Свещи NGK Iridium IX,DENSO Iridium Power,кабели NGK
За Ярис 1.0 VVTi 2000г ми дават тези 3 варианта на Денсо:
DENSO K16R-U
IRIDIUM POWER IK16
IRIDIUM TOUGH VK16
0,8mm
Дайте съвет от кой точно да взема и цена ако може. Предполагам, че първите са обикновените. Ако може и цена за:
33-2539 K&N Filters - C8 2.2HDi 2002
33-2131 K&N Filters - Yaris 1.0 VVTi 2000
DENSO K16R-U
IRIDIUM POWER IK16
IRIDIUM TOUGH VK16
0,8mm
Дайте съвет от кой точно да взема и цена ако може. Предполагам, че първите са обикновените. Ако може и цена за:
- raider_yaris
За момента мога да дам цена само за DENSO IRIDIUM POWER IK16 - 13$за 1бр.(имаме налични тук в BG,т.е до няколко дни може да са при теб).За IRIDIUM TOUGH VK16 и филтрите на K&N ще мога да дам цена наи рано в понеделник.За повече подробмости,цени и евентуална поръчка пиши на Л.С.moni74 написа:За Ярис 1.0 VVTi 2000г ми дават тези 3 варианта на Денсо:
DENSO K16R-U
IRIDIUM POWER IK16
IRIDIUM TOUGH VK16
0,8mm
Привет колеги,от този момент започваме да набираме нови поръчки,ако някой желае може да се включи (свещи,кабели,K&N филтри,и др.....).Доставката ще е първите дни на Януари (за сега още не е ясна на 100% датата,по късно когато съм наясно ще я обявя). Заради правилата на раздела моля запитванията и поръчките да стват САМО на Л.С.,ако някои желае да сподели в последствие впечатленията си по някъкъв повод моля да го прави в други форуми и теми (нямам предства как модераторския екип ще се отнесе към подобни прояви тук)
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 95 пъти
- Получена благодарност: 175 пъти
Имам няколко въпроса:
1.Колко е живота на Denso Iridium Power - навсякъде дават различни данни - от 20-25 000 до 100 000 км.?Проблема май идва,че някои хора ги бъркат с Iridium Tough.Най-добре някой колега,който има Iridium Power да каже колко км им е навъртял.
2.Колега todortvm в София ли си базиран?Ще имам път към София и ако остане време може и да се отбия за свещи.
3.Подържате ли още наличност от Iridium Power IK16 в БГ?
1.Колко е живота на Denso Iridium Power - навсякъде дават различни данни - от 20-25 000 до 100 000 км.?Проблема май идва,че някои хора ги бъркат с Iridium Tough.Най-добре някой колега,който има Iridium Power да каже колко км им е навъртял.
2.Колега todortvm в София ли си базиран?Ще имам път към София и ако остане време може и да се отбия за свещи.
По Т1...Животът на Iridium свещите е около 100К км (25К км е животът на "обикновенна" свещ).Едвали има колега които да е навъртял толкова км с Iridium, все пак са сравнително от скоро на пазара...,ако има някои нека да каже.Akima написа:Имам няколко въпроса:
По Т2. Аз съм от Кюстендил и всичко което за момента е в наличност е при мен (поне за сега).Ако минаваш от тук няма проблем да се видим и лично.
По Т3. Iridium Power IK16 в момента са с изчерпана наличност (до 10дни ще има нова доставка само на свещи),техен NGK еквивалент е : NGK BKR5EIX-11 (има налични за момента няколко комплекта).
Всичко това можеше да го обсъдим на Л.С или по тел.Надявам се да няма проблеми от страна на модераторския екип. Мисля че инфото би било от полза и за другите колеги.
И аз си взех свещи от todortvm и съм много доволен. Като четох по форумите какви ментета има се бях отчаял. И до сега бях с NGK (вероятно турско производство) , но две бяха избили и двигателя работеше неравномерно и придърпваше. Като извадих старите и ги сравних с новите, освен че си пише Japan на самата свещ и визуално изглеждат някак си по-добре. Добре че намерих този форум, иначе бях готов да дам двойно повече пари за да си взема от някой магазин същите свещи.
Сега чакам с новата поръчка да пристигнат и кабелите.
Сега чакам с новата поръчка да пристигнат и кабелите.
-