написа: може да ти спрат колата от движение и след като оправиш проблема трябва да минеш на технически преглед за да си вземеш толона.
Toyota Corolla E12 1.4 VVT-i 2006
Suzuki Samurai SJ413 1.3i 2000
Suzuki Samurai SJ413 1.3i 2000
Здравейте искам да призова всички който имат проблем какъвто и да е със някоя застрахователна компания да си подадът жалба до КОМИСИЯ ЗА ФИНАНСОВ НАДЗОР управлвнияюе ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН НАДЗОР
Това се намира на ул.Шар Планина 33 тоест молСОФИЯ от другата страна на улицата е МЕХАНОТЕХНИКУМА от лявата страна на техникума е улица Шар Планина тръгвате по нея и на стотина метра от ляво ще видите висока зелена зграда като влезете пак вляво е деловодство там си пускате жалбата.
Жалбата се подава свободен текст като си преснимайте и всички те документи който имате.
Цялата работа става точно за десет минути
Защо ви приканвам да постъпите така смятам че всеки един от нас ако постъпи така застрахователите ще станат по стриктни спрямо нас като техни клиенти.
Когато трябва ние да си плащаме няма мърдане но когато те трябва да платят ги чакаме да благоволят и да се насландисат.
Надявам се да се съгласите със мен и да започнем всички да си отстояваме правата за да започнат да се променят нещата в тази държава.
Това се намира на ул.Шар Планина 33 тоест молСОФИЯ от другата страна на улицата е МЕХАНОТЕХНИКУМА от лявата страна на техникума е улица Шар Планина тръгвате по нея и на стотина метра от ляво ще видите висока зелена зграда като влезете пак вляво е деловодство там си пускате жалбата.
Жалбата се подава свободен текст като си преснимайте и всички те документи който имате.
Цялата работа става точно за десет минути
Защо ви приканвам да постъпите така смятам че всеки един от нас ако постъпи така застрахователите ще станат по стриктни спрямо нас като техни клиенти.
Когато трябва ние да си плащаме няма мърдане но когато те трябва да платят ги чакаме да благоволят и да се насландисат.
Надявам се да се съгласите със мен и да започнем всички да си отстояваме правата за да започнат да се променят нещата в тази държава.
TOYOTA-picnik
- Raya
Re: ЗАСТРАХОВКИ - ПРОБЛЕМИ
Както ви обещах, от получените знания относно застраховането, да ви бъда полезна и на вас .......
Когато имаш каско и гражданска в една компания, те ти изплащат щетите, а компанията вече сама си търси парите от другите по гражданската. Иначе, наистина е трудна процедурата със гражданската........все пак е със държавни, законови изисквания. А знаем, ако се сблъскаш с правни въпроси по закон, колко могат да се проточат нещата и то не само в тази област.
А сега за някои нови подробности за каското в ДЗИ.
За тези, които често пътуват с автомобила си в чужбина, има изгодна точка: Автоасистанс за чужбина, която не се заплаща допълнително. Какво представлява: оказва специализирани съдействия ( вкл. адвокати, репартиране, заместващ водач и др.) и услуги в Европейския Съюз. Верно, че тук има лимити на сумата на услугите, ама пак е нещо.
Отнася се за коли до 12 год.
За коли м/у 4-8 год. с/у допълнителна сума ( зависи от колата) можеш да избереш опция: при щета - офицален сервиз.
Друго, засега, не ми е направило впечатление.......ама все още не съм се внедрила напълно
Ако другия водач е завел дело, не могат да ти изплатят никакви пари докато не приключи делото. И това не се отнася само за ДЗИ, а за всички, защотото закона така го изисква.БОРИСЛАВ написа: Защо защото в ДЗИ когато трябваше да си взема пари по гражданска застраховка от тях те ме пратиха да им донеса докумен от КАТ че виновника за ПТП-то не е обжалвал акта при което година и половина пари не видях
Когато имаш каско и гражданска в една компания, те ти изплащат щетите, а компанията вече сама си търси парите от другите по гражданската. Иначе, наистина е трудна процедурата със гражданската........все пак е със държавни, законови изисквания. А знаем, ако се сблъскаш с правни въпроси по закон, колко могат да се проточат нещата и то не само в тази област.
А сега за някои нови подробности за каското в ДЗИ.
За тези, които често пътуват с автомобила си в чужбина, има изгодна точка: Автоасистанс за чужбина, която не се заплаща допълнително. Какво представлява: оказва специализирани съдействия ( вкл. адвокати, репартиране, заместващ водач и др.) и услуги в Европейския Съюз. Верно, че тук има лимити на сумата на услугите, ама пак е нещо.
Отнася се за коли до 12 год.
За коли м/у 4-8 год. с/у допълнителна сума ( зависи от колата) можеш да избереш опция: при щета - офицален сервиз.
Друго, засега, не ми е направило впечатление.......ама все още не съм се внедрила напълно

- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 163 пъти
- Обратна връзка:
На королата ползвах техен сервиз, а именно Изток (на колелото на 4-ти км) и останах доволен. Щетата беше сгънат заден капак горе на ръба и заден калник. Идвете неща ги направиха добре и докараха цвета, така че няма разлика с останалата част на колата. Другия вариант е по експертна оценкка, но си е голяма врътня с изплащането.Raya написа:Колеги софиянци, имам въпрос към тези, които са ползвали сервизите на Бул Инс.
Благодаря за отговорите.
Колкото до карането без или с някакви остатъци от стоп, колегите са ти написали какво може да ти се случи при една проверка от "любимците на народа".
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!