ВТОРИ НАЦИОНАЛЕН ТОЙОТА СЪБОР 20.09.2009
мдаа, тая година ще е хубаво да отпочнем с флаерите от по-рано
как стоят нещата

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
Щом Джинго се записа значи ме бройте и мен. Че така поне ще има още една кола с която да се състезавам laugh.gif - Тойота Аурис 1,4 бензин.jingo написа:Пишете ме и мене и за джака също,щот го пропуснах миналата година/ся ще наваксвам/,с нежна уговорка да не ми дойдат гости точно по тва време![]()
Тойота Аурис 1.4 бенЦин
Апропо ,а флаери ще раздавам ли в Бургас ? ими ли готов файл ?
Аз като не съм от клуба как ще се плаща и на кой ?

- Georgimitrovich
Нещо много слаба активност тази година
Няма ли желаещи да идват
Ето малко снимки от миналата година че дано някои се мотивира и да доиде biggrin.gif
http://www.snimka.bg/?album%3Baid=287923%3Bold=1

Ето малко снимки от миналата година че дано някои се мотивира и да доиде biggrin.gif
1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
- slikershot
- Georgimitrovich
Ми аз знам поне за още 5-6 коли дето ще дойдат ама едва ли ще се запишат тука в темата ;-)Georgimitrovich написа:Нещо много слаба активност тази годинаНяма ли желаещи да идват
![]()
Пък и във facebook гледам има бая хора дето липсват тука...
Нема са плашиш...
П.С. Мен кат си ме писал със двете коли, що са на едно? Те са си отделно бре, брой ги за 2 бройки

П.П.С. Тиксим тая година нема ли да спонсорират / участват ?
- Georgimitrovich
на човек. Ако някои доиде с мини ван вътре може да са и 10 човека. biggrin.gif Допълнително за колата или за паринг не се плащат. Тези които ще карат заплащат и такса участие 30лв. Тази година таксите са тавива поради цената на пистата и липсата на спонсори 

1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
- slikershot
Не те знам колега кой си :-)friblle написа:"Бамбо" по 2 мр-а ще караш а ?Черния мр да не е този , който виси пред Тойота в Пазарджик.Наминах преди 1 седмица та дори и беше отключен по никое време.
Sorry за Offtopic-a.
Ама да, това е черния МР и то си има кой да го кара, не е мой, просто го "записах" за участие, че човека не е много по форумите :-)
Затова казах и на Митрович да си го пише кат оделна бройка, а не към мен :-) Ама... има ли значение, важното е да се съберем повече и да си направим шоуто